Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανώς εννοεις νεα πινακίδα με νεο αριθμό, γιατί δε μπορώ να φανταστώ οτι εχουν μηχάνημα εκτύπωσης πινακίδων. 

Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ. Έφυγα με καινούρια πινακίδα και, προφανώς, καινούρια άδεια. Δεν ξέρω αν γίνεται να ξαναεκτυπώσεις τις παλιές πινακίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα payment notification του paypal αν μας στελνουν στο κινητο εχουν χρεωση?

εχω βαλει μονο email να μου ερχονται αλλα εχει και επιλογή στο κινητο να ερχεται μηνυμα.

Πηγα να κανω μεταφορα απο τον λογαριασμο μου της εθνικης στην πειραιως μεσω ίντερνετ και με χρεωνει απο 1€ σε καθε λογαριασμο. Το θεωρω λιγο τραβηγμενο να θες να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα και να εχουν προμηθεια απο ενα 1€, συνολικα 2€.

Μηπως εγω κανω καποιο λαθος ως προς την διαδικασια;

• Super Moderators

Διαφορετική τράπεζα, "λογικό". Το παράλογο θα ήταν αν έκανες μεταφορά σε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και σε χρέωνε...

• Like 1

• Moderators

^^ Ευγενική χορηγία OEBE:

Untitled_1.jpg

Όμορφο, αλλά απλό μου φαίνεται. Από τα λίγα που ξέρω, δεν νομίζω πως έχει κάτι το ιδιαίτερο το συγκεκριμένο, το υλικό -φλατ είναι, plexi μου κάνει αφού είναι και φωτιζόμενο από μέσα- το κόβουν σε ότι σχήμα θέλουν και το σχεδιάκι βάφεται από πάνω (αερογράφος, μάσκες) ή δίνεται με εκτύπωση σε αυτοκόλλητο (αδιάβροχο βινύλιο ή άλλη ποιότητας) κλπ υλικά. Νομίζω κλασικές καταστάσεις για τα καταστήματα που κάνουν ταμπέλες-επιγραφές, αλλά ας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.

Eυχαριστω  για τις πληροφοριες (και τη μεγεθυνση :D )!

• Like 1

Πηγα να κανω μεταφορα απο τον λογαριασμο μου της εθνικης στην πειραιως μεσω ίντερνετ και με χρεωνει απο 1€ σε καθε λογαριασμο. Το θεωρω λιγο τραβηγμενο να θες να στειλεις στον εαυτο σου χρηματα και να εχουν προμηθεια απο ενα 1€, συνολικα 2€.

Μηπως εγω κανω καποιο λαθος ως προς την διαδικασια;

Καλά που δε σε χρέωσε 4€ η Πειραιώς. Νομίζω το καλύτερο είναι να βάζεις OUR από την Εθνική που χρεώνεσαι μόνο 2€ και τίποτα άλλο.

1) "Αξίζει" το netflix για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να παρακολουθεί ταινίες χωρίς ελληνικούς υπότιτλους; Έχει πολλές ταινίες με αγγλικούς;

2) Όταν λέει πως μια ταινία δεν είναι διαθέσιμη για την χώρα μου,αυτό σημαίνει πως απλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους,σωστά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1) "Αξίζει" το netflix για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να παρακολουθεί ταινίες χωρίς ελληνικούς υπότιτλους; Έχει πολλές ταινίες με αγγλικούς;

2) Όταν λέει πως μια ταινία δεν είναι διαθέσιμη για την χώρα μου,αυτό σημαίνει πως απλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους,σωστά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Εγώ προσωπικά γνωρίζω καλά αγγλικά και δεν έχω πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα, αλλά όταν μια τέτοια υπηρεσία πωλείται στην Ελλάδα τότε θέλω να υποστηρίζει και Ελληνικά. Όταν θέλω να βλέπω μια ταινία, θέλω να ευχαριστιέμαι την ταινία και όχι να κάνω μετάφραση τους υπότιτλους. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τότε προχώρα το.

2. Όταν μια ταινία ή σειρά δεν είναι διαθέσιμη, τότε σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμη, δηλαδή δεν μπορείς να την δεις, ανεξαρτήτως υποτίτλων. Το χειρότερο όμως είναι ότι ακόμη και οι διαθέσιμες ταινίες ενδέχεται να μην έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

• Like 1

1. Εγώ προσωπικά γνωρίζω καλά αγγλικά και δεν έχω πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα, αλλά όταν μια τέτοια υπηρεσία πωλείται στην Ελλάδα τότε θέλω να υποστηρίζει και Ελληνικά. Όταν θέλω να βλέπω μια ταινία, θέλω να ευχαριστιέμαι την ταινία και όχι να κάνω μετάφραση τους υπότιτλους. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τότε προχώρα το.

2. Όταν μια ταινία ή σειρά δεν είναι διαθέσιμη, τότε σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμη, δηλαδή δεν μπορείς να την δεις, ανεξαρτήτως υποτίτλων. Το χειρότερο όμως είναι ότι ακόμη και οι διαθέσιμες ταινίες ενδέχεται να μην έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

Καλώς,ευχαριστώ πολύ!

Όντως,το είχα ξεχάσει αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής FHD ή έστω HD ταινιών;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...