zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Οι τράπεζες ποτέ ανοίγουν μετά το Πάσχα; Τρίτη η τέταρτη; Φίλος που δουλεύει σε τράπεζα μου είπε ότι Τρίτη δουλεύει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Οι τράπεζες ποτέ ανοίγουν μετά το Πάσχα; Τρίτη η τέταρτη; Η Τρίτη ειναι εργασιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Θα έχει απαντηθεί υποθέτω σε ειδικό θέμα αλλά επειδή διαβάζω διάφορα Αν αγοράσω κάτι από το amazon.de μπορώ να έχω κανονικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδά μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αν κάποιος γνωστός μου στο εξωτερικό πχ Αμερική ή Αγγλία μου ανοίξει λογαριασμό στο YouTube από εκεί και τους στέλνω βίντεο εγώ να τα ανεβάζουν αυτοί και δώσουν λογαριασμό δικό μου σε Ελλάδα θα πληρώνομαι με τις αμοιβές που δίνουν εκεί ή εδώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καβα στην Αθηνα με καλη ποικιλια και γνωση στο μπερμπον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αν κάποιος γνωστός μου στο εξωτερικό πχ Αμερική ή Αγγλία μου ανοίξει λογαριασμό στο YouTube από εκεί και τους στέλνω βίντεο εγώ να τα ανεβάζουν αυτοί και δώσουν λογαριασμό δικό μου σε Ελλάδα θα πληρώνομαι με τις αμοιβές που δίνουν εκεί ή εδώ ? Πως γινεται να μας πληρωνει το youtube? για πες να το κανουμε κι εμεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Θα έχει απαντηθεί υποθέτω σε ειδικό θέμα αλλά επειδή διαβάζω διάφοραΑν αγοράσω κάτι από το amazon.de μπορώ να έχω κανονικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδά μου ?Περνάει ως ενδοκοινοτική απόκτηση αν θυμάμαι καλά.Ελληνικό τιμολόγιο δεν μπορείς να πάρεις. Και νομίζω πως πρέπει να κάνεις και δήλωση intrastat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τα διόδια δέχονται κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία δεν ήταν και και τόσο ανεπτυγμένη, όταν καλούσαμε κάποιον από το σταθερό και δεν τον ακούγαμε καλά λέγαμε "πάρε το 0, δεν ακούγεσαι καλά". Γιατί λέγαμε να πάρει το 0; Όντως γινόταν κάτι ή ήταν placebo το φαινόμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία δεν ήταν και και τόσο ανεπτυγμένη, όταν καλούσαμε κάποιον από το σταθερό και δεν τον ακούγαμε καλά λέγαμε "πάρε το 0, δεν ακούγεσαι καλά". Γιατί λέγαμε να πάρει το 0; Όντως γινόταν κάτι ή ήταν placebo το φαινόμενο; Στα ΠΟΛΥ παλιά, όντως έπιανε, αλλά μετα την αλλαγή των κέντρων ήταν placebo. Μετα που ήρθαν τα ψηφιακά κέντρα ήταν απλά ασχετοσύνη. Δες το παρακατω link http://www.usay.gr/article/174014/apisteyto_deite_ti_eftiaxe_apo_xylo_binteo_fwto.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 έκανα uninstall το viber από το κινητό μου (windows) που μέχρι τότε δουλευε κανονικά με την μη-ελληνική SIM. Το ξαναπέρασα για να περάσω τον ελληνικό αριθμό μου και μου λέει όταν πάω να βάλω τον ελληνικό αριθμό (εννοείται έχω την ελληνική SIM μέσα) "this number doesn't appear to be valid" ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία δεν ήταν και και τόσο ανεπτυγμένη, όταν καλούσαμε κάποιον από το σταθερό και δεν τον ακούγαμε καλά λέγαμε "πάρε το 0, δεν ακούγεσαι καλά". Γιατί λέγαμε να πάρει το 0; Όντως γινόταν κάτι ή ήταν placebo το φαινόμενο; Στα ΠΟΛΥ παλιά, όντως έπιανε, αλλά μετα την αλλαγή των κέντρων ήταν placebo. Μετα που ήρθαν τα ψηφιακά κέντρα ήταν απλά ασχετοσύνη. Δες το παρακατω link http://www.usay.gr/article/174014/apisteyto_deite_ti_eftiaxe_apo_xylo_binteo_fwto.html Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα με άσχετα άρθρα. Και τι γινόταν ακριβώς όταν πατούσε κάποιος το 0 για να τον ακούει καλύτερα ο άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα με άσχετα άρθρα. Και τι γινόταν ακριβώς όταν πατούσε κάποιος το 0 για να τον ακούει καλύτερα ο άλλος; http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέχρι τι ώρα είναι σήμερα μεγάλο Σάββατο ανοικτά τα σουπερμάρκετ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δεν έχουν κοινό ωράριο (παθών από πέρυσι), άλλα κλείνουν έξι, άλλα εφτά, άλλα οχτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις