Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που μπορει να πάει καποιος για τρεξιμο στο ΟΑΚΑ; Με αμαξι θέλω να πάω και κατα προτίμηση εύκολα απο λ. Κηφισίας

στη θέση σου δεν θα πέρναγα ούτε απέξω, είναι γεμάτο σκουπίδια, αδέσποτα. Χώρια τα ετοιμόρροπα, όπως το αυθαίρετο στέγαστρο καλατράβα που αιωρείται επικίνδυνα επειδή από το 2004 δεν έχει γίνει καμία συντήρηση αφού δεν έχει άδεια από πολεοδομία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Που μπορει να πάει καποιος για τρεξιμο στο ΟΑΚΑ; Με αμαξι θέλω να πάω και κατα προτίμηση εύκολα απο λ. Κηφισίας

Γενικά στο ΟΑΚΑ σπάνε και ΙΧ αν τα δούνε ώρες εκεί.

• Like 1

Έχω χαρτί από την Αντιπροσωπεία ότι έχω αποπληρώσει πλήρως το δάνειο για το αυτοκίνητο με ημερομηνία πίσω στο 2011.Μου αρκεί για να κάνω άρση παρακράτησης αυτό το χαρτί μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και τη συμπληρωμένη αίτηση; Θα χρειαστώ να πάρω άλλο ξανά λόγω ημερομηνίας;

Καλημέρα.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη για το πακέτο τσιγάρων rothmans international το πλακέ?Είναι του πατέρα μου και με έχει φάει να του βρω.Επειδή είναι ακριβά τσιγάρα και δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση,τώρα αγόρασε πακέτα με τις φωτογραφίες πάνω.Έχω ψάξει στο internet αλλά δεν βρίσκω μάλλον λόγω δύσκολου πακέτου.Εγώ βέβαια του λέω ευκαιρία να το κόψεις αλλά μπα.

Α ξέχασα ταμπακιέρα που του πρότεινα δεν θέλει.

Θέλει το πακέτο να το βάζει σε θήκη όπως ένας φίλος του που η camel του είχε στείλει μια λαστιχένια θήκη δώρο και βάζει μέσα όλο το πακέτο.

Η αγγλια ποτε φευγει οριστικά απο την Ευρωπαϊκή ενωση;

Λογικά, μέσα στον Μάρτιο θα στείλει επίσημο αίτημα στην ΕΕ για αποχώρηση. Από εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κρατήσουν 2 χρόνια. Το πότε ακριβώς θα φύγει δεν το γνωρίζει κανείς, γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά χοντρικά μάλλον το πρώτο εξάμηνο του 2019.

• Like 1

Έχω χαρτί από την Αντιπροσωπεία ότι έχω αποπληρώσει πλήρως το δάνειο για το αυτοκίνητο με ημερομηνία πίσω στο 2011.Μου αρκεί για να κάνω άρση παρακράτησης αυτό το χαρτί μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και τη συμπληρωμένη αίτηση; Θα χρειαστώ να πάρω άλλο ξανά λόγω ημερομηνίας;

Δεν νομίζω.

Μπορείς να ρωτήσεις στο ΚΕΠ της περιοχής σου, η στο ΥΠ.Μεταφορων της περιοχής σου.

Ειναι κατι παπαρες που με παιρνουν χρονια τωρα για να αγορασω σπιρουλινα. Τι τους εχω αγνοησει, τι τους εχω βρισει, τι το ζητησα ευγενικα, καμια αλλαγη. Μερα παρα μερα ντριν.

Υπαρχει τροπος να τους μπλοκαρω; Παιρνουν σε σταθερο και κινητο.

Δεν νομίζω.

Μπορείς να ρωτήσεις στο ΚΕΠ της περιοχής σου, η στο ΥΠ.Μεταφορων της περιοχής σου.

Δε νομίζεις να αρκεί ή να χρειάζεται νεότερο; :P  Σήμερα πνιγόμουν αλλά θα περάσω αύριο να ρωτήσω στο Κεπ πρώτα που είναι δίπλα.

Δεν υπάρχει λόγος να θες νεότερο, αφού βγαίνει μια φορά, εκτός κι αν έχεις απώλεια του εγγράφου.

Απλα επειδή μπλέκεις με δημόσιο, δεν πας με τη λογική.

Ειναι κατι παπαρες που με παιρνουν χρονια τωρα για να αγορασω σπιρουλινα. Τι τους εχω αγνοησει, τι τους εχω βρισει, τι το ζητησα ευγενικα, καμια αλλαγη. Μερα παρα μερα ντριν.

Υπαρχει τροπος να τους μπλοκαρω; Παιρνουν σε σταθερο και κινητο.

Για το κινητό μπορείς να κατεβάσεις μία από τις χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές που μπλοκάρουν αριθμούς της επιλογής σου. Για το σταθερό δύσκολο. Μόνο αν κάνεις εκτροπή στο κινητό τις ώρες που καλούν για καμία εβδομάδα αφού έχεις κατεβάσει ήδη την εφαρμογή. Βλέποντας ότι η κλήση απορρίπτεται ίσως να σε αφαιρέσουν από τη λίστα τους

Καλησπέρα,

Σε αυτοκίνητο, με αλλαγή κινητήρα (ίδια μάρκα, λίγα παραπάνω κυβικά) είμαι παράνομος? (πιστεύω ναι). Θα μπορούσα πρακτικά να βρω μπελά?(ελπίζω όχι)

Σε κτέο κτλ εννοώ. Στον δρόμο ούτε δικαίωμα δίνω, ούτε φαίνεται εξωτερικά.

Για καγκουριλίκια, εξατμίσεις και τα λοιπά φυσικά ούτε λόγος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...