saxos55 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πως μπορω να κανω ενα παραθυρο στα windows 10 να ειναι σε πρωτο πλανο, δηλαδη οπου και να παταω εγω στην οθονη ή σε αλλα παραθυρα αυτο να παραμενει μπροστα, να φαινεται, να μη κρυβεται πισω απο τα αλλα. http://www.savardsoftware.com/turbotop/ (υπάρχουν κι άλλα παρόμοια apps, Google "always on top") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 http://www.savardsoftware.com/turbotop/ (υπάρχουν κι άλλα παρόμοια apps, Google "always on top") Εισαι ομορφος! (εψαξα στο google πριν ρωτησω εδω αλλα δεν εξεφρασα σωστα το"πρωτο πλανο" εψαχνα για window on first place" και μου εβγαζε οτι να ναι ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Έχω και `γω ρε παιδιά μια απορία χρόνια τώρα και άλλου που ρώτησα απάντηση δεν πήρα…. Στη Σταχτοπούτα όταν η καλή νεράιδα μεταμόρφωσε τους ποντικαράδες και την κολοκύθα, καθώς και ότι φορούσε αυτή και της είπε ότι μετά τις 12 όλα θα εξαφανιστούν και θα γίνουν σαν πρώτα. Γιατί το γοβάκι που κρατούσε ο χλεχλές ο πρίγκιπας δεν άλλαξε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ηταν τα ειδικά εφέ της εποχής! Τώρα βλέπεις μια μεση αμρικανικη χολιγουντ ταινια και αν εχεις στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και μαθηματικών βαράς το κεφάλι σου στο μπροστά κάθισμα απο αυτά που βλέπεις. Ενδεικτικά : Πέφτει φουσκωτό σε τζαμαρία, η τζαμαρία γίνεται θρύψαλα και το φουσκωτό ουτε να λυγίσει Πιάνει ο άλλος με το χέρι ερχόμενη μηχανή τη γυρίζει 180 μοιρες και παράλληλα την καβαλά. Τι σκατα συντελεστή τριβής εχουν τα παπουτσια του και ο ώμος του ειναι βιονικός; Τζέιμς Μποντ δέχεται 83442 σφαίρες, δεν τον αγγίζει καμία και μολις ρίχνει μια πορδή, πεφτει ουρανοξύστης κλπ κλπ Με δυο λόγια, μη βάζεις τη λογική μπροστα γιατί δε θα χαρείς την ταινία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν εννοώ μόνο την ταινία, αλλά το παραμύθι… όπως είναι στα βιβλία, να το ένα γοβάκι δεν άλλαξε, γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γιατι ειναι παραμυθι...πραγματικα δεν υπαρχει αλλη απαντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ηταν τα ειδικά εφέ της εποχής! Τώρα βλέπεις μια μεση αμρικανικη χολιγουντ ταινια και αν εχεις στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και μαθηματικών βαράς το κεφάλι σου στο μπροστά κάθισμα απο αυτά που βλέπεις. Ενδεικτικά : Πέφτει φουσκωτό σε τζαμαρία, η τζαμαρία γίνεται θρύψαλα και το φουσκωτό ουτε να λυγίσει Πιάνει ο άλλος με το χέρι ερχόμενη μηχανή τη γυρίζει 180 μοιρες και παράλληλα την καβαλά. Τι σκατα συντελεστή τριβής εχουν τα παπουτσια του και ο ώμος του ειναι βιονικός; Τζέιμς Μποντ δέχεται 83442 σφαίρες, δεν τον αγγίζει καμία και μολις ρίχνει μια πορδή, πεφτει ουρανοξύστης κλπ κλπ Με δυο λόγια, μη βάζεις τη λογική μπροστα γιατί δε θα χαρείς την ταινία Σε λίγο θα μας πείς οτι και ο Τσάκ Νόρρις είναι φανταστικό πρόσωπο Κατά τα άλλα, θεωρώ πως έχει να κάνει με την "ποιητική αδεία" ώστε να προχωρήσει η ιστορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν εννοώ μόνο την ταινία, αλλά το παραμύθι… όπως είναι στα βιβλία, να το ένα γοβάκι δεν άλλαξε, γιατί; και εγώ μιλώ για το πραμυθι, οταν γράφτηκε. Ειδικά εφε τηε εποχής. Γιατί ο κακός λύκος που φύσαγε και έπεφταν τα σπιτάκια; Εφε για να προχωρά η ιστορία Σε λίγο θα μας πείς οτι και ο Τσάκ Νόρρις είναι φανταστικό πρόσωπο Τον Τσακ να μην τον πιάνεις στο στόμα σου, τον Τσακ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ποιο ειναι το αντιστοιχο skroutz της κίνας? θέλω να πάρω κάτι gadgets και το kimovil δεν μου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Λοιπόν casual-semi formal ρούχα για χώρο εργασίας γραφείου σε φθηνές τιμές Αθήνα που θα βρω; Ειδικά για το παντελόνι επειδή έχω και μια μπάκα που είναι σε διαδικασία χασίματος, υπάρχει κάτι πιο άνετο από τα Jean; Που όταν είμαι όρθιος το παντελόνι μπορεί να έχει περιθώρια και μόλις κάτσεις θέλει να αρχίσεις να ξεκουμπώνεις κουμπιά; Το τελευταίο σημαντικό γιατί ακόμη κ όταν ήμουν αδύνατος μου έσπαγε τα νεύρα. πχ:http://www.styleforum.net/t/358309/pants-uncomfortable-when-sitting-pinch-waist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι σημαίνει πρακτικά η τιμή ανά τρέχον μέτρο; Αν μια κορνίζα πχ έχει τιμή 30€ ανά τρέχον μέτρο τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 απορια γρηγορη αυτες οι 2 καρεκλες μου φαινονται ολοιδιες ξερει κανεις τι διαφορα μπορει να εχουν? 1- http://www.skroutz.gr/s/9608254/Gaming-Chair-HM1055-OEM.html 2- http://www.skroutz.gr/s/11045695/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-BF9800-Bucket-Relax-%CE%95%CE%9F575-Woodwell.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι σημαίνει πρακτικά η τιμή ανά τρέχον μέτρο; Αν μια κορνίζα πχ έχει τιμή 30€ ανά τρέχον μέτρο τι σημαίνει; 1μετρο = 4 ευρω 2 μέτρα = 8 ευρω 2,4 μέτρα = 12 ευρω 3 μετρα = 12 ευρω 3,6μετρα = 16 ευρω 4 μετρα = 16 ευρω 4,1 μετρα = 20 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Στη γειτονια μου εχουν απλωσει κορδελες στα πεζοδρομια για να μην παρκαρουν, και σε χαρτια γραφουν ότι θα γινουν εργασιες οπτικης ινας. Τι αφορα αυτο, adsl? Θα σκαψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οχι θα ρίξουν το καλώδιο επάνω στο πεζοδρόμιο και θα το σκεπάσουν με φύλλα για να μη φαίνεται. ontopic; αναβαθμιση δικτυου μαλλον για παροχή adsl/vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις