alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οτι λέει ο τίτλος του νήματος.Προτάσεις,προβληματισμοί στησίματα και φυσικά φωτογραφίες.Καλό είναι να λέμε και από τι αποτελείται το σύστημα μας.Εμένα είναι με Fittings: EK 13/10 CPU block: EK supremacy evoRes: EK-RES x1 250 και 1 σε αναμονή μέσα στο κουτί Pump: D5 και σε αναμονή άλλη μίαPump top: EK d5 x-top Tubes: 13/10 Alphacool Rads: Alphacool 3 τεμάχια Coolant: ΕΚ Cooland Gpu: EK waterblock για 290 Sapphire Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από alldaynews 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ένα διπλό ψυγείο απο καλοριφέρ αυτοκινήτου με 4 ανεμιστήρες 12αριδες.... 5 μέτρα χαλκοσωλήνα 3/8".. Αντλία ek-dcp 2.2 400lt/h .... cpu block swiftech apogee gtz και τανκ Swiftech MCRES-Micro.... Το περίεργο....ενώ έχω θερμοκρασία εξόδου νερού από το block από 19-22 βαθμούς σε full load οι θερμοκρασίες παίζουν από 29-50 βαθμούς σε full load.... μήπως θέλει και άλλο βίδωμα το block? κάτι δεν μου αρέσει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι σου φαινεται περιεργο?? Περιμενεις δηλαδη να ανεβασει θερμοκρασια το υγρο ετσι στο ακυρο? Αυτη τη δουλεια κανει το κυκλωμα σου, κρυωνει το υγρο πρωτου προλαβει να ζεσταθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μου φαινεται σαν να μην απαγει αρκετη θερμοτητα το block.... Δηλαδη μετα την εξοδο του block ειναι 22 βαθμου και επεξεργαστη θα εχω 50.... Αμα ειχα 40 επεξεργαστη θα μου φαινοταν πιο φυσιολογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Θα έλεγα να το βγάλεις να τσεκάρεις να αλλάξεις την πάστα και να το βιδώσεις όσο πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αυτο ειναι που με φοβιζει...το βιδωμα...επειδη δεν εχουν καποιο "στοπ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ξεβίδωσε δυο-τρεις βόλτες και δες αν χειροτέρευει. Επίσης τι υγρό χρησιμοποιείς? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ξεβίδωσε δυο-τρεις βόλτες και δες αν χειροτέρευει. Επίσης τι υγρό χρησιμοποιείς? απιονισμένο νερό με ξεβιδωμα 2 πλήρης περιστροφές δεν αλλαξε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Απιονισμένο σε χαλκό είναι ότι χειρότερο Απεσταγμένο θέλεις, δεν είναι ατμοσιδερο Επίσης τα παλιά ψυγεία ήταν χάλκινα αν είναι σχετικά καινούργιο είναι αλουμίνιο, οπότε και εκεί έχεις θέμα με τον χαλκό του υπολοίπου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δισαπεσταγμένο if i may add... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αποφασισα μετα απο καιρο να καθαρισω την υδροψυξη και με την ευκερια μιας και αποφασισα να περιμενω το επομενο xtreme socket να περασω σε hardtubing Τα κομματια του συστηματος : XSPC Photo 270 2*D5 vario σε σειρα (Εκ D5 dual top) EKWB supremacy evo 2*alphacool ut 60 360 Το μονο κομματι που δεν εχω αποφασισει ακομα ειναι τι ανεμηστηρες να παρω για τα ψυγεια γιατι οι sickle flow δεν ειναι και οτι καλυτερο Καντε καμια προταση για τους ανεμηστηρες Οσο για τον φιλο επανω ειναι λογικο να μην εχεις ιδια θερμοκρασια στο υγρο με τον επεξεργαστη αλλιως οταν ετρεχες stress test το νεο πρακτικα θα εβραζε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αυτά χρησιμοποιιώ με fan controller http://www.skroutz.gr/s/4336932/Sharkoon-Shark-Blades-120mm-Yellow.html http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355 τους είχα πάρει 5.50€ Και οι δύο αρκετά καλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι arctic εχουν περασει απο τα χερια μου δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος Τους skark τους σκεφτομουν και εγω αλλα ακομα δεν ξερω καπου κολλαω κυριως δεν ξερω αν το static pressure αρκει για το 60αρι ψυγειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 60αρι εεεεε μάλλον χλωμό.Εντάξει οι arctic δεν είναι και κάτι το φοβερό αλλα στα 5.50 που τπυς είχα πάρει ήταν μια χαρά.Τώρα μειώθηκαν οι σαρκουν.11 τον ένα τους είχα πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι arctic εχουν περασει απο τα χερια μου δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος Τους skark τους σκεφτομουν και εγω αλλα ακομα δεν ξερω καπου κολλαω κυριως δεν ξερω αν το static pressure αρκει για το 60αρι ψυγειο Σε οικονομική λύση, κοιτάς τους EK-Vardar F3-120 (1850rpm), που έχουν στατική πίεση 2.24mm H2O, όσο και οι Noctua NF-F12 IPPC2000 PWM, αλλά με τα μισά λεφτά. Οι Noctua βέβαια, έχουν 150,000 hours MTBF, αλλά δε νομίζω να τους κρατήσεις τόσο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα