Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως,το είχα ξεχάσει αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής FHD ή έστω HD ταινιών;

Ναι φυσικά, έχει την δυνατότητα προβολής ακόμα και 4k.

Το αν δείς βέβαια εξαρτάται απο την ανάλυση που θα παρέχουν την ταινία οι πάροχοι(τα links να το πω έτσι), αν δηλαδή υπάρχει link που παρέχει την ταινία σε 4k τότε το kodi θα σ'το παρουσιάσει για να το επιλέξεις. By default οι ταινίες και τα σήριαλ των 00's και μετά παρέχονται και σε 1080p.

Το Kodi τι κάνει: Αντί να ψάχνεις μόνος σου χύμα στο internet sites και links για να παρακολουθήσεις μια ταινία διευκρινίζοντας την ανάλυση που σ' ενδιαφέρει, απλά του θέτεις τον τίτλο της ταινίας που θέλεις και κάνει αυτό την αναζήτηση για 'σένα παρουσιάζοντάς σου κατ' ευθείαν τα links με τις αναλύσεις τους για να διαλέξεις. Η διαφορά είναι οτι το κάνει σε δευτερόλεπτα :-)

Παράλληλα, αν θα ήθελες και υπότιτλους τότε θα επιβαλλόταν να κατεβάσεις την ταινία και τους υπότιτλους ξεχωριστά και να τα προβάλεις κάπως ταυτόχρονα, το Kodi σ'τα δίνει έτοιμα χωρίς το κατέβασμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέφτεις στην παγίδα :-)

Αν ενώ έχεις επιλέξει το link που θες δεν παίζει για κάποιον λόγο(είναι πεσμένο το site φερ' ειπείν), το Kodi προχωράει αυτόματα στο αμέσως επόμενο. Ενδέχεται κάποιες φορές να μην παίζει κανένα απο τα fhd οπότε προσπερνόντας τα φτάνει και σου δείχνει τελικά απο link που παρέχει sd ας πούμε. Εσύ μετά έχεις την εντύπωση πως παρακολουθείς κακής ποιότητας fhd(!?) μόνο και μόνο επειδή εσύ μια φορά πάτησες και έλεγε fhd...

Μα σκέψου το, πως είναι δυνατόν να είναι κατώτερης ποιότητας το ένα 1080p απο το άλλο; Αφού και τα δυο 1080 είναι, όχι το ενα 1080 και το άλλο 980, δεν γίνεται δηλαδή... :-)

Α ναι, σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, είναι γεγονός.

Αλλά 'ντάξει, τρελό χάσιμο έχεις αν κάθεσαι μερικούς πόντους μακριά απο την τηλεόραση. Αν κάθεσαι στο 1,5-2m, δεν καταλαβαίνεις διαφορά(εκτός βέβαια αν έχεις εκπαιδευμένο μάτι)...

Η φάση εξ' άλλου, και γι αυτό μου 'χει κλέψει την καρδιά, είναι οτι ενώ με το κατέβασμα αν αποδειχθεί η ταινία πατάτα έχω χάσει το βράδυ μου με την 24άρα σύνδεση, μέσω του Kodi κάνω απλά ζάπινκ σε άλλες ταινίες. :)

Και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά πλεον, σπανια να κατεβάσω ταινία. Η αλήθεια στο λαπτοπ δεν με ενοχλεί καθόλου, στη 40αρα στο σαλόνι βλεπω προβλήματακια που γενικότερα δεν ενοχλούν ιδιαιτερα.  

• Like 1

Εχω αυτην την τηλεοραση http://www.skroutz.gr/s/8733810/Hyundai-40HYN4003-SMART.html#reviews

Μηπως εχει λειτουργια να δειχνει δυο καναλια ταυτοχρονα. Πχ να βλεπω σκαι και απο διπλα σε μικρο παραθυρο σταρ

Εχω αυτην την τηλεοραση http://www.skroutz.gr/s/8733810/Hyundai-40HYN4003-SMART.html#reviews

Μηπως εχει λειτουργια να δειχνει δυο καναλια ταυτοχρονα. Πχ να βλεπω σκαι και απο διπλα σε μικρο παραθυρο σταρ

Δύσκολο μου φαίνεται. PIP λέγεται αυτό το χαρακτηριστικό, picture in picture, αλλά και να το έχει μάλλον δεν θα μπορεί να δείξει δύο κανάλια αλλά εικόνα από δύο διαφορετικές πηγές.

θες να δείς μένιο ταυτόχρονα με σαρβάιβορ; αίσχος

• Like 1

• Moderators

Το σημερινό doodle είναι παγκόσμιο ή μόνο σε μας στην Ελλάδα φαίνεται; Γενικά τα doodles είναι παγκόσμια;

Σε ολους οσους μπαινουν στο google.gr

• Like 1

Εδω και 2 χρονια η κορη μου αγοραζει φακους επαφης (μυωπία) απο διαφορα τοπικα καταστηματα οπτικών. Λεει τους βαθμους που εχει σε καθε ματι και παιρνει φακους. Σημερα εψαχνα στα ηλεκτρονικα καταστηματα για αν της αγορασω και ειδα οτι ζητουν περα απο τους βαθμους μυωπιας, να επιλέξω και βαθμό καμπυλότητας. Ειναι σημαντικό αυτο, πρεπει να παει παλι στο γιατρό για μετρηση; (40€)

Εδω και 2 χρονια η κορη μου αγοραζει φακους επαφης (μυωπία) απο διαφορα τοπικα καταστηματα οπτικών. Λεει τους βαθμους που εχει σε καθε ματι και παιρνει φακους. Σημερα εψαχνα στα ηλεκτρονικα καταστηματα για αν της αγορασω και ειδα οτι ζητουν περα απο τους βαθμους μυωπιας, να επιλέξω και βαθμό καμπυλότητας. Ειναι σημαντικό αυτο, πρεπει να παει παλι στο γιατρό για μετρηση; (40€)

H καμπυλοτητα αναφερεται σε ολους τους φακους επαφης.

Αφορα το ποσο καμπυλωτος θα ειναι ο φακος ωστε να "καθετε" καλυτερα πανω στο ματι.

Ο οφθαλμιατρος μπορει να προτεινει καποια μαρκα (συνηθως η καθε μαρκα εχει δικο της fixed νουμερο καμπυλοτητας) αλλα απο εκει και περα ειναι στην κριση και ανεκτικοτητα του καθενος.

Τουτεστιν, θα δειτε πανω στο κουτι των φακων που φοραει τελευταια -και υποθετω την βολευουν-, το BC (Base Curve).

• Like 1

• Moderators

Γκαηζ ερώτηση. Ολοι ξέρουμε τη δράση με την ανακύκλωση των καπακιων απο τα μπουκαλια για αγορα αμαξιδιων λ.χ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλάβω είναι γιατί μονο καπακια και οχι ολόκληρο το μπουκάλι?

Γκαηζ ερώτηση. Ολοι ξέρουμε τη δράση με την ανακύκλωση των καπακιων απο τα μπουκαλια για αγορα αμαξιδιων λ.χ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλάβω είναι γιατί μονο καπακια και οχι ολόκληρο το μπουκάλι?

Φαντάζομαι γιατί έχει την καλύτερη αναλογία μάζας πλαστικού σε σχέση με τον όγκο που καταλαμβάνει (πυκνότητα εν ολίγοις).

Ένα άδειο μπουκάλι είναι πχ 90% αέρας και 10% πλαστικό. Ένα καπάκι το ανάποδο.

Ακόμα και συμπιεσμένο το μπουκάλι (που λίγοι μπαίνουν στη διαδικασία να το κάνουν και επίσης δε συμπιέζονται όλα τα μπουκάλια), δε φτάνει το καπάκι.

Σκέψου μια σακούλα σκουπιδιών σε ένα περίπτερο που συμμετέχει στη δράση πόσα καπάκια χωράει και πόσο εύκολα μεταφέρεται μετά.

Για την ίδια ποσότητα πλαστικού από μπουκάλια θα ήθελες έναν κάδο ανακύκλωσης γεμάτο ας πούμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...