Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και αναφέρθηκε η φορολογική δήλωση, οι δηλώσεις έχουν ξεκινήσει; Και αν ναι, μέχρι πότε είναι η προθεσμία να τις υποβάλουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχαχαχα

sorry αλλά μου φανηκε αστείο.

στο κλασσικό gsis ακομα και τώρα (μετα απο χρόνια αναβαθμίσεων) γίνονται λάθη και θα βγάλουν εφαρμογή για κινητα για να κανουμε δηλώσεις; χαχαχα

τελικά δεν θα υπάρχει εφαρμογή αλλά νέο site που θα είναι smartphone friendly.

http://www.aade.gr

Mηπως ξερετε τι κραταει η τραπεζα Πειραιως σε εισερχομενο εμβασμα μεσω internet banking?

Ψαχνω στο site της αλλα δε βρισκω τιποτα, μονο για τα εξερχομενα μιλαει.

Κι αλλη μια ερωτηση, υπαρχει δυνατοτητα να ακυρωσεις εμβασμα που εστειλες?

Εμένα την Παρασκευή μου είπαν δεν έχουν περαστεί ακόμα τόκοι, δάνεια κλπ οπότε δεν μπορούμε ακόμα.

Εμενα το δανειο ειναι περασμενο, οι τοκοι οχι.

Δηλωση μπορεις να κανεις, το υπουργειο ανακοινωσε ότι τα πρωτα λεπτα που ανοιξε η εφαρμογη εσταλησαν 100 δηλωσεις!

Φυσικα δε διευκρινιστηκε τι γινεται στη περιπτωση εκκρεμοτητων, όπως αυτή των μη περασμενων τοκων/δανειων...

Αν εχω δωσει παγια εντολη Eurobank να εξοφλειται ενας λογαριασμος και ληγει πχ 30/4 ποτε παιρνει τα λεφτα ?

Επειδη υποψιαζομαι οτι ειναι λαθος ο λογαριασμος μπορω να μπλοκαρω την πληρωμη ?

Στο Google Maps αν βάλεις αφετηρία και προορισμό και επιλέξεις αντί για αυτοκίνητο ΜΜΜ, θα σου βγάλει όλες τις επιλογές.

Με μια τυχαία επιλογή αφετηρίας, μου έβγαλε το 732 και το 224.

Είμαστε η γνωστή περίπτωση φοιτητών..ακόμα δεν έχουμε δικό μας σπίτι κ μιας κ έτυχε κ είμαστε κ οι 2 Αθήνα είπαμε να κοιτάξουμε για κάποιο καλο ξενοδοχείο ημιδιαμονης, έχετε τπτ καλό να προτείνεται; αν όχι ξενοδοχείο κανένα ωραίο μέρος χωρίς πολύ κόσμο (ξέρω, δύσκολο) ????

Στο Google Maps αν βάλεις αφετηρία και προορισμό και επιλέξεις αντί για αυτοκίνητο ΜΜΜ, θα σου βγάλει όλες τις επιλογές.

Με μια τυχαία επιλογή αφετηρίας, μου έβγαλε το 732 και το 224.

Πρόκειται για μια ευθεία 3 χλμ .τοσο κοντινή απόστασηςειναι και βγαζει συνδιασμο των λεοφωρειο που λες με μέτρο κάνοντας το γυρω του κόσμου.

Αν καποιος ήξερε κατι περισσότερο θα ειμουν ευγνώμων αν βοηθούσε,

Περασαν και ο τοκοι!

Αρα τωρα παμε στη κλασικο... καποιο προγραμματακι υπολογισμου φορου?

Πολύ νωρις ακομα το ξερω, αλλα εμεις που εχουμε επιστροφη βιαζομαστε να παντελονιασουμε το χρημα :-D

E καλά, αν οι άλλοι δεν έχουν δάνεια, τόκους κλπ κάνουν δήλωση με τη μια χωρίς θέμα. Μην περιμένεις επιστροφή, για συμψηφισμό το κόβω πάλι.

Γιατί δεν βγάζουν μπύρες σε πλαστικό? Αφού υπάρχουν με φωτοπροστασία σαν αυτά που βάζουν το λάδι. Είναι ακριβά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...