Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Υπαρχει ελληνικη αποδοση του John/Jane Doe ως νεκρος πχ αγνωστου ταυτοτητας? Και αλλη μια, πως λεγεται το concealer στα ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ατιμουλη. Η 1η ερώτηση ήταν για να θολώσεις τα νερά έτσι; Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει ελληνικός όρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ατιμουλη. Η 1η ερώτηση ήταν για να θολώσεις τα νερά έτσι; Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει ελληνικός όρος Ναι κι εγω δεν βρηκα ελληνικο ορο. Oh well, θα μπει αγγλικος τιτλος στο διηγημα, τι τα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Για το αλλο μήπως εννοείς σορός αγνώστου ταυτότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δεν γίνεται κάτι στο δισκάκι για να το καταλάβει, σαν να το έπαιξες είναι και η αντιγραφή. Το χαρτί που δίνουν στο ΙΚΑ δεν σου κάνει; Για να μην τρέχω στο ικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Για το αλλο μήπως εννοείς σορός αγνώστου ταυτότητας; Το Jane Doe δουλευει καλα, αν υπηρχε κατι αναλογο "ανεπισημο" θα με βολευε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το Jane Doe δουλευει καλα, αν υπηρχε κατι αναλογο "ανεπισημο" θα με βολευε. Εγώ χρησιμοποιώ το: Τρεχαγυρευόπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί.Μόνο multiview με τη μηνιαία χρέωση που έχει. Δεν μπορει να μην εχουν βρει τροπο να το κανουν. Τουλαχιστον εναλλακτικά μπορει να αγορασει εναν αλλο αποκωδικοποιητή που να βαζει τη καρτα nova που εχει και να βλεπει ποτε απο αυτο ποτε απο τον αυθεντικο? Υπαρχουν ταινιες ειδικα γρμμενες για το hdr συστημα χρωματων? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2017 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το Jane Doe δουλευει καλα, αν υπηρχε κατι αναλογο "ανεπισημο" θα με βολευε. Επισημως παντως, σε καταστασεις που δεν ξερεις ταυτοτητα ( παραδειγμα, φερνει το ΕΚΑΒ αναισθητο σε νοσοκομειο, χωρις ταυτοτητα πανω του, χωρις συγγενεις, φιλους, τον βρηκε πχ στο δρομο) χρησιμοποιειται το "αγνωστου ταυτοτητος". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Η τηλεοραση "παει" να ναι πανω απο καναπε και απεναντι απο αλλον καναπε/love seat; εχω εναν μακρυ καναπε τον οποιο θελω να βαλω στο τοιχο, και τον μικροτερο να βλεπει προς αυτον τον καναπε αλλα να βλεπω και τηλεοραση. Δηλαδη αν εχω επισκεπτες πχ να καθονται απεναντι μου και η tv να ναι πανω απ το κεφαλι τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Και γιατί να μη μπορείτε να δείτε όλοι μαζί τιβί με τους επισκέπτες σου; Χώρια που θα κλαις την τιβί με καμιά λάθος κίνηση (επισκέπτες είναι, δεν θα το χουν υπόψη τους όλη την ώρα ότι έχουν μαι τιβί πίσω τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν πιστεύω να καλείς κόσμο σπίτι και να έχεις την τηλεόραση να παίζει. Τέρμα εκνευριστικό και νόμιζα το κάνουν μόνο κάτι θείτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν πιστεύω να καλείς κόσμο σπίτι και να έχεις την τηλεόραση να παίζει. Τέρμα εκνευριστικό και νόμιζα το κάνουν μόνο κάτι θείτσες. Όντως, και εξάλου ποιος πάει κοινωνική επίσκεψη για να δει τηλεόραση; Δεν μπορεί να δει τηλεόραση στο σπίτι του; Όταν πας επίσκεψη, πας για να δεις αυτόν που επισκέπτεσαι. Η τηλεοραση "παει" να ναι πανω απο καναπε και απεναντι απο αλλον καναπε/love seat; εχω εναν μακρυ καναπε τον οποιο θελω να βαλω στο τοιχο, και τον μικροτερο να βλεπει προς αυτον τον καναπε αλλα να βλεπω και τηλεοραση. Δηλαδη αν εχω επισκεπτες πχ να καθονται απεναντι μου και η tv να ναι πανω απ το κεφαλι τους... Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αλλά εμείς έχουμε καναπέ στο σαλόνι, αντίθετα από την τηλεόραση, δηλαδή όποιος κάθεται εκεί δεν μπορεί να παρακολουθήσει. Αλλά όπως ανέφερα και πριν, όταν έχουμε επισκέψεις έρχονται για να δουν εμάς και να κουβεντιάσουμε, όχι για να δούμε τηλεόραση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τελευταια στο πληκτρολογιο μου δεν δουλευει το αριστερο shift και το παπακι(στο 2). Μηπως ειναι καποιο γνωστο θεμα ή απλα εχουν χαλασει τα συγκεκριμενα πληκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις