cosmos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Σε αυτοκίνητο, με αλλαγή κινητήρα (ίδια μάρκα, λίγα παραπάνω κυβικά) είμαι παράνομος? (πιστεύω ναι). Θα μπορούσα πρακτικά να βρω μπελά?(ελπίζω όχι) Σε κτέο κτλ εννοώ. Στον δρόμο ούτε δικαίωμα δίνω, ούτε φαίνεται εξωτερικά. Για καγκουριλίκια, εξατμίσεις και τα λοιπά φυσικά ούτε λόγος. Ναι φυσικά και είσαι παράνομος.Και είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα πριν κανα-δυο χρόνια αν ψάξεις....για να γλυτώσουν τέλη κυκολοφορίας εβγαζαν δηλώσεις ότι άλλαξαν κινητήρα σε λιγότερα κυβικά για να αναγραφεί στην άδεια και συνεπώς λιγότερα τέλη.Μπορεί ποτέ να μην περάσεις από κάποιο έλεγχο στον δρόμο που να κοιταξουν αυτό το πράγμα....όμως στο κτέο δεν θα την γλυτώσεις.Επίσης, χτύπα ξύλο, σε περίπτωση ατυχήματος θα χεις μπλεξίματα.Καλύτερα να το δηλώσεις ...για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ναι φυσικά και είσαι παράνομος.Και είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα πριν κανα-δυο χρόνια αν ψάξεις....για να γλυτώσουν τέλη κυκολοφορίας εβγαζαν δηλώσεις ότι άλλαξαν κινητήρα σε λιγότερα κυβικά για να αναγραφεί στην άδεια και συνεπώς λιγότερα τέλη.Μπορεί ποτέ να μην περάσεις από κάποιο έλεγχο στον δρόμο που να κοιταξουν αυτό το πράγμα....όμως στο κτέο δεν θα την γλυτώσεις.Επίσης, χτύπα ξύλο, σε περίπτωση ατυχήματος θα χεις μπλεξίματα.Καλύτερα να το δηλώσεις ...για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. Τόσο άσχημα έ? Κτέο θα έχω σίγουρα θέμα? Θα το δηλώσω, χρειάστηκε να αλλάξω κινητήρα σε ένα παλιό αμάξι που έχω, και επειδή βρήκα μεγαλύτερο να τον έβαζα. Να'σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Απόψε καθώς κυριολεκτικα τα ξυνα, ας πουμε οτι στην πολύ ευαίσθητη περιοχή αισθάνθηκα ένα μικρό εξόγκωμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί και μπορεί να σημαίνει διάφορα... Γνωρίζει κάποιος σε τι ειδικότητα γιατρού πρέπει να απευθυνθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ανδρολόγο-Ουρολόγο θα πρότεινα. Και καλή τύχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τόσο άσχημα έ? Κτέο θα έχω σίγουρα θέμα? Θα το δηλώσω, χρειάστηκε να αλλάξω κινητήρα σε ένα παλιό αμάξι που έχω, και επειδή βρήκα μεγαλύτερο να τον έβαζα. Να'σαι καλά! Δες εδω http://www.gocar.gr/useful/6215,Diadikasia_allaghs_kinhthra.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
path7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 παιδια γεια σας εχω μια απορια ειμαι νεος εππαγγελματιας οταν κανω μια αγορα πχ. 1000 και πληρωνω φπα 1240 μετα οταν πουλησω το προιον 1240+100 το κερδος μου 1340 ξανα προσθετω φπα? η πιανει το παλιο και τα συγκρινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 παιδια γεια σας εχω μια απορια ειμαι νεος εππαγγελματιας οταν κανω μια αγορα πχ. 1000 και πληρωνω φπα 1240 μετα οταν πουλησω το προιον 1240+100 το κερδος μου 1340 ξανα προσθετω φπα? η πιανει το παλιο και τα συγκρινουν? Δεν είμαι ειδικός, και αν δεν ξέρεις ούτε εσύ τότε καλύτερα να σε βοηθήσει ένας λογιστής. Θα αφαιρέσεις το αρχικό ΦΠΑ και θα πάρεις μόνο την καθαρή τιμή που το αγόρασες (1000 ευρώ). Θα προσθέσεις το κέρδος σου (+100 ευρώ, σύνολο 1100), και σε αυτό θα προσθέσεις το νέο ΦΠΑ (+24% 264 ευρώ, σύνολο 1364). Σε καμιά περίπτωση δεν υπολογίζεις 2 φορές το ΦΠΑ, ούτε προσθέτεις ΦΠΑ στο ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρες ! Σε αγγελίες με δίκυκλα , συγκεκριμένα Vespa και τα συναφή, πολλές απο κατω λενε "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ" . Υποθέτω εννοεί άδεια κυκλοφορίας (; ) . Αυτά τα δίκυκλα μπορεί να είναι και τόσο παλιά ( 30ετιας-20ετίας ) και όντως εδώ και χρόνια να έχουν αλλάξει 3-4 φορές χέρια ιδιοκτητών και να κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά και απλά να μην χρειάστηκε να τα δείξει ο ενίοτε κάτοχος. Για να μην τα πολυλογώ, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν χαρτιά επειδή είναι κλεμμένο , υπάρχει τρόπος να βγεί εκ νεου τετοιο χαρτι (αδεια κυκλοφοριας) ; Καταλαβαίνω οτι κατι τετοιο ειναι παρανομο, επομενως οποιος θελει να μου περιγραψει το τι μπορει να γινει σε τετοιες περιπτωσεις, ας το στειλει σε ΡΜ . Ασχετο αλλα προς το παρον κανω ερευνα αγορας για βεσπα και θελω να δω αν αξιζει ο κοπος και το ρισκο να κανω κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν παίζει να μην εχει χαρτιά και να ειναι νομιμο. Δεν εχει χαρτιά και κυκλοφορεί σημαίνει αν τον πιάσουν τον πηδήξανε. Επισης αν εχω χαρτιά και πουλώ τη βέσπα, τη δηλώνω να φύγει και απο το ονομα μου. Αν τώρα ειναι τόσο παλιά και για να την αποσύρω δε με συμφέρει, δηλωνω κλοπή (αρα μακροχρονια καταστροφή) και παραλληλα την πουλώ για κερδος. Για μενα δεν εχει χαρτιά ... ειναι παρανομη δηλαδή αγγελία που κάποιος την κλαίει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν είμαι ειδικός, και αν δεν ξέρεις ούτε εσύ τότε καλύτερα να σε βοηθήσει ένας λογιστής. Θα αφαιρέσεις το αρχικό ΦΠΑ και θα πάρεις μόνο την καθαρή τιμή που το αγόρασες (1000 ευρώ). Θα προσθέσεις το κέρδος σου (+100 ευρώ, σύνολο 1100), και σε αυτό θα προσθέσεις το νέο ΦΠΑ (+24% 264 ευρώ, σύνολο 1364). Σε καμιά περίπτωση δεν υπολογίζεις 2 φορές το ΦΠΑ, ούτε προσθέτεις ΦΠΑ στο ΦΠΑ. αυτό. Το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις εσύ στη δήλωση ΦΠΑ σου θα ειναι 264-240 = €24 ... (το ΦΠΑ του κέρδους σου , €100 που είναι ουσιαστικά η "αξία" που πρόσθεσες εσύ στο προϊόν .... εξ ού και το όνομα του φόρου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Υπάρχει πρόβλημα για τον εργοδότη αν απασχολεί κάποιον με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που ανανεώνονται; Στη συγκεκριμένη περίπτωση βολεύει τον υπάλληλο κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μετά από κάποιο διάστημα νομίζω θεωρείται αορίστου, με όποια "αρνητικά" για τον εργοδότη (μητρότητα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αγαπητοί μου συνφορουμήτες, είμαι νέος στην κοινότητά μας. Όχι ηλικιακά! Μ` αυτά τα πράγματα του σατανά πάντα μπλέκομαι και δεν βγάζω άκρη, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως ανεβάζουμε εδώ, ένα αρχείο από το youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μετά από κάποιο διάστημα νομίζω θεωρείται αορίστου, με όποια "αρνητικά" για τον εργοδότη (μητρότητα). Thanks! Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι να έχω ακούσει. Το θέμα είναι αν γίνεται κάπως να μη γίνει αορίστου. Αγαπητοί μου συνφορουμήτες, είμαι νέος στην κοινότητά μας. Όχι ηλικιακά! Μ` αυτά τα πράγματα του σατανά πάντα μπλέκομαι και δεν βγάζω άκρη, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως ανεβάζουμε εδώ, ένα αρχείο από το youtube; Δοκίμασες με απλή επικόλληση; Αν δεν γίνεται έτσι μπορείς να γράψεις [media.] επικόλληση του λινκ του βίντεο [/media.] (Χωρίς τις τελείες μετά το media). Καλωσήρθες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με το ντέρμπι αύριο τι γίνεται ? Δεν βλέπω να το έχουν στο πρόγραμμα τηλεόρασης. Α και επίσης πως βλέπεις τα ένσημα σου, στο Άτλας λεει μόνο από ποτέ έως πότε έχεις ένσημα. Θημαμε παλιά κάπου πήγαινες και σου έλεγε πόσα έχεις και πότε κολληθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις