Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηρα ταξι στις 4.15 το πρωι (οχι σημερα) με την εφαρμογη taxibeat για αεροδρομιο. Ειμασταν 2 ατομα με 2 βαλιτσες. Απο βορεια προαστια, πληρωσε και διοδια, εβαλε διπλη ταριφα και το ρολοι εγραψε 37 ευρω και αλλα 7 ευρω βαλιτσες και λοιπα. 45 ευρω συνολο. Με κλεψαν ναι ή οχι; Αν ναι θα κανω αναφορα στο ταχιμπιτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρα ταξι στις 4.15 το πρωι (οχι σημερα) με την εφαρμογη taxibeat για αεροδρομιο. Ειμασταν 2 ατομα με 2 βαλιτσες. Απο βορεια προαστια, πληρωσε και διοδια, εβαλε διπλη ταριφα και το ρολοι εγραψε 37 ευρω και αλλα 7 ευρω βαλιτσες και λοιπα. 45 ευρω συνολο. Με κλεψαν ναι ή οχι; Αν ναι θα κανω αναφορα στο ταχιμπιτ.

Eιχε δωρο Πασχα?

Ενδεχομένως να ισχυει διπλη ταριφα από/προς αεροδρομια, παντως 7 ευρω για βαλιτσες αποκλειεται.

E καλά, αν οι άλλοι δεν έχουν δάνεια, τόκους κλπ κάνουν δήλωση με τη μια χωρίς θέμα. Μην περιμένεις επιστροφή, για συμψηφισμό το κόβω πάλι.

Γιατί δεν βγάζουν μπύρες σε πλαστικό? Αφού υπάρχουν με φωτοπροστασία σαν αυτά που βάζουν το λάδι. Είναι ακριβά?

Δε με πειραζει ο συμψηφισμος (με ενφια), λεφτα ειναι κι αυτά. Εννοειται ότι δε θα γινει τωρα, απλα να βεβαιωθεί.

Και δανεια και τοκους εχω αλλα με τη μια κανω τη δηλωση μου.

Το πλαστικο βλαπτει!

Δεν έχουν καταργηθεί αυτά εδώ και χρόνια ή κάνω λάθος?

Kι εγω ετσι νομιζω αλλα όταν μας λεει ο φιλος ότι εδωσε 7€ για βαλιτσες ενω είναι 0,38 για>10 κιλα, μπορει να του χρεωσαν και δωρο :)

Τωρα προσεξα ότι το πηρε στις 04:15, αρα είναι διπλη ταριφα.

Στις χειραποσκευες του αεροπλανου επιτρεπεται power bank ή υπαρχει απαγορευση των μπαταριο-προιοντων;

Στη raynair εχω πάρει και το είπα στον ελενχο. Πέρασε χωρίς πρόβλημα
  • Like 1

Ξέρει κανείς ποια είναι αυτή η γραμματοσειρά;

GFS Didot

99.9% ίδια, μόνο μια ελάχιστη διαφορά σε κάποια νούμερα βλέπω

GFS Didot Classic

και η classic, που είναι λίγο πιο στενή στην οριζόντια κλίμακα + μικρότερη συνολικά σε μέγεθος (δλδ αν γράψεις με π.χ. 12άρια και με τις δύο, τα μεν είναι μικρότερα από τα δε)

• Like 1

GFS Didot

99.9% ίδια, μόνο μια ελάχιστη διαφορά σε κάποια νούμερα βλέπω

GFS Didot Classic

και η classic, που είναι λίγο πιο στενή στην οριζόντια κλίμακα + μικρότερη συνολικά σε μέγεθος (δλδ αν γράψεις με π.χ. 12άρια και με τις δύο, τα μεν είναι μικρότερα από τα δε)

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Like 1

Επειδή ξέχασα το καλώδιο του tvbox. Αυτός ο μετασχηματιστής θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα;

IMG_20170412_151940.jpg

όχι εσύ θές ένα να έχει output 5 volt ο μετασχηματιστής της φωτογραφίας βγάζει 12 volt θα το κάψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...