Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουν κοινό ωράριο (παθών από πέρυσι), άλλα κλείνουν έξι, άλλα εφτά, άλλα οχτώ.

μωρέ έξι καλά είναι άκουσα κάτι για τρεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε μη τρελαίνεσαι, τα εμπορικά μέχρι τις τρεις. Πολυκαταστήματα/ σούπερ μάρκετ θα είναι μέχρι το απόγευμα.

Δημοσ.

Tελικά ξέρει κανεις αν τα διόδια (ξεκίνησαν να ) δέχονται κάρτα ; Κάτι λεγανε οτι απο 1η Απριλίου θα δέχονται... Ξέρει κάποιος ;

Δημοσ.

Tελικά ξέρει κανεις αν τα διόδια (ξεκίνησαν να ) δέχονται κάρτα ; Κάτι λεγανε οτι απο 1η Απριλίου θα δέχονται... Ξέρει κάποιος ;

http://www.neaodos.gr/contact/

http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=72

http://www.aegeanmotorway.gr/ypiresies/eksuphrethsh-pelatwn

και γενικά ρώτα στις εταιρείες που ειναι τα διοδια που θα ταξιεψεις

• Like 1
Δημοσ.

Πως λέγονται αυτά τα μικρά στρογγυλά "καπελάκια" που χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε στριμμένα καλώδια σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αντί της τσαπατσουλιάς που λέγεται μονωτική ταινία; Πως τα ζητάμε;

Δημοσ.

Πως λέγονται αυτά τα μικρά στρογγυλά "καπελάκια" που χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε στριμμένα καλώδια σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αντί της τσαπατσουλιάς που λέγεται μονωτική ταινία; Πως τα ζητάμε;

Τερματικά

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω εδω στο ebanking 3 ίδιες κινήσεις που δε μπορω να θυμηθω τι ήτανε. "αγορα σε pos - κατι αρχικα - την πολη μου - GR"

είναι συνολικα 3 κινήσεις σύνολο 280€. πως μπορω να βρω τι ήτανε? στο ebanking δε μου δίνει κάτι άλλο εκτός απο τον αριθμό του pos. 

αν πάρω τηλεφωνο την εξυπηρέτηση παιζει να μου πουνε?

Δημοσ.

Παίδες , έκανα για να περάσει η ώρα μια αναζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και Σεπτέμβρη για Θεσσαλονίκη - Λονδίνο και Αμστερνταμ , με τις λεγόμενες  "οικονομικές εταιρίες" βλέπε Transavia, RyanAir και EasyJet.

Μου έπεσαν τα μαλλιά απο τις τιμές... 3ψήφια νούμερα αποκει που πηγαινοερχόσουν με max 150€ ....

Τι φάση ;

Ελέω Fraport ή όλη τη χρονιά είναι έτσι ακριβά τα μεταφορικά ;

Δημοσ.

Εγω τα ξέρω σαν κάψες καλωδίων

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παρει κανεις το PC MAGAZINE Απριλιου?...

2ijiudl.jpg

Εχω περιπτερο κ καθε χρονο το παιρνει ενας για το προγραμμα αυτο.Απο οτι μου λεει ειναι πολυ καλο κ περσυ επεσε μεσα σχεδον 100%
Δημοσ.

Εχω περιπτερο κ καθε χρονο το παιρνει ενας για το προγραμμα αυτο.Απο οτι μου λεει ειναι πολυ καλο κ περσυ επεσε μεσα σχεδον 100%

Φιλε μου δε προκειται για προγνωση που μπορει να πεσει μεσα ή εξω, είναι συγκεκριμενος ο τροπος υπολογισμου. Εξαλλου μετα θα συγκρινεις το αποτελεσμα με αυτό του gsis. 

Μπορω σημερα να παω σε ατμ εθνικης να βαλω λεφτα στον δικο μου λογαριασμο;

Γιατι να μη μπορεις? τα ατμ εχουν 24ωρη λειτουργια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...