Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα έχει απαντηθεί υποθέτω σε ειδικό θέμα αλλά επειδή διαβάζω διάφορα

Αν αγοράσω κάτι από το amazon.de μπορώ να έχω κανονικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδά μου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάποιος γνωστός μου στο εξωτερικό πχ Αμερική ή Αγγλία μου ανοίξει λογαριασμό στο YouTube από εκεί και τους στέλνω βίντεο εγώ να τα ανεβάζουν αυτοί και δώσουν λογαριασμό δικό μου σε Ελλάδα θα πληρώνομαι με τις αμοιβές που δίνουν εκεί ή εδώ ?

Αν κάποιος γνωστός μου στο εξωτερικό πχ Αμερική ή Αγγλία μου ανοίξει λογαριασμό στο YouTube από εκεί και τους στέλνω βίντεο εγώ να τα ανεβάζουν αυτοί και δώσουν λογαριασμό δικό μου σε Ελλάδα θα πληρώνομαι με τις αμοιβές που δίνουν εκεί ή εδώ ?

Πως γινεται να μας πληρωνει το youtube? για πες να το κανουμε κι εμεις...

Θα έχει απαντηθεί υποθέτω σε ειδικό θέμα αλλά επειδή διαβάζω διάφοραΑν αγοράσω κάτι από το amazon.de μπορώ να έχω κανονικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδά μου ?

Περνάει ως ενδοκοινοτική απόκτηση αν θυμάμαι καλά.

Ελληνικό τιμολόγιο δεν μπορείς να πάρεις.

Και νομίζω πως πρέπει να κάνεις και δήλωση intrastat.

Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία δεν ήταν και και τόσο ανεπτυγμένη, όταν καλούσαμε κάποιον από το σταθερό και δεν τον ακούγαμε καλά λέγαμε "πάρε το 0, δεν ακούγεσαι καλά". Γιατί λέγαμε να πάρει το 0; Όντως γινόταν κάτι ή ήταν placebo το φαινόμενο;

Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά και γενικώς η τεχνολογία δεν ήταν και και τόσο ανεπτυγμένη, όταν καλούσαμε κάποιον από το σταθερό και δεν τον ακούγαμε καλά λέγαμε "πάρε το 0, δεν ακούγεσαι καλά". Γιατί λέγαμε να πάρει το 0; Όντως γινόταν κάτι ή ήταν placebo το φαινόμενο;

Στα ΠΟΛΥ παλιά, όντως έπιανε, αλλά μετα την αλλαγή των κέντρων ήταν placebo. Μετα που ήρθαν τα ψηφιακά κέντρα ήταν απλά ασχετοσύνη. Δες το παρακατω link

http://www.usay.gr/article/174014/apisteyto_deite_ti_eftiaxe_apo_xylo_binteo_fwto.html

έκανα uninstall το viber από το κινητό μου (windows) που μέχρι τότε δουλευε κανονικά με την μη-ελληνική SIM.

Το ξαναπέρασα για να περάσω τον ελληνικό αριθμό μου και μου λέει όταν πάω να βάλω τον ελληνικό αριθμό (εννοείται έχω την ελληνική SIM μέσα) 

"this number doesn't appear to be valid"

???

Στα ΠΟΛΥ παλιά, όντως έπιανε, αλλά μετα την αλλαγή των κέντρων ήταν placebo. Μετα που ήρθαν τα ψηφιακά κέντρα ήταν απλά ασχετοσύνη. Δες το παρακατω link

http://www.usay.gr/article/174014/apisteyto_deite_ti_eftiaxe_apo_xylo_binteo_fwto.html

Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα με άσχετα άρθρα.

Και τι γινόταν ακριβώς όταν πατούσε κάποιος το 0 για να τον ακούει καλύτερα ο άλλος;

Το λινκ με βγάζει σε μια σελίδα με άσχετα άρθρα.

Και τι γινόταν ακριβώς όταν πατούσε κάποιος το 0 για να τον ακούει καλύτερα ο άλλος;

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...