thant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με το ντέρμπι αύριο τι γίνεται ? Δεν βλέπω να το έχουν στο πρόγραμμα τηλεόρασης. Novasports 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ίσως χαζή ερώτηση. Αν αντιγράψω ένα dvd στον υπολογιστή μου υπάρχει περίπτωση να το πάρει χαμπάρι κάποιος που θα πάρει το dvd μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όχι... Εκτός και το βρει στο υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 παιδια γεια σας εχω μια απορια ειμαι νεος εππαγγελματιας οταν κανω μια αγορα πχ. 1000 και πληρωνω φπα 1240 μετα οταν πουλησω το προιον 1240+100 το κερδος μου 1340 ξανα προσθετω φπα? η πιανει το παλιο και τα συγκρινουν? Όπως αναφέρθηκε παραπάνω αυτό συμβαίνει. Αποδίδεις τον ΦΠΑ του κέρδους σου. Κάθε 3μηνο (ατομικές επιχειρήσεις) ή κάθε μήνα (ΕΠΕ, ΑΕ, ΟΕ κλπ) γίνεται η περιοδική δήλωση ΦΠΑ (από το λογιστή). Εκεί φαίνεται το καθαρό ποσό που πλήρωσες και το ΦΠΑ, καθώς και το καθαρό ποσό που εισέπραξες και το ΦΠΑ. Κατά την εκκαθάριση πληρώνεις το ποσό που αντιστοιχεί. Αν είσαι πιστωτικός το ΦΠΑ (πιστωτικό) μεταφέρεται στο επόμενο 3μηνο (ή μήνα). Πιστωτικό μπορεί να είναι πχ αν πάρεις 2τεμ των 1000€ με ΦΠΑ 480€ συνολικα και πουλήσεις το ένα πχ 1200€ + ΦΠΑ (δλδ ΦΠΑ 288€). Τοτε θα είσαι πιστωτικός 480-288=192€. Δεν θα πάρεις λεφτά πίσω, αλλά το ποσό θα μεταφερθεί στο επόμενο 3μηνο. Έτσι αν πχ πουλήσεις και το άλλο 1200+ΦΠΑ (δλδ ΦΠΑ 288€) κατά την εκκαθάριση δεν θα αποδώσεις 288€ ΦΠΑ, αλλά 288-192=96€ ΦΠΑ. Ουσιαστικά συνολικά θα αποδώσεις τον ΦΠΑ του κέδρους σου των 400€ που είναι 96€. Αλλά αφού δεν ξες και πολλά, οπωσδήποτε χρειάζεται λογιστής (κανονικά χρειάζεται υποχρεωτικά λογιστής). Ένα σύνηθες κόστος για ατομική επιχείρηση (Β' κατηγορίας βιβλία) είναι 30€ το μήνα (το οποίο επίσης μπαίνει στα έξοδα σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όπως αναφέρθηκε παραπάνω αυτό συμβαίνει. Αποδίδεις τον ΦΠΑ του κέρδους σου. Κάθε 3μηνο (ατομικές επιχειρήσεις) ή κάθε μήνα (ΕΠΕ, ΑΕ, ΟΕ κλπ) γίνεται η περιοδική δήλωση ΦΠΑ (από το λογιστή). Εκεί φαίνεται το καθαρό ποσό που πλήρωσες και το ΦΠΑ, καθώς και το καθαρό ποσό που εισέπραξες και το ΦΠΑ. Κατά την εκκαθάριση πληρώνεις το ποσό που αντιστοιχεί. Αν είσαι πιστωτικός το ΦΠΑ (πιστωτικό) μεταφέρεται στο επόμενο 3μηνο (ή μήνα). Πιστωτικό μπορεί να είναι πχ αν πάρεις 2τεμ των 1000€ με ΦΠΑ 480€ συνολικα και πουλήσεις το ένα πχ 1200€ + ΦΠΑ (δλδ ΦΠΑ 288€). Τοτε θα είσαι πιστωτικός 480-288=192€. Δεν θα πάρεις λεφτά πίσω, αλλά το ποσό θα μεταφερθεί στο επόμενο 3μηνο. Έτσι αν πχ πουλήσεις και το άλλο 1200+ΦΠΑ (δλδ ΦΠΑ 288€) κατά την εκκαθάριση δεν θα αποδώσεις 288€ ΦΠΑ, αλλά 288-192=96€ ΦΠΑ. Ουσιαστικά συνολικά θα αποδώσεις τον ΦΠΑ του κέδρους σου των 400€ που είναι 96€. Αλλά αφού δεν ξες και πολλά, οπωσδήποτε χρειάζεται λογιστής (κανονικά χρειάζεται υποχρεωτικά λογιστής). Ένα σύνηθες κόστος για ατομική επιχείρηση (Β' κατηγορίας βιβλία) είναι 30€ το μήνα (το οποίο επίσης μπαίνει στα έξοδα σου). Εχω κι εγω μια απορια. Γραφει "ειμαι νέος επαγγελματίας". Ειναι δυνατον να μην εχει λογιστη ; Θα εχει, απλα ρωτησε εδω και οχι εκεινον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όχι... Εκτός και το βρει στο υπολογιστη Τι να βρει στον υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τι να βρει στον υπολογιστή; αυτο που αντιγραφηκε. το νεο αντιγραφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ίσως χαζή ερώτηση. Αν αντιγράψω ένα dvd στον υπολογιστή μου υπάρχει περίπτωση να το πάρει χαμπάρι κάποιος που θα πάρει το dvd μετά; Δεν γίνεται κάτι στο δισκάκι για να το καταλάβει, σαν να το έπαιξες είναι και η αντιγραφή. Με το ντέρμπι αύριο τι γίνεται ? Δεν βλέπω να το έχουν στο πρόγραμμα τηλεόρασης. Α και επίσης πως βλέπεις τα ένσημα σου, στο Άτλας λεει μόνο από ποτέ έως πότε έχεις ένσημα. Θημαμε παλιά κάπου πήγαινες και σου έλεγε πόσα έχεις και πότε κολληθηκαν Το χαρτί που δίνουν στο ΙΚΑ δεν σου κάνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το χαρτί που δίνουν στο ΙΚΑ δεν σου κάνει; Από εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Από εδώ Αυτό νομίζω έχει αυτά που σου δίνουν στο ΙΚΑ ή είναι λίγο πιο πίσω; Έγραψα για ΙΚΑ γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μόνο από εκεί μου τα δέχονταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αυτό νομίζω έχει αυτά που σου δίνουν στο ΙΚΑ ή είναι λίγο πιο πίσω; Έγραψα για ΙΚΑ γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μόνο από εκεί μου τα δέχονταν. Ειναι λιγο πιο πίσω. Αν θελεις βεβαιωση με το ποσα εχεις πρεπει να πας στο (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ για να παρεις μεχρι και τα προσφατα. Συνηθως ομως την αναζητα μεσω συστηματος ο φορεας που πρεπει να την προσκομισεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 αυτο που αντιγραφηκε. το νεο αντιγραφο Καλά αυτό δεν παίζει. Μιλαώ προφανώς για τον κάτοχο του dvd. Thanks πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επειδη μπαινω σε καταψυξη δεν γινεται να κουβαλαω το κινητο μεσα γιατι θα παγωσει. Διοτι εχει -20 βαθμους. Σκεφτηκα να παρω ακουστηκα Bluetooth αυτα και να χαλασουν δεν με πειραζει. Εχετε καποια προταση; (Τωρα θα μου πεις τι να τα κανεις τα ακουστηκα μεσα εκει, απλα πολλες φορες εχω χασει κλησεις που επρεπε να απαντησω, θελω να ακουω μουσικη για να ξεφευγω καπως. Με τα κοινα ακουστικα οταν μπαινω μεσα στο ψυγειο τα βγαζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ένας θείος μου έχει nova και θέλει να μπορεί να δει και άλλο κανάλι nova και σε άλλη τηλεόραση του σπιτιού του. Πήρε τηλέφωνο το nova support και του είπαν ότι μπορούν να του δώσουν δεύτερο αποκωδικοποιητή τσάμπα μεν αλλά θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 10 ευρώ για πάντα για να έχει αυτή τη δυνατότητα μέσω multiview. Το θέμα είναι δεν υπάρχει άλλος δωρεάν τρόπος να κάνει ακριβώς αυτό και να πρέπει απλά να πληρώσει τον δεύτερο αποκωδικοποιητή(Επίσημο ή όχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δεν μπορεί.Μόνο multiview με τη μηνιαία χρέωση που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις