Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν στο δοχείο του αυτοκινήτου που βάζουμε νερό για τις πιτσιλήθρες βάλω λίγο υγρό για άλατα, από αυτό που ψεκάζουμε τα άλατα του μπάνιου, θα έχω πρόβλημα; Πιο πολύ με προβληματίζει μην κάνει καμιά ζημιά στο χρώμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όντως, και εξάλου ποιος πάει κοινωνική επίσκεψη για να δει τηλεόραση; Δεν μπορεί να δει τηλεόραση στο σπίτι του; Όταν πας επίσκεψη, πας για να δεις αυτόν που επισκέπτεσαι.

Δεν πιστεύω να καλείς κόσμο σπίτι και να έχεις την τηλεόραση να παίζει. Τέρμα εκνευριστικό και νόμιζα το κάνουν μόνο κάτι θείτσες.

Ρε σεις το ενδεχόμενο να μαζευτεί παρέα στο σπίτι για να δει έναν αγώνα ή ένα επεισόδιο game of thrones ξερωγώ δεν σας περνάει από το μυαλό;

Γιατί να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο με την λάθος τοποθέτηση της τηλεόρασης;

• Like 1

Για να μην τρέχω στο ικα

Μπες στο ika.gr , μετα υπηρεσιες για ασφαλισμενους και πατα ατομικος λογαριασμος ασφαλισης. Αν δεν εισαι πιστοποιημενος χρηστης κανε μια πιστοποιηση online με τους κωδικους taxisnet. Μετα μπαινεις εκει στον ατομικο λογαριασμο ασφαλισης βαζεις απο και εως τους μηνες-ετος που θες και σου πεταει ενα pdf αναλυτικο . Στην τελευταία στηλη δειχνει κιολας αν ειναι οριστικοποιημενα ή όχι!

• Like 1

Ρε σεις το ενδεχόμενο να μαζευτεί παρέα στο σπίτι για να δει έναν αγώνα ή ένα επεισόδιο game of thrones ξερωγώ δεν σας περνάει από το μυαλό;

Γιατί να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο με την λάθος τοποθέτηση της τηλεόρασης;

Αν είναι για μια στα τόσα μπορεί να αλλάζει θέση τον καναπέ για την περίσταση. Τα έπιπλά σου τα βάζεις όπως βολεύουν στην καθημερινότητα και όχι με γνώμονα τι βολεύει για πάρτι.

Ε καλά, άλλος δέχεται παρέα σπίτι κάθε ΣΚ, και άλλος δυο φορές το χρόνο.

Ας αποφασίσει ο ίδιος ο ερωτών τι τον βολεύει, τι χρειάζεται περισσότερο, αν θέλει να μετακινεί καναπέδες κλπ.

Ο καθένας τη γνώμη του λέει εδώ.

Βρηκα ενα tool στο ιντερνετ για να δω πως θα φενετε πρωτα πριν αρχησω να τα μετακινω και μου βγει η μεση. Το σαλονι μου ειναι σχετικα μικρο και στις φωτος οι διαστασεις ειναι αρκετα ακριβεις. Πανω αριστερα ειναι η μπαλκονοπορτα η οποια ανοιγει απο τα αριστερα, και κατω δεξια η εισοδος. Εχω 2 καναπεδες, τηλεοραση πανω σε τραπεζακι (τετραγωνο) και τον υπολογιστη πανω στο γραφειο (αυτο με το συρταρι). Στη φωτο που ειναι ενας καναπες ειναι οπως το ειχα μεχρι τωρα που ειχα εναν. Οι αλλες 2 ειναι ειναι 2 λυσεις που εχω μεχρι στιγμης και στη μια η τβ πανω στο τοιχο πανω απο τον μεγαλο (δε το προτιμω αλλα σωζω χωρο).

Επισκεπτες δεν εχω συχνα εκτος απο κανα φιλο η γονεις. Θελω ολοι να μπορουν να δουν τβ, η να μπορω εγω να ξαπλωσω στον μεγαλω και να δω. Ο μικρος ειναι που θα χρησιμοποιω καθημερινα και επειδη κανει recline δε τον θελω κολλημενο σε τοιχο για να μπορει να ανοιγει (η πλατη παει πολυ πισω). Ακουω γνωμες

post-138659-0-11233500-1490043641_thumb.jpg

post-138659-0-11913600-1490043674_thumb.jpg

post-138659-0-92337400-1490043691_thumb.jpg

το να βάλεις πάντως τους 2 καναπέδες να κοιτάζονται αντικρυστά σαν να περιμένετε να περάσει πασαρέλα ανάμεσα, δεν το βρίσκω βολικό ή όμορφο.

το μεσαίο σχέδιο μου φαίνεται το πιο φυσιολογικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρώτη δόση ρύθμισης στην εφορία (ταυτότητα ρυθμισμένων οφειλών) μέσω Internet banking δεν πληρώνεται; Πρέπει να πας στο ταμείο/ΕΛΤΑ;

Επεξ/σία από fylatos

το να βάλεις πάντως τους 2 καναπέδες να κοιτάζονται αντικρυστά σαν να περιμένετε να περάσει πασαρέλα ανάμεσα, δεν το βρίσκω βολικό ή όμορφο.

το μεσαίο σχέδιο μου φαίνεται το πιο φυσιολογικό

Εχεις δικιο, μαλλον ετσι θα τα βαλω. Το μονο που δε μαρεσει ειναι με το που μπαινεις βλεπεις κατευθειαν φατσα τον καναπε και οποιον καθετε πανω αλλα ειναι οκ

• Like 1

Γειά σας ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να στείλω ενα φάκελο/δέμα ανώνυμα, προτιμώ με αντικαταβολή. Διευθυνση κλπ δεν με πειράζει να φένεται απλά δεν θέλω ο παραλήπτης να ξέρει το όνομα μου. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα με κάποια υπηρεσία?

Καλημέρα, εάν σε μηχανή ο συνοδηγός που είναι πίσω δεν φοράει κρανος μπορεί να τον γράψει η τροχαία?

Από εδώ (Άρθρο 12):

6. Οι οδηγοί και οι επιβάτες μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και τρίτροχων οχημάτων χωρίς κουβούκλιο υποχρεούνται να φορούν προστατευτικό κράνος, κανονικά δεμένο. Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών καθορίζονται τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή της διάταξης αυτής. Με την ίδια απόφαση καθορίζονται και οι εξαιρέσεις από την υποχρέωση αυτή

11. [...] Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 5 και 6 τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ και επιτόπου αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού, από τον βεβαιούντα την παράβαση, για δέκα (10) ημέρες [...]

Άρθρο 33:

3. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος και μοτοποδηλάτου επιβάλλεται να μεριμνά για την ασφάλεια των συνεπιβατών του και ειδικότερα να ελέγχει αν φορούν τις ζώνες ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος κατά τη μεταφορά τους.

4. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ.

Δηλαδή κανονικά πληρώνει πρόστιμο ο οδηγός που δε μερίμνησε να φορέσει κράνος ο συνεπιβάτης (πέρα από το πρόστιμο για το κράνος).

Αν στο δοχείο του αυτοκινήτου που βάζουμε νερό για τις πιτσιλήθρες βάλω λίγο υγρό για άλατα, από αυτό που ψεκάζουμε τα άλατα του μπάνιου, θα έχω πρόβλημα; Πιο πολύ με προβληματίζει μην κάνει καμιά ζημιά στο χρώμα.

Κανείς που να το έχει κάνει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...