Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι θα ρίξουν το καλώδιο επάνω στο πεζοδρόμιο και θα το σκεπάσουν με φύλλα για να μη φαίνεται. 

ontopic; αναβαθμιση δικτυου μαλλον για παροχή adsl/vdsl

Δηλαδη θα σκαψουν? Δυσκολο μου ακούγεται, γιατι τα χαρτια αναφερουν ημερομηνίες ολιγων ημερων, από 7 ως 11/4, κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη θα σκαψουν? Δυσκολο μου ακούγεται, γιατι τα χαρτια αναφερουν ημερομηνίες ολιγων ημερων, από 7 ως 11/4, κατι τετοιο.

Στην οπτική ίνα είναι γρήγοροι (μιας και είναι και ιδιώτες και δεν θέλουν να πληρώνουν εργολάβους για μήνες). Κόβουν 10-15εκ την άσφαλτο, σκάβουν 0,5-1m , ρίχνουν την οπτική και σκεπάζουν. Προχωράνε αρκετά γρήγορα. Το θέμα είναι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να ξανασκάψει άλλος ιδιώτης να περάσει το δικό του δίκτυο. 

• Like 1

Έχω ένα αρχείο που τελειώνει σε .H264.AAC.mp4 δεν μπορώ να το ανοίξω με bsp, vlc, mx player.

Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να ανοίξει τέτοια αρχεία ;

Αν ρωτάω σε λάθος νήμα να μεταφερθεί το ποστ μου στο σωστό νήμα.

Ευχαριστώ.

Έχω ένα αρχείο που τελειώνει σε .H264.AAC.mp4 δεν μπορώ να το ανοίξω με bsp, vlc, mx player.

Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να ανοίξει τέτοια αρχεία ;

Αν ρωτάω σε λάθος νήμα να μεταφερθεί το ποστ μου στο σωστό νήμα.

Ευχαριστώ.

τα περισσότερα σοβαρα προγράμματα (p.x. vlc, media player classic, κλπ) δεν τους ενδιαφέρει η κατάληξη, ακόμα και να εχει επεκταμα mariatrikalitisa θα το παιξουν αν το αναγνωρίζουν.

Με δυο λογια το αρχείο είτε εχει κάποιο περιεργο κλειδωμένο σε πρόγραμμα codec 

ή

είναι κατεστραμμένο.

Τι αρχείο ειναι; Απο που το βρήκες; 

Τέλος κατέβασε το πρόγραμμα mediainfo https://mediaarea.net/en/MediaInfo πες του να διαβασει τα στοιχεία του αρχείου και ανεβασε εδώ τι βρήκε (βάλε το σε spoiler μην ειναι κατεβατό)

κάτω δειγμα spoiler

περιεχομενο spoiler

Πως το λενε αυτο το καλυμμα, σαν μεγαλη μαξιλαροθηκη οπου βαζεις μεσα  ψιλοπαπλωμα, κουβερλι κλπ.Καλυμμα τινος ? Προφανως οχι κρεβατιου αλλα και στα αλλα δεν μου βγαζει πραγμα στο ιντερνετ.

τα περισσότερα σοβαρα προγράμματα (p.x. vlc, media player classic, κλπ) δεν τους ενδιαφέρει η κατάληξη, ακόμα και να εχει επεκταμα mariatrikalitisa θα το παιξουν αν το αναγνωρίζουν.

Με δυο λογια το αρχείο είτε εχει κάποιο περιεργο κλειδωμένο σε πρόγραμμα codec 

ή

είναι κατεστραμμένο.

Τι αρχείο ειναι; Απο που το βρήκες; 

Τέλος κατέβασε το πρόγραμμα mediainfo https://mediaarea.net/en/MediaInfo πες του να διαβασει τα στοιχεία του αρχείου και ανεβασε εδώ τι βρήκε (βάλε το σε spoiler μην ειναι κατεβατό)

κάτω δειγμα spoiler

περιεχομενο spoiler

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το κοιτάξω.

1μετρο = 4 ευρω

2 μέτρα = 8 ευρω

2,4 μέτρα = 12 ευρω

3 μετρα = 12 ευρω

3,6μετρα = 16 ευρω

4 μετρα = 16 ευρω

4,1 μετρα = 20 ευρω

Ευχαριστώ! Αυτό είχα φανταστεί κι εγώ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...