Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

+2,30Ε χρέωση η υπηρεσία αντικαταβολής, αν πρόκειται για πώληση.

Γ να γλυτώνουμε αυτά τα έξοδα του λέμε να μας κάνει κατάθεση και εμείς σαν καλά παιδιά το στέλνουμε και είμαστε κύριοι :)

Αλλιώς αν δεν τον εμπιστευόμαστε τον αγοραστή ή πωλητή κάνουμε αντικαταβολή που και πάλι έχει τον κίνδυνο να μην πάει να Παραλλαβει και έτσι να χάσεις τα έξοδα που πλήρωσες.

Γ αυτό κάνουμε την συναλλαγή μας με άτομα με μπολικες αξιολογήσεις και "πρόσωπο" ώστε να μην έχουμε τέτοια θεματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ποια μεταφορικη εταιρεία ειναι φθηνη εκτως απο ΕΛΤΑ(για αποστολή κινητου απο Πυργο Ηλεία σε Αθήνα)

Γιατι εκτος ΕΛΤΑ;

ΑΚΥΡΟ ...

Μετα ειδα οτι ειπες να μην ρωτησουμε γιατι.

Έχω μία χρεωστική που δεν την χρειαζομαι πλέον

Για να την κατάργησω πληρως πάω τράπεζα; Εκτός από ταυτότητα θέλει τίποτα άλλο να έχω μαζί;

Έχω μία χρεωστική που δεν την χρειαζομαι πλέον

Για να την κατάργησω πληρως πάω τράπεζα; Εκτός από ταυτότητα θέλει τίποτα άλλο να έχω μαζί;

Μπορεις να δηλωσεις τηλεφωνικα απωλια και οτι δεν θελεις επανεκδοση

Μένω επαρχία και πριν λίγο καιρό είχα πάει Αθήνα για κάτι δουλειές. Μου περίσσεψε χρόνος και αποφάσισα να περάσω από την Ακρόπολη, που μετά λύπης διαπίστωσα ότι ζητούσαν 30 ευρώ είσοδο για να ανεβώ πάνω στην Ακρόπολη και άλλα τόσα για να μπω στο μουσείο (αν και από ότι βλέπω στο ίντερνετ τώρα έχουν μειωθεί κάπως οι τιμές). Σκέφτομαι προσεχώς να ξαναπάω Αθήνα για βόλτα, και είχα ακούσει ότι κάποιες ημέρες είναι δωρεάν η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει, καθώς και ποιες μέρες είναι αυτές;

Θέλω να πάω στα leroy να κόψω κόντρα πλακέ θαλάσσης, σε τι πάχη μπορώ να το βρω? 

Θα κάνω καπάκι για ενυδρείο, με τι θα τα κολλήσω? σιλικόνη? ξυλόκολλα? βίδες ανοξείδωτες? 

Μένω επαρχία και πριν λίγο καιρό είχα πάει Αθήνα για κάτι δουλειές. Μου περίσσεψε χρόνος και αποφάσισα να περάσω από την Ακρόπολη, που μετά λύπης διαπίστωσα ότι ζητούσαν 30 ευρώ είσοδο για να ανεβώ πάνω στην Ακρόπολη και άλλα τόσα για να μπω στο μουσείο (αν και από ότι βλέπω στο ίντερνετ τώρα έχουν μειωθεί κάπως οι τιμές). Σκέφτομαι προσεχώς να ξαναπάω Αθήνα για βόλτα, και είχα ακούσει ότι κάποιες ημέρες είναι δωρεάν η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει, καθώς και ποιες μέρες είναι αυτές;

Ναι ισχύει

http://www.enallaktikos.gr/ar12783el_meres-me-eleytheri-eisodo-se-ola-ta-moyseia-lista.html

Και επίσεις

Google is your friend ;)

Καλά ναι, ξέρω ότι ο Γούγλης είναι φίλος μου, αλλά έλεγα μήπως ξέρει καλύτερα και κάποιος που να έχει πάει πρόσφατα ο ίδιος από εκεί και να το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Για παράδειγμα ας πούμε σε αυτό το λινκ γράφει ότι δικαιούνται δωρεάν είσοδο οι άνεργοι με ενεργό δελτίο ανεργίας, στο λινκ που δίνεις εσύ δεν το λέει. Τελικά  τι ισχύει; Πάντως οι ημερομηνίες συμβαδίζουν, οπότε αν δεν ισχύει αυτό με το δελτίο ανεργίας τότε θα προσπαθήσω να πάω στις 18 Μαΐου που θα είναι σίγουρα δωρεάν η είσοδος.

παιδια αμα παω σε supermarket για χονδρικη (π.χ στα ΜΕΤΡΟ) γιατι θελω να παρω 2-3 πραγματακια που δε τα βρισκω αλλου, μπορω με το επαγγελματικο ΑΦΜ μας να ψωνισω με απλη αποδειξη και οχι τιμολογιο ; Γιατι δεν μπορουμε να τα δικαιολογησουμε. 

ευχαριστω προκαταβολικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...