rus Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οχι θα ρίξουν το καλώδιο επάνω στο πεζοδρόμιο και θα το σκεπάσουν με φύλλα για να μη φαίνεται. ontopic; αναβαθμιση δικτυου μαλλον για παροχή adsl/vdsl Δηλαδη θα σκαψουν? Δυσκολο μου ακούγεται, γιατι τα χαρτια αναφερουν ημερομηνίες ολιγων ημερων, από 7 ως 11/4, κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δηλαδη θα σκαψουν? Δυσκολο μου ακούγεται, γιατι τα χαρτια αναφερουν ημερομηνίες ολιγων ημερων, από 7 ως 11/4, κατι τετοιο. Στην οπτική ίνα είναι γρήγοροι (μιας και είναι και ιδιώτες και δεν θέλουν να πληρώνουν εργολάβους για μήνες). Κόβουν 10-15εκ την άσφαλτο, σκάβουν 0,5-1m , ρίχνουν την οπτική και σκεπάζουν. Προχωράνε αρκετά γρήγορα. Το θέμα είναι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να ξανασκάψει άλλος ιδιώτης να περάσει το δικό του δίκτυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχω ένα αρχείο που τελειώνει σε .H264.AAC.mp4 δεν μπορώ να το ανοίξω με bsp, vlc, mx player. Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να ανοίξει τέτοια αρχεία ; Αν ρωτάω σε λάθος νήμα να μεταφερθεί το ποστ μου στο σωστό νήμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μία κατάληξη έχουν τα αρχεία, δοκίμασε να το μετονομάσεις σε .mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχω ένα αρχείο που τελειώνει σε .H264.AAC.mp4 δεν μπορώ να το ανοίξω με bsp, vlc, mx player. Ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να ανοίξει τέτοια αρχεία ; Αν ρωτάω σε λάθος νήμα να μεταφερθεί το ποστ μου στο σωστό νήμα. Ευχαριστώ. τα περισσότερα σοβαρα προγράμματα (p.x. vlc, media player classic, κλπ) δεν τους ενδιαφέρει η κατάληξη, ακόμα και να εχει επεκταμα mariatrikalitisa θα το παιξουν αν το αναγνωρίζουν. Με δυο λογια το αρχείο είτε εχει κάποιο περιεργο κλειδωμένο σε πρόγραμμα codec ή είναι κατεστραμμένο. Τι αρχείο ειναι; Απο που το βρήκες; Τέλος κατέβασε το πρόγραμμα mediainfo https://mediaarea.net/en/MediaInfo πες του να διαβασει τα στοιχεία του αρχείου και ανεβασε εδώ τι βρήκε (βάλε το σε spoiler μην ειναι κατεβατό) κάτω δειγμα spoiler περιεχομενο spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πως το λενε αυτο το καλυμμα, σαν μεγαλη μαξιλαροθηκη οπου βαζεις μεσα ψιλοπαπλωμα, κουβερλι κλπ.Καλυμμα τινος ? Προφανως οχι κρεβατιου αλλα και στα αλλα δεν μου βγαζει πραγμα στο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παπλωματοθηκη λέγετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παπλωματοθηκη λέγετε Ναι βρε φιλε ! Τι στο καλο μου κολλησε η λεξη καλλυμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μην νομίζεις και εγώ την κοπελα μου ρώτησα Χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 τα περισσότερα σοβαρα προγράμματα (p.x. vlc, media player classic, κλπ) δεν τους ενδιαφέρει η κατάληξη, ακόμα και να εχει επεκταμα mariatrikalitisa θα το παιξουν αν το αναγνωρίζουν. Με δυο λογια το αρχείο είτε εχει κάποιο περιεργο κλειδωμένο σε πρόγραμμα codec ή είναι κατεστραμμένο. Τι αρχείο ειναι; Απο που το βρήκες; Τέλος κατέβασε το πρόγραμμα mediainfo https://mediaarea.net/en/MediaInfo πες του να διαβασει τα στοιχεία του αρχείου και ανεβασε εδώ τι βρήκε (βάλε το σε spoiler μην ειναι κατεβατό) κάτω δειγμα spoiler περιεχομενο spoiler Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχει κανείς Mi band 2 ή υπάρχει σχετικό νήμα εδώ πέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 1μετρο = 4 ευρω 2 μέτρα = 8 ευρω 2,4 μέτρα = 12 ευρω 3 μετρα = 12 ευρω 3,6μετρα = 16 ευρω 4 μετρα = 16 ευρω 4,1 μετρα = 20 ευρω Ευχαριστώ! Αυτό είχα φανταστεί κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπάρχει δυνατοτητα αλλαγής username? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπήρχε πριν πολλά χρόνια.Πλέον όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπάρχει δυνατοτητα αλλαγής username? άλλαξες ομάδα ή όνομα; ontopic : οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις