Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω τον αριθμο μετρητη που μου δειχνει τις καταναλωσεις στον εκκαθαριστικό λογαριασμο της δεη, κατω εκει που ειναι οι χελωνες που ακριβως λεει αυτον τον αριθμο;

Υποψιαζομαι οτι καποια φαση εχει πεσει αλλα δεν βρηκα το δικο μου ρολοι και δεν ειναι σωστο να πειραξω ολα τα ρολογια.

Για να ελεγξω πανω στον πινακα τις ασφαλεις κατεβαζω γενικο και αντικαθιστω μια μια με καινουργια.

Εθχα θεμα με την κουζινα, αλλα τωρα βαζω ενα φουρνακι που χα και παλι με ριχνει το ρελε. Ολο το σπιτι εχει ρευμα. Υποθετο δουλευει με δυο φασεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να ρωτήσω αν ότι βλέπω εγώ από το Άτλας βλέπει και ο υπαλληλος στο ικα, μπήκα σήμερα και λεει οτι έχω τελευταία ένσημα από Σεπτέμβρη 15 ενώ κανονικά είναι Γενάρη 16.

Τα ένσημα είναι από τα κοινοφελη του οαεδ οπότε μου κάνει εντύπωση.

Έχει πετύχει κανείς Reese's Puffs δημητριακά κάπου στη Θεσσαλονίκη? (Ακόμα και Αθήνα ίσως βολευτώ να στείλω κάποιον)

Στο Θανόπουλο Κηφισιά σίγουρα γιατί τα παίρνω σα μανιακός!

Για Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν ξέρω.

• Like 1

Mια φωτογραφικη μηχανη μπορει να φορτιστεί από το USB της τηλεόρασης?

Οι κλασσικές usb δίνουν ρεύμα εως 500mA και θεωρητικά μπορούν να φορτίσουν οποιαδήποτε συσκευή αρκεί να ειναι κλειστές (για να μην καταναλώνουν) και να εχεις αρκετό χρόνο. Εξαρτάται απο το ρεύμα που ζητά η συσκευή που φορτίζεις. 

Π.χ. φίλος προσπάθησε να φορτίσει ipad 2 σε απλο φορτιστή των 300mA, την ώρα που το χρησιμοποιούσε. Δεν τα καταφερε. Εφόσον δεν είχε διαθεσιμο πιο δυνατό φορτιστή του ειπα να κλείσει το ipad (τελειως) και να το αφήσει να φορτίζει. Πήρε πολλές ώρες (δε θυμάμαι) αλλά εγινε. 

Φαντάσου να θες να γεμισεις μια δεξαμενη με φλυτζάνι του καφε. Κλείνεις την έξοδο της δεξαμενης και οπλίζεσαι με μπολικη υπομονη

Στο car.gr μπορεί ένας ιδιώτης να βάλει Ρωτήστε για τιμή στο πεδίο της τιμής όπως έχουν κάποιες αγγελίες ή είναι μόνο για επαγγελματίες αυτό; Επειδή δεν βρίσκω την επιλογή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...