Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Στο εξωτερικό, για τις ηλεκτρονικές κάρτες στα ΜΜΜ θέλουν τόσα προσωπικά δεδομένα ζητάνε και εδώ; Εσθονια που εχεις δωρεαν ειναι συνδεδεμενη με την ταυτοτητα σου δηλαδη ξερουν τα παντα 1
cosmos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση γραφουν οι γιατροί πχ βιοχημικός ελεγχος :κ.φ .....γενική ούρων :κ.φ....... τί σημαίνει το κ.φ ??
idomeneas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 'Εχω εντοιχιζόμενη εστία στην κουζίνα και είχε κολλήσει ελαφρώς πάνω μια κατσαρόλα. 'Ετσι όπως πήγα να την βγάλω, σηκώθηκε η εστία ολόκληρη γυρω στους 3-5 πόντους, όπου ξαφνιάστηκα και την άφησα πάλι κάτω. 'Ετσι είναι αυτές, τις σηκώνεις για πλάκα? Δεν είναι κολλημένες στον πάγκο? Να κάνω κάτι ή το ξεχνάω?
Log@n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες οποτε αναβω τον θερμοσιφωνα πεφτει ο γενικος. Εχω αποσυνδεσει ολες τις συσκευες απο το ρευμα και παλι τα ιδια κανει... Εδω να πω οτι τελευταια κανει κατι περιεργα ο θερμοσιφωνας, του στυλ αργει να ζεσταθει το νερο και το ζεστο κραταει λιγο. Τα εφτυσε εντελως?
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες οποτε αναβω τον θερμοσιφωνα πεφτει ο γενικος. Εχω αποσυνδεσει ολες τις συσκευες απο το ρευμα και παλι τα ιδια κανει... Εδω να πω οτι τελευταια κανει κατι περιεργα ο θερμοσιφωνας, του στυλ αργει να ζεσταθει το νερο και το ζεστο κραταει λιγο. Τα εφτυσε εντελως? φέρε τεχνικό να δει μήπως είναι η αντίσταση - θερμοστάτης, δε θυμάμαι πως το λεν
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ασυρματο τηλεφωνο: Ειναι εκτος βασης 7 ωρες τη μερα, 5 μερες τη βδομαδα. Για βελτιστη χρηση των μπαταριων, τις υπολοιπες ωρες να το βαζω πισω στη βαση 'η να το αφηνω εκτος μεχρι να ξεφορτισουν 'η να ακολουθω τυχαια τακτικη;
p8denu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 'Εχω εντοιχιζόμενη εστία στην κουζίνα και είχε κολλήσει ελαφρώς πάνω μια κατσαρόλα. 'Ετσι όπως πήγα να την βγάλω, σηκώθηκε η εστία ολόκληρη γυρω στους 3-5 πόντους, όπου ξαφνιάστηκα και την άφησα πάλι κάτω. 'Ετσι είναι αυτές, τις σηκώνεις για πλάκα? Δεν είναι κολλημένες στον πάγκο? Να κάνω κάτι ή το ξεχνάω?Λογικά θα επρεπε να ειναι κολλημένη με σιλικόνη γύρω γύρω για να σηκώνεται όπως έκανε η δικιά σου και για να μην περάσουν νερά και υγρά από κάτω. Edit: ο τύπος εδω λεει οτι βιδωνεις κατι λαμπάκια στον πάγκο και κάθεται σε μια φλάντζα για να μην περάσουν τα υγρά από κάτω. http://koulpaspot2.blogspot.gr/2011/03/blog-post.html?m=1 Ίσως τελικα να πρέπει να σηκώνεται
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Στις ανέπαφες συναλλαγές μπορώ να κάνω έως 25 ευρώ την ημέρα ή όσες θέλω μέχρι 25 την φορά.
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ασυρματο τηλεφωνο: Ειναι εκτος βασης 7 ωρες τη μερα, 5 μερες τη βδομαδα. Για βελτιστη χρηση των μπαταριων, τις υπολοιπες ωρες να το βαζω πισω στη βαση 'η να το αφηνω εκτος μεχρι να ξεφορτισουν 'η να ακολουθω τυχαια τακτικη; αν ΔΕΝ είναι μπαταριες λιθίου (το πιο πιθανό) τοτε αφηνε να ξεφορτίζει μέχρι να γκρινιάξει και μετά βαλε το για φόρτιση 1
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι 25 τη φορά Αυτό μπορεί να αλλάξει για λόγους ασφαλείας ?
Dark_son20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Στις ανέπαφες συναλλαγές μπορώ να κάνω έως 25 ευρώ την ημέρα ή όσες θέλω μέχρι 25 την φορά. μέχρι 25 απλά δεν ζητάει pin. όσες ανέπαφες θες κάνεις με ότι ποσό θες. απλά στα 25+ θα σου ζητήσει το pos να βάλεις pin
Anorymous Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι 25 απλά δεν ζητάει pin. όσες ανέπαφες θες κάνεις με ότι ποσό θες. απλά στα 25+ θα σου ζητήσει το pos να βάλεις pin Μεγάλη βλακεια αν την χάσεις την έβαψες έπρεπε να είναι 25 την ημέρα σύνολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις