odystam Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Χωρις αντικαταβολη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 +2,30Ε χρέωση η υπηρεσία αντικαταβολής, αν πρόκειται για πώληση.Γ να γλυτώνουμε αυτά τα έξοδα του λέμε να μας κάνει κατάθεση και εμείς σαν καλά παιδιά το στέλνουμε και είμαστε κύριοι Αλλιώς αν δεν τον εμπιστευόμαστε τον αγοραστή ή πωλητή κάνουμε αντικαταβολή που και πάλι έχει τον κίνδυνο να μην πάει να Παραλλαβει και έτσι να χάσεις τα έξοδα που πλήρωσες. Γ αυτό κάνουμε την συναλλαγή μας με άτομα με μπολικες αξιολογήσεις και "πρόσωπο" ώστε να μην έχουμε τέτοια θεματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παιδια ποια μεταφορικη εταιρεία ειναι φθηνη εκτως απο ΕΛΤΑ(για αποστολή κινητου απο Πυργο Ηλεία σε Αθήνα)Γιατι εκτος ΕΛΤΑ; ΑΚΥΡΟ ... Μετα ειδα οτι ειπες να μην ρωτησουμε γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έχω μία χρεωστική που δεν την χρειαζομαι πλέον Για να την κατάργησω πληρως πάω τράπεζα; Εκτός από ταυτότητα θέλει τίποτα άλλο να έχω μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έχω μία χρεωστική που δεν την χρειαζομαι πλέον Για να την κατάργησω πληρως πάω τράπεζα; Εκτός από ταυτότητα θέλει τίποτα άλλο να έχω μαζί; Μπορεις να δηλωσεις τηλεφωνικα απωλια και οτι δεν θελεις επανεκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό να το κάνω δηλαδή απλά για να μην πάω τράπεζα κτλπ; Είναι καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό να το κάνω δηλαδή απλά για να μην πάω τράπεζα κτλπ; Είναι καλύτερο;Αν δεν εχεις αλλο λογο να πας τραπεζα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qqsounoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Υπαρχει μαγαζι ρουχων σε αθηνα η θεσσνικη με ρουχα μαρκας diamond supply co.? Στο skroutz δν βρηκα τπτ γιαυτο ρωταω μηπως ξερει κανεις για local stores 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μένω επαρχία και πριν λίγο καιρό είχα πάει Αθήνα για κάτι δουλειές. Μου περίσσεψε χρόνος και αποφάσισα να περάσω από την Ακρόπολη, που μετά λύπης διαπίστωσα ότι ζητούσαν 30 ευρώ είσοδο για να ανεβώ πάνω στην Ακρόπολη και άλλα τόσα για να μπω στο μουσείο (αν και από ότι βλέπω στο ίντερνετ τώρα έχουν μειωθεί κάπως οι τιμές). Σκέφτομαι προσεχώς να ξαναπάω Αθήνα για βόλτα, και είχα ακούσει ότι κάποιες ημέρες είναι δωρεάν η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει, καθώς και ποιες μέρες είναι αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ναι ισχύει http://www.enallaktikos.gr/ar12783el_meres-me-eleytheri-eisodo-se-ola-ta-moyseia-lista.html Και επίσεις Google is your friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Θέλω να πάω στα leroy να κόψω κόντρα πλακέ θαλάσσης, σε τι πάχη μπορώ να το βρω? Θα κάνω καπάκι για ενυδρείο, με τι θα τα κολλήσω? σιλικόνη? ξυλόκολλα? βίδες ανοξείδωτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μένω επαρχία και πριν λίγο καιρό είχα πάει Αθήνα για κάτι δουλειές. Μου περίσσεψε χρόνος και αποφάσισα να περάσω από την Ακρόπολη, που μετά λύπης διαπίστωσα ότι ζητούσαν 30 ευρώ είσοδο για να ανεβώ πάνω στην Ακρόπολη και άλλα τόσα για να μπω στο μουσείο (αν και από ότι βλέπω στο ίντερνετ τώρα έχουν μειωθεί κάπως οι τιμές). Σκέφτομαι προσεχώς να ξαναπάω Αθήνα για βόλτα, και είχα ακούσει ότι κάποιες ημέρες είναι δωρεάν η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει, καθώς και ποιες μέρες είναι αυτές; Ναι ισχύει http://www.enallaktikos.gr/ar12783el_meres-me-eleytheri-eisodo-se-ola-ta-moyseia-lista.html Και επίσεις Google is your friend Καλά ναι, ξέρω ότι ο Γούγλης είναι φίλος μου, αλλά έλεγα μήπως ξέρει καλύτερα και κάποιος που να έχει πάει πρόσφατα ο ίδιος από εκεί και να το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Για παράδειγμα ας πούμε σε αυτό το λινκ γράφει ότι δικαιούνται δωρεάν είσοδο οι άνεργοι με ενεργό δελτίο ανεργίας, στο λινκ που δίνεις εσύ δεν το λέει. Τελικά τι ισχύει; Πάντως οι ημερομηνίες συμβαδίζουν, οπότε αν δεν ισχύει αυτό με το δελτίο ανεργίας τότε θα προσπαθήσω να πάω στις 18 Μαΐου που θα είναι σίγουρα δωρεάν η είσοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 παιδια αμα παω σε supermarket για χονδρικη (π.χ στα ΜΕΤΡΟ) γιατι θελω να παρω 2-3 πραγματακια που δε τα βρισκω αλλου, μπορω με το επαγγελματικο ΑΦΜ μας να ψωνισω με απλη αποδειξη και οχι τιμολογιο ; Γιατι δεν μπορουμε να τα δικαιολογησουμε. ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ναι μπορείς κανονικά Εγώ στο μακρο και στο ΕΝΑ ψωνίζω κανονικά με το επαγγελματικό μου αφμ αλλά κόβω απλή απόδειξη όχι τιμολόγιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αγιου γεωργιου ςιναι αυτη την κυριακη σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις