Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

60χλμ δεν είναι τίποτα

Εκτός και πάτε με κανένα cayenne που ρουφαει αβερτα βενζίνη.

Τεσπά κέρασε τον ένα καφέ ή δώσε του ένα 5€ και θα είναι οκ.

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

60χλμ δεν είναι τίποτα

Εκτός και πάτε με κανένα cayenne που ρουφαει αβερτα βενζίνη.

Τεσπά κέρασε τον ένα καφέ ή δώσε του ένα 5€ και θα είναι οκ.

Λες ε;

Έχουν περάσει και χρόνια από τότε που είχα Ι.Χ.,άσε που δεν ξέρω πως πάνε οι τιμές στα καύσιμα εδώ :P.

Τεσπα, ο καφές ή το 5€αρι φαίνεται αρκετά λογικό για την απόσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Λες ε;

Έχουν περάσει και χρόνια από τότε που είχα Ι.Χ.,άσε που δεν ξέρω πως πάνε οι τιμές στα καύσιμα εδώ :P.

Τεσπα, ο καφές ή το 5€αρι φαίνεται αρκετά λογικό για την απόσταση.

Προσωπικά, αν έβγαζες να μου δόσεις 5 ευρώ θα στράβωνα περισσότερο απ' ότι αν δεν μου έδινες τίποτα. Το πιο σωστό, κατά τη γνώμη μου, είναι να τον ρωτήσεις πόσα θέλει για τη βενζίνη και αν σου πει ότι δεν θέλει τίποτα, κέρασέ τον έναν καφέ.

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τους "καλούς τρόπους" για carpooling;

Πάμε με συνάδελφο(από άλλο τμήμα που δεν το ξέρω παρά μόνο φατσικά, όχι φίλος ή γνωστός) σε σεμινάριο καμία 60αρια χλμ μακρυά και αντί να το πάρουμε με τρένο θα μας πάει με το αμάξι του.

Πόσο πρέπει να πληρώσω για την μπεντζίνα; Αναλογικά π.χ. 50% εάν είμαστε μόνο δύο ή κάτι άλλο;

Θενκς ιν αντβανς.

Είναι 30 να πας και 30 να έρθεις, δηλαδή σύνολο 60 ή είναι 60χλμ μόνο για να πας; Δηλαδή 120 να πας και να έρθεις; Αν μιλάμε για αμάξι που καίει "λογικές" ποσότητες βενζίνης, υπολόγισε χονδρικά κάνα 10ευρώ στα 60χλμ. Εγώ θα του έδεινα τα μισά, 5 ευρώ, συν ένα αναψυκτικό, καφέ ή άλλο ρόφημα κέρασμα για την οδήγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, αν έβγαζες να μου δόσεις 5 ευρώ θα στράβωνα περισσότερο απ' ότι αν δεν μου έδινες τίποτα. Το πιο σωστό, κατά τη γνώμη μου, είναι να τον ρωτήσεις πόσα θέλει για τη βενζίνη και αν σου πει ότι δεν θέλει τίποτα, κέρασέ τον έναν καφέ.

Είναι 30 να πας και 30 να έρθεις, δηλαδή σύνολο 60 ή είναι 60χλμ μόνο για να πας; Δηλαδή 120 να πας και να έρθεις; Αν μιλάμε για αμάξι που καίει "λογικές" ποσότητες βενζίνης, υπολόγισε χονδρικά κάνα 10ευρώ στα 60χλμ. Εγώ θα του έδεινα τα μισά, 5 ευρώ, συν ένα αναψυκτικό, καφέ ή άλλο ρόφημα κέρασμα για την οδήγηση.

Είναι 60+60 πάνω κάτω.

Άρα μάλλον θα του δώσω μια κατοσταρα κορώνες,(οι τιμές βλέπω είναι ~10-11DKK/lt) ή θα του πληρώσω το bruch... -_-

Δημοσ.

1) Εκτός από δημόσια νοσοκομεία οι ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση σε όλοι την πρωτοβάθμια δημόσια υγεία όπως πεδυ και κέντρα υγείας σωστά ?

2) Το πεδυ έχει δίκο του μικροβιολογικο εργαστήριο ?

Δημοσ.

Πως λέγεται αυτό το πράμα;

72uh5l.jpg

Λέγεται μεταλλικό κούμπωμα, και μπορείς να το βρεις σε αρκετά καταστήματα στην πλατεία Ψειρή στο Μοναστηράκι.   post-437180-0-87596700-1491327607_thumb.jpg

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω ενα παραθυρο στα windows 10 να ειναι σε πρωτο πλανο, δηλαδη οπου και να παταω εγω στην οθονη ή σε αλλα παραθυρα αυτο να παραμενει μπροστα, να φαινεται, να μη κρυβεται πισω απο τα αλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...