Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς τώρα με τον καινούριο δρόμο πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο των ΚΤΕΛ Αθήνα-Γιάννενα;

παρε ενα τηλεφωνο στο κτελ και ρωτα

αν ξερουν θα σου πουν

αν δεν ξερουν ουτε αυτοι, εμεις πως θα ξερουμε;

κοινη λογικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως ξέρεις κανείς πως μπορώ να στείλω λεφτά από την τράπεζα στο paypal ?

Στη σελίδα του paypal0 πας top up και σου έχει τα στοιχεία του λογαριασμού που πρέπει να κάνεις τη μεταφορά

Στη σελίδα του paypal0 πας top up και σου έχει τα στοιχεία του λογαριασμού που πρέπει να κάνεις τη μεταφορά

οκ ευχαριστώ βλέπω έχει iban και Bic

από την εφαρμογή της τράπεζας πάω μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού, σωστά ?

Στο car.gr μπορεί ένας ιδιώτης να βάλει Ρωτήστε για τιμή στο πεδίο της τιμής όπως έχουν κάποιες αγγελίες ή είναι μόνο για επαγγελματίες αυτό; Επειδή δεν βρίσκω την επιλογή.

Δοκίμασες να αφήσεις το πεδίο της τιμής κενό; Εάν δεν σε αφήνει, βάλε τιμή 0. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, υποθέσεις κάνω.

• Like 1

Δοκίμασες να αφήσεις το πεδίο της τιμής κενό; Εάν δεν σε αφήνει, βάλε τιμή 0. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, υποθέσεις κάνω.

Δεν με αφήνει, thanks όμως :)

Βάζουν και 0,01€

Αν λες γι'αυτό που ρώτησα έχω δει κάτι τέτοιες τιμές αλλά σε κάποιες αγγελίες γράφει κι αυτό που ρώτησα. Τέλος πάντων, δεν πειράζει.

Για να μας γράψει γενική αίματος πάμε στο παθολόγο σωστά ?

Στο αττικο ο σωστός κωδικός 02532 ρωτάω γιατί μου λέει φ παθολογική και με σκαλωσε

http://1535.com.gr/ShowClinics.aspx?hospitalID=28

Για να μην τρέχω σε νοσοκομεία και ταλαιπωρούμε μου είπες π αδερφός μου να πάω σε γιατρό του εοππυ με το δικό του αμκα που έχεις ασφάλεια.

Λέτε να έχω πρόβλημα ?

Δεν κοιταζει κανεις γιατρος ταυτότητα αν οι ηλικίες είναι παρόμοιες. Ταυτοτητα ισως σου ζητήσουν στο μικροβιολογικο αν πρόκειται για μεγάλη αλυσίδα. Αλλά μάλλον οι εξετάσεις σου θα έχουν το ονομα του αδερφου σου. Εκτος και αμα το διαπραγματευτεις με ιδιώτη -μικρό- μικροβιολογο. Που το ιδιο αξιοπιστος είναι.

Δεν κοιταζει κανεις γιατρος ταυτότητα αν οι ηλικίες είναι παρόμοιες. Ταυτοτητα ισως σου ζητήσουν στο μικροβιολογικο αν πρόκειται για μεγάλη αλυσίδα. Αλλά μάλλον οι εξετάσεις σου θα έχουν το ονομα του αδερφου σου. Εκτος και αμα το διαπραγματευτεις με ιδιώτη -μικρό- μικροβιολογο. Που το ιδιο αξιοπιστος είναι.

τρία χρόνια διαφορά έχουμε εδώ στην γειτονιά θα πάω σε μικροβιολογο τον ξέρω ο φόβος είναι με τον γιατρό αλλά όπως μου λες δεν θα έχει θέμα

Ξέρει κανείς τους "καλούς τρόπους" για carpooling;

Πάμε με συνάδελφο(από άλλο τμήμα που δεν το ξέρω παρά μόνο φατσικά, όχι φίλος ή γνωστός) σε σεμινάριο καμία 60αρια χλμ μακρυά και αντί να το πάρουμε με τρένο θα μας πάει με το αμάξι του.

Πόσο πρέπει να πληρώσω για την μπεντζίνα; Αναλογικά π.χ. 50% εάν είμαστε μόνο δύο ή κάτι άλλο;

Θενκς ιν αντβανς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...