Ψιτ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αφού το νερό έχει άλατα ούτως ή άλλως, βάζοντας βιακαλ, αυτό θα αντιδράσει με τα άλατα του διαλύματος. Επομενως δε νομίζω να συμβεί τίποτα, ούτε να κάνει αυτο που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν στο δοχείο του αυτοκινήτου που βάζουμε νερό για τις πιτσιλήθρες βάλω λίγο υγρό για άλατα, από αυτό που ψεκάζουμε τα άλατα του μπάνιου, θα έχω πρόβλημα; Πιο πολύ με προβληματίζει μην κάνει καμιά ζημιά στο χρώμα. Κανείς που να το έχει κάνει; Αφού το νερό έχει άλατα ούτως ή άλλως, βάζοντας βιακαλ, αυτό θα αντιδράσει με τα άλατα του διαλύματος. Επομενως δε νομίζω να συμβεί τίποτα, ούτε να κάνει αυτο που θες. Το βιακάλ όπως και ολτα τα "αντι-αλατικά" ειναι επιθετικες χημικές ενώσεις. Αν τις βάλεις σε πέτρες, μάρμαρα, γενικά στερεά υλικά δε θα κάνουν ιδιαίτερη ζημια (γιατί στις συγκεντρώσεις που ειναι κάνουν αναιπαίσθητη ζημια) ΑΛΛΑ αν τα βάλεις σε πιο μαλακά υλικά 'οπως πλαστικά, λάστιχα, μακροχρονια θα κάνουν ζημια. Για το βερνίκι και το χρώμα του αυτοκινήτου δεν το συνιστώ καθολου. Το λεω πάλι, ειναι θεμα συγκέντρωσης. Π.χ. αν βάλω μια σταγόνα θειικό οξύ σε 10 λίτρα νερό, οπου και να ρίξεις το νερό, ειναι σχετικά ακίνδυνο. Αν όμως ρίξεις απευθείας αυτή τη σταγόνα πάνω στο δέρμα σου ή στο χρωμα του αυτοκινητου θα γίνει σοβαρή ζημια. Οποτε αν ρίξεις 2-3 σταγόνες βιακάλ στο ντεποζιτο του νερου, μαλλον δεν θα κάνει τίποτα, ενω αν βάλεις πολύ μάλλον σύντομα θα πάρεις μασχάλη τρόμπα και λαστιχάκια. Αν καταφέρεις να βρεις τη χρυσή ισορροπία πες μας και εμας Το βιαλαλ έρχεται σε πλαστικό μπουκάλι, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ειναι οκ να το εχεις σε οτιδήποτε πλαστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ωραία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τώρα, όμως, έρχεται η δεύτερη ερώτηση. Η δεξιά πιστιλήθρα έχει βουλώσει. Έχει τρεις εξόδους και έχουν βουλώσεις και οι τρεις με αποτέλεσμα να μην πετάει καθόλου νερό. Έχει κανένας καμιά καλή και αξιόπιστη λύση που θα λύσει το πρόβλημα χωρίς να καταστρέψει το αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 με κομπρεσερ*, φύσημα αναποδα από τη ροή του νερού. *Μη γ@μησ3ις τη μαμά των πιτσιλιθρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitrous79 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ωραία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τώρα, όμως, έρχεται η δεύτερη ερώτηση. Η δεξιά πιστιλήθρα έχει βουλώσει. Έχει τρεις εξόδους και έχουν βουλώσεις και οι τρεις με αποτέλεσμα να μην πετάει καθόλου νερό. Έχει κανένας καμιά καλή και αξιόπιστη λύση που θα λύσει το πρόβλημα χωρίς να καταστρέψει το αμάξι; με μια καρφίτσα προσπάθησε να το ξεβουλώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ξερετε ποτε θα βγαλει η κοσμοτε για 1+1 για την hellenic seaways? η ειναι νωρις ακόμα? έψαχνα για εκπτωτικά για νάξο τον ιούλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ξερει κανεις ποσο καιρο θελει για να μου βγαλουν πινακιδες αυτοκινητου στη Θεσσαλονικη; Μπορω να στειλω τον πατερα μου, γιατι εγω μενω Αθηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ξερει κανεις ποσο καιρο θελει για να μου βγαλουν πινακιδες αυτοκινητου στη Θεσσαλονικη; Μπορω να στειλω τον πατερα μου, γιατι εγω μενω Αθηνα; Πριν κάτι χρόνια (7-8 πρέπει να είναι) είχα χάσει την πινακίδα από το μηχανάκι μου. Δεν ήταν βιδωμένη καλά και κάπου μου έπεσε. Πήγα στη διεύθυνση συγκοινωνιών (στην λαχαναγορά) με τα απαραίτητα έγγραφα και φεύγοντας είχα την πινακίδα στο χέρι. Κοινώς, η δουλειά έγινε σε μία μέρα, αλλά είχε πολύ τρέξιμο από γραφείο σε γραφείο για υπογραφές και γραφειοκρατία. Ξαναλέω, αυτά πριν μερικά χρόνια, δεν ξέρω τι ισχύει σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πριν κάτι χρόνια (7-8 πρέπει να είναι) είχα χάσει την πινακίδα από το μηχανάκι μου. Δεν ήταν βιδωμένη καλά και κάπου μου έπεσε. Πήγα στη διεύθυνση συγκοινωνιών (στην λαχαναγορά) με τα απαραίτητα έγγραφα και φεύγοντας είχα την πινακίδα στο χέρι. Κοινώς, η δουλειά έγινε σε μία μέρα, αλλά είχε πολύ τρέξιμο από γραφείο σε γραφείο για υπογραφές και γραφειοκρατία. Ξαναλέω, αυτά πριν μερικά χρόνια, δεν ξέρω τι ισχύει σήμερα. Προφανώς εννοεις νεα πινακίδα με νεο αριθμό, γιατί δε μπορώ να φανταστώ οτι εχουν μηχάνημα εκτύπωσης πινακίδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ξερετε ποτε θα βγαλει η κοσμοτε για 1+1 για την hellenic seaways? η ειναι νωρις ακόμα? έψαχνα για εκπτωτικά για νάξο τον ιούλιο Συνηθως τελη Απριλη - αρχες προς μέσα Μαϊου ξεκινάει την προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αυτο ειναι το Νεραντζι στη Μητροπολεως. Πανω αριστερα φαινεται μια φωτιζομενη (το βραδυ) επιγραφη στο σχημα ενος νεραντζιου. Που μπορω να απευθυνθω για να φτιαξω κατι τετοιο custom (σε σχημα τσαντας/βαλιτσας πχ) και κυριως ποσο περιπου μπορει να κοστισει? Φανταζομαι πως το κοστος ειναι εντελως υποκειμενικο, απλως επειδη δεν εχω ιδεα, ενα ευρυ ευρος τιμης θα με βοηθουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έχει αγοράσει κανεις απο εδώ?? https://www.grandmashellyshop.com/products/classic-ii-watch-offer?variant=35047863427 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ^^ Ευγενική χορηγία OEBE: Όμορφο, αλλά απλό μου φαίνεται. Από τα λίγα που ξέρω, δεν νομίζω πως έχει κάτι το ιδιαίτερο το συγκεκριμένο, το υλικό -φλατ είναι, plexi μου κάνει αφού είναι και φωτιζόμενο από μέσα- το κόβουν σε ότι σχήμα θέλουν και το σχεδιάκι βάφεται από πάνω (αερογράφος, μάσκες) ή δίνεται με εκτύπωση σε αυτοκόλλητο (αδιάβροχο βινύλιο ή άλλη ποιότητας) κλπ υλικά. Νομίζω κλασικές καταστάσεις για τα καταστήματα που κάνουν ταμπέλες-επιγραφές, αλλά ας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ξέρετε κανένα ζαχαροπλάστειο που να δέχεται ονλαιν παραγγελίες ? Ξέρω μόνο Τερκενλη που έχει τσουρέκι και κεράσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έχει αγοράσει κανεις απο εδώ?? https://www.grandmashellyshop.com/products/classic-ii-watch-offer?variant=35047863427 http://www.scamadviser.com/check-website/grandmashellyshop.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις