Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω μια LG smart tv. Αγόρασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο / οθόνη αφής.

Η οθονη αφής στο browsing λειτουργεί κανονικά. Το πληκτρολόγιο όταν πάω να κάνω search σε YouTube / amazon κλπ ΔΕΝ. Με τα πολλά, είδα λέει ότι αυτές οι εφαρμογές δεν υποστηρίζουν πληκτρολόγιο.

Υπάρχει καμία λύση για αυτό η καμία πρόταση για να δουλέψει το πληκτρολόγιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η χτεσινη μερα θεωρειται αργία; ή παλι ειναι στην κριση του εργοδοτη αν θα την χρεωσει σαν αδεια;

Η χθεσινη ημερα ειναι ξεκαθαρη αργια

• Like 1

image.jpg

Μπορει κανεις να μου πει αν υπαρχει τροπος στο firefox να απενεργοποιησω αυτη τη δυνατοτητα που βαλανε στην νεα εκδοση 52 και το βγαζει σε μερικα site.

Πηγα να κανω μεταφορα απο τον λογαριασμο μου της εθνικης στην πειραιως μεσω ίντερνετ και με χρεωνει απο 1€ σε καθε λογαριασμο. Το θεωρω λιγο τραβηγμενο να θες να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα και να εχουν προμηθεια απο ενα 1€, συνολικα 2€.

Για να σε χρεωσουν μονο 1+1€ σημαινει ότι μετεφερες πολύ λιγα χρηματα.

Κι εγω θελω να κανω μια τετοια μεταφορα, ωστε να μην τρεχω στις τραπεζες και βγαζω επιταγη, αλλα δε ξερω ποσο ακριβως είναι τα εξοδα.

Καλά που δε σε χρέωσε 4€ η Πειραιώς. Νομίζω το καλύτερο είναι να βάζεις OUR από την Εθνική που χρεώνεσαι μόνο 2€ και τίποτα άλλο.

2€ χρεωνεσαι ανεξαρτητως μεταφερομενου ποσου?

Για να σε χρεωσουν μονο 1+1€ σημαινει ότι μετεφερες πολύ λιγα χρηματα.

Κι εγω θελω να κανω μια τετοια μεταφορα, ωστε να μην τρεχω στις τραπεζες και βγαζω επιταγη, αλλα δε ξερω ποσο ακριβως είναι τα εξοδα.

2€ χρεωνεσαι ανεξαρτητως μεταφερομενου ποσου?

Δεν το ξέρω σίγουρα αυτό, ίσως για μεγάλα ποσά έχει άλλη χρέωση!

για ανανεωση αστυνομικης ταυτοτητας , κάνει και ενα «απλό« αστυνομικο τμήμα ή πρεπει να παω sony και καλα στην ασφαλεια ;

Δεν ξερω.

Φωτογραφια θα πας αυτη που εχεις εδω;

(αστειο ειναι, μην το παρεις στραβά)

• Super Moderators

για ανανεωση αστυνομικης ταυτοτητας , κάνει και ενα «απλό« αστυνομικο τμήμα ή πρεπει να παω sony και καλα στην ασφαλεια ;

Στο ΑΤ της περιοχής σου αν δεν κάνω λάθος...

• Like 1

Δεν ξερω.

Φωτογραφια θα πας αυτη που εχεις εδω;

(αστειο ειναι, μην το παρεις στραβά)

Εννοειται :)

Thresh στο σαιτ λεει τμημα ασφαλειας τοπου κατοικιας σε καποια ειδησεογραφικα σαιτ λεει σε οποιοδηποτε ατ (τοτε αν θυμασαι που καναμε τη διαδικασία μονο με 2 φωτογραφιες) ..

• Like 1

• Super Moderators

Thresh στο σαιτ λεει τμημα ασφαλειας τοπου κατοικιας σε καποια ειδησεογραφικα σαιτ λεει σε οποιοδηποτε ατ (τοτε αν θυμασαι που καναμε τη διαδικασία μονο με 2 φωτογραφιες) ..

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=420&Itemid=96

Εδώ βλέπω ότι το κάθε ΑΤ έχει και ΤΑ. Στην περίπτωσή μου πήγα σε αυτό της Πεντέλης, που είναι στο ίδιο κτήριο. Σε 15 λεπτά είχα καινούρια...

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα για σιγουριά στο ΑΤ/ΤΑ που ανήκεις...

Να μην ανοιξω topic στους προγραμματιστες γιατι ειναι προχωρημενοι. Ειναι καλη η python για εισαγωγη στο προγραμματισμο(ειχα κανει πριν πολλα χρονια C++ αλλα λιγα θυμαμαι); Εχετε να προτεινετε καποια καλο βιβλιο;ή αν δεν συμφωνειτε καποια αλλη γλωσσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...