Ψιτ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έχει πετύχει κανείς Reese's Puffs δημητριακά κάπου στη Θεσσαλονίκη? (Ακόμα και Αθήνα ίσως βολευτώ να στείλω κάποιον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Από όσα λέει μια ξαδέρφη που δουλεύει Αυστρία, γιατί οτιδήποτε σοβαρό δουλεύουν Python. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Α τους τσιφούτηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κανενα αξιολογο πολύμετρο; οχι για επαγγελματικη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κανενα αξιολογο πολύμετρο; οχι για επαγγελματικη χρηση. τι θες να μετρας; πόση αξιοπιστία χρειάζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καμια καμμένη αντισταση οικιακού τυπου, αν περναει ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εχω τον αριθμο μετρητη που μου δειχνει τις καταναλωσεις στον εκκαθαριστικό λογαριασμο της δεη, κατω εκει που ειναι οι χελωνες που ακριβως λεει αυτον τον αριθμο; Υποψιαζομαι οτι καποια φαση εχει πεσει αλλα δεν βρηκα το δικο μου ρολοι και δεν ειναι σωστο να πειραξω ολα τα ρολογια. Για να ελεγξω πανω στον πινακα τις ασφαλεις κατεβαζω γενικο και αντικαθιστω μια μια με καινουργια. Εθχα θεμα με την κουζινα, αλλα τωρα βαζω ενα φουρνακι που χα και παλι με ριχνει το ρελε. Ολο το σπιτι εχει ρευμα. Υποθετο δουλευει με δυο φασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θέλω να ρωτήσω αν ότι βλέπω εγώ από το Άτλας βλέπει και ο υπαλληλος στο ικα, μπήκα σήμερα και λεει οτι έχω τελευταία ένσημα από Σεπτέμβρη 15 ενώ κανονικά είναι Γενάρη 16. Τα ένσημα είναι από τα κοινοφελη του οαεδ οπότε μου κάνει εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι ενημερωμενο μεχρι τον τελευταιο μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχει πετύχει κανείς Reese's Puffs δημητριακά κάπου στη Θεσσαλονίκη? (Ακόμα και Αθήνα ίσως βολευτώ να στείλω κάποιον) Στο Θανόπουλο Κηφισιά σίγουρα γιατί τα παίρνω σα μανιακός! Για Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Mια φωτογραφικη μηχανη μπορει να φορτιστεί από το USB της τηλεόρασης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Mια φωτογραφικη μηχανη μπορει να φορτιστεί από το USB της τηλεόρασης? Οι κλασσικές usb δίνουν ρεύμα εως 500mA και θεωρητικά μπορούν να φορτίσουν οποιαδήποτε συσκευή αρκεί να ειναι κλειστές (για να μην καταναλώνουν) και να εχεις αρκετό χρόνο. Εξαρτάται απο το ρεύμα που ζητά η συσκευή που φορτίζεις. Π.χ. φίλος προσπάθησε να φορτίσει ipad 2 σε απλο φορτιστή των 300mA, την ώρα που το χρησιμοποιούσε. Δεν τα καταφερε. Εφόσον δεν είχε διαθεσιμο πιο δυνατό φορτιστή του ειπα να κλείσει το ipad (τελειως) και να το αφήσει να φορτίζει. Πήρε πολλές ώρες (δε θυμάμαι) αλλά εγινε. Φαντάσου να θες να γεμισεις μια δεξαμενη με φλυτζάνι του καφε. Κλείνεις την έξοδο της δεξαμενης και οπλίζεσαι με μπολικη υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ξέρει κανείς τώρα με τον καινούριο δρόμο πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο των ΚΤΕΛ Αθήνα-Γιάννενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Στο car.gr μπορεί ένας ιδιώτης να βάλει Ρωτήστε για τιμή στο πεδίο της τιμής όπως έχουν κάποιες αγγελίες ή είναι μόνο για επαγγελματίες αυτό; Επειδή δεν βρίσκω την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις