insomnia888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Που μπορει να πάει καποιος για τρεξιμο στο ΟΑΚΑ; Με αμαξι θέλω να πάω και κατα προτίμηση εύκολα απο λ. Κηφισίας στη θέση σου δεν θα πέρναγα ούτε απέξω, είναι γεμάτο σκουπίδια, αδέσποτα. Χώρια τα ετοιμόρροπα, όπως το αυθαίρετο στέγαστρο καλατράβα που αιωρείται επικίνδυνα επειδή από το 2004 δεν έχει γίνει καμία συντήρηση αφού δεν έχει άδεια από πολεοδομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Που μπορει να πάει καποιος για τρεξιμο στο ΟΑΚΑ; Με αμαξι θέλω να πάω και κατα προτίμηση εύκολα απο λ. Κηφισίας Γενικά στο ΟΑΚΑ σπάνε και ΙΧ αν τα δούνε ώρες εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχω χαρτί από την Αντιπροσωπεία ότι έχω αποπληρώσει πλήρως το δάνειο για το αυτοκίνητο με ημερομηνία πίσω στο 2011.Μου αρκεί για να κάνω άρση παρακράτησης αυτό το χαρτί μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και τη συμπληρωμένη αίτηση; Θα χρειαστώ να πάρω άλλο ξανά λόγω ημερομηνίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Η αγγλια ποτε φευγει οριστικά απο την Ευρωπαϊκή ενωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πρεπει πρωτα να ολκληρωσει τις διαπραγματευσεις με την ΕΕ, οι οποιες νομιζω δεν εχουν αρχισει καν ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη για το πακέτο τσιγάρων rothmans international το πλακέ?Είναι του πατέρα μου και με έχει φάει να του βρω.Επειδή είναι ακριβά τσιγάρα και δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση,τώρα αγόρασε πακέτα με τις φωτογραφίες πάνω.Έχω ψάξει στο internet αλλά δεν βρίσκω μάλλον λόγω δύσκολου πακέτου.Εγώ βέβαια του λέω ευκαιρία να το κόψεις αλλά μπα. Α ξέχασα ταμπακιέρα που του πρότεινα δεν θέλει. Θέλει το πακέτο να το βάζει σε θήκη όπως ένας φίλος του που η camel του είχε στείλει μια λαστιχένια θήκη δώρο και βάζει μέσα όλο το πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Η αγγλια ποτε φευγει οριστικά απο την Ευρωπαϊκή ενωση; Λογικά, μέσα στον Μάρτιο θα στείλει επίσημο αίτημα στην ΕΕ για αποχώρηση. Από εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κρατήσουν 2 χρόνια. Το πότε ακριβώς θα φύγει δεν το γνωρίζει κανείς, γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά χοντρικά μάλλον το πρώτο εξάμηνο του 2019. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχω χαρτί από την Αντιπροσωπεία ότι έχω αποπληρώσει πλήρως το δάνειο για το αυτοκίνητο με ημερομηνία πίσω στο 2011.Μου αρκεί για να κάνω άρση παρακράτησης αυτό το χαρτί μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και τη συμπληρωμένη αίτηση; Θα χρειαστώ να πάρω άλλο ξανά λόγω ημερομηνίας;Δεν νομίζω.Μπορείς να ρωτήσεις στο ΚΕΠ της περιοχής σου, η στο ΥΠ.Μεταφορων της περιοχής σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ειναι κατι παπαρες που με παιρνουν χρονια τωρα για να αγορασω σπιρουλινα. Τι τους εχω αγνοησει, τι τους εχω βρισει, τι το ζητησα ευγενικα, καμια αλλαγη. Μερα παρα μερα ντριν. Υπαρχει τροπος να τους μπλοκαρω; Παιρνουν σε σταθερο και κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 τι ειναι σπιρουλινα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν νομίζω. Μπορείς να ρωτήσεις στο ΚΕΠ της περιοχής σου, η στο ΥΠ.Μεταφορων της περιοχής σου. Δε νομίζεις να αρκεί ή να χρειάζεται νεότερο; Σήμερα πνιγόμουν αλλά θα περάσω αύριο να ρωτήσω στο Κεπ πρώτα που είναι δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος να θες νεότερο, αφού βγαίνει μια φορά, εκτός κι αν έχεις απώλεια του εγγράφου. Απλα επειδή μπλέκεις με δημόσιο, δεν πας με τη λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia888 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ειναι κατι παπαρες που με παιρνουν χρονια τωρα για να αγορασω σπιρουλινα. Τι τους εχω αγνοησει, τι τους εχω βρισει, τι το ζητησα ευγενικα, καμια αλλαγη. Μερα παρα μερα ντριν. Υπαρχει τροπος να τους μπλοκαρω; Παιρνουν σε σταθερο και κινητο. Για το κινητό μπορείς να κατεβάσεις μία από τις χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές που μπλοκάρουν αριθμούς της επιλογής σου. Για το σταθερό δύσκολο. Μόνο αν κάνεις εκτροπή στο κινητό τις ώρες που καλούν για καμία εβδομάδα αφού έχεις κατεβάσει ήδη την εφαρμογή. Βλέποντας ότι η κλήση απορρίπτεται ίσως να σε αφαιρέσουν από τη λίστα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Σε αυτοκίνητο, με αλλαγή κινητήρα (ίδια μάρκα, λίγα παραπάνω κυβικά) είμαι παράνομος? (πιστεύω ναι). Θα μπορούσα πρακτικά να βρω μπελά?(ελπίζω όχι) Σε κτέο κτλ εννοώ. Στον δρόμο ούτε δικαίωμα δίνω, ούτε φαίνεται εξωτερικά. Για καγκουριλίκια, εξατμίσεις και τα λοιπά φυσικά ούτε λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 τι ειναι σπιρουλινα ? Φυκι, που θεωρειται superfood. Υπαρχει σε διαφορες μορφες, χαπακι, σκονη κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις