Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί βλέπω μέλος που έχει αλλάξει όνομα και αναρωτιέμαι πως έγινε.

Κάπου είχα διαβάσει ότι σε ειδικές περιπτώσεις μπορείς να το ζητήσεις και να στο αλλάξουν, αν πρόκειται για κάποια μικρή αλλαγή ή για κάποιο λαθάκι.

Δημοσ.

Οχι ειναι το ιδιο προφιλ και μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε το ονομα και κατι αριθμους εβαλε ενα ξεκαρφωτο ονομα και μου φανηκε περιεργο.

Δημοσ.

Στείλε ενα μηνυμα στην ομαδα διαχείρησης με το αίτημα και τους λογους και αυτοι θα σου πουνε

Δημοσ.

Αρχισε να φαγωμεται το σχοινι απο το ρολο της μπαλκονοπορτας. Τι μπορω να κανω ωστε να προλαβω το κακο;

Ξερω οτι θα κανει μια τακ και θα σπασει αλλα αφου το ειδα λεω να λαβω τα μετρα μου. Αν φτιαχνεται ευκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχισε να φαγωμεται το σχοινι απο το ρολο της μπαλκονοπορτας. Τι μπορω να κανω ωστε να προλαβω το κακο;

Ξερω οτι θα κανει μια τακ και θα σπασει αλλα αφου το ειδα λεω να λαβω τα μετρα μου. Αν φτιαχνεται ευκολα.

Λύνεις πάνω κάτω πάνελ, το βγάζεις, και το αλλάζεις με ένα ίδιο. Δεν είναι τόσο απλό όσο το γράφω βέβαια, χρειάζονται μερικά εργαλεία και να πιάνει λίγο το χέρι σου. 

https://www.youtube.com/watch?v=Ff-4H_K1mlc

Έχει πολλά βίντεο στο related.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 2
Δημοσ.

Ανοιξε το gsis για τις δηλωσεις!

Στους τοκους καταθεσεων μου λεει ότι δεν υπαρχουν στοιχεια, αν και εχω τοκους. Υποθετω οτι δεν τα εχουν δωσει ακομα οι τράπεζες. 

Το ιδιο λεει και σε σας?

Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη δεν εχει τυχη να κανω ποτε κρατηση για τραπεζι γνωριζει κανεις αν πληρωνεις κατι παραπανω? Κυριως για καφε η ποτο σε καφετεριες-μπαρακια κλπ..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, μόνο οτι συνήθως η κράτηση γίνεται με μπουκάλι οπότε περιορίζεται η παρέα στο τι θα πιεί ο καθένας.

Δημοσ.

Ανοιξε το gsis για τις δηλωσεις!

Στους τοκους καταθεσεων μου λεει ότι δεν υπαρχουν στοιχεια, αν και εχω τοκους. Υποθετω οτι δεν τα εχουν δωσει ακομα οι τράπεζες.

Το ιδιο λεει και σε σας?

Ουτε εμενα λεει τοκους !! Αρα δεν φταιει το δικο μου γτ λεω ε θα βαριοντουσαν να βαλουν 1 και 2 σεντ τοκους οπως περσι :P :P

Δημοσ.

άκουσα ότι φέτος θα μπορούμε να κάνουμε δήλωση και από κινητά και tablets, θα βγει κάποια εφαρμογή ?

χαχαχαχα

sorry αλλά μου φανηκε αστείο.

στο κλασσικό gsis ακομα και τώρα (μετα απο χρόνια αναβαθμίσεων) γίνονται λάθη και θα βγάλουν εφαρμογή για κινητα για να κανουμε δηλώσεις; χαχαχα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...