Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γωγώ Σαπουντζάκη... την έχεις ακουστά?

Μεγαλύτερη ή μικρότερη απο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ;

(Εγω με τον όρο πενθημερη εννοω την εκδρομη της Γ Λυκείου)

• Like 1
  • Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

92f387f73a892b70de3783ab9e594c90.jpg

Στο Φάληρο υπήρχε επί δεκαετίες το Tivoli αλλά δεν θυμάμαι να είχε roller coaster ούτε τρενάκι του τρόμου. Σήμερα πλέον είναι πάρκιγκ και δεν έχει απομείνει τίποτα.

Την ίδια εποχή υπήρχε ένα άλλο Λούνα Πάρκ στην παραλία της Γλυφάδας, ίσως εννοείς αυτό. Αλλιώς αν θες οπωσδήποτε Λούνα Παρκ με roller coaster και τρενάκι του τρόμου, μάλλον γύρισες από πενθήμερη το 1980/81 και πέρασες από το Ροντέο στον Άλιμο, κοντά στο (παλαιό) Φάληρο

Ε καλά 80-81 δεν είχα γεννηθεί . 2001 ήτανε και σίγουρα είχε roller coaster, σφυρί ,ταψί, και τρενάκι του τρόμου.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έφτυσαν οι μπαταρίες του σταθερού ασύρματου τηλ:

NabN0PT.jpg

Για να τις αντικαταστήσω αλλά να μην έχω θέμα συμβατότητας μπαταριών - φορτιστή μιας που η βάση είναι που τις φορτίζει, το μόνο λογικά που πρέπει να κοιτάξω (οκ, πέρα από το ΑΑΑ) είναι να είναι Ni - MH οι καινούριες. Έτσι δεν είναι?

Επίσης (αν και δεν νομίζω να χρειαστεί) έχω φορτιστή μπαταριών eneloop Ni-MH. Αυτός μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε μπαταρία Ni-MH λογικά ε? Οπότε θα φορτίζει και τις καινούριες

Δημοσ.

Ένα μπουκάλι moscato d'asti αφού ανοιχτεί για πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί; Καθότι αφρώδες κάποια στιγμή ξεθυμαίνει, σωστά;

Δημοσ.

Τα έφτυσαν οι μπαταρίες του σταθερού ασύρματου τηλ:

NabN0PT.jpg

Για να τις αντικαταστήσω αλλά να μην έχω θέμα συμβατότητας μπαταριών - φορτιστή μιας που η βάση είναι που τις φορτίζει, το μόνο λογικά που πρέπει να κοιτάξω (οκ, πέρα από το ΑΑΑ) είναι να είναι Ni - MH οι καινούριες. Έτσι δεν είναι?

Επίσης (αν και δεν νομίζω να χρειαστεί) έχω φορτιστή μπαταριών eneloop Ni-MH. Αυτός μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε μπαταρία Ni-MH λογικά ε? Οπότε θα φορτίζει και τις καινούριες

Σωστά, θέλεις απλά ένα σετάκι 2x ΑΑΑ NiMH. Και θα τις φορτίζει η βάση του τηλεφώνου, όπως και τις παλιές, μην τις βγάζεις - βάζεις συνέχεια, δεν υπάρχει λόγος.

• Like 2
Δημοσ.

Ένα μπουκάλι moscato d'asti αφού ανοιχτεί για πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί; Καθότι αφρώδες κάποια στιγμή ξεθυμαίνει, σωστά;

Για λίγες μέρες είναι οκ (2-3) για παραπάνω δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

'Οταν συμπληρώνουμε ημερομηνία κτήσης πτυχίου, βάζουμε την ημέρα ορκομωσίας ή την ημέρα έγκρισης στους πτυχιούχους?

Το βρήκα, το δεύτερο είναι.

Δημοσ.

Μπορω να πληρωσω τον λογαριασμο του ΟΤΕ που είναι στο ονομα της μητηρας μου;

Πως μπορω να μαθω αν εχει εκδοθεί, γιατι καποιο χαρτι στο ταχυδρομείο δεν εχει ερθει.

Τι χρειαζεται να ξερω αν παρω τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση

Δημοσ.

Μπορω να πληρωσω τον λογαριασμο του ΟΤΕ που είναι στο ονομα της μητηρας μου;

Πως μπορω να μαθω αν εχει εκδοθεί, γιατι καποιο χαρτι στο ταχυδρομείο δεν εχει ερθει.

Τι χρειαζεται να ξερω αν παρω τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση

Πήγαινε σε ένα κατάστημα ότε πες τον αριθμό του τηλεφώνου κ θα σου πουν το ποσό.

Κ ρυθμισε το να έρχεται με μέιλ ο λογαριασμός

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.

Ακομα μια μικρη ερωτηση. Τελευταια αρχισα να πληρωνω με καρτα, τις αποδειξεις πρεπει να τις κραταω; ή ολα φαινονται ηλεκτρονικα;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.

Ακομα μια μικρη ερωτηση. Τελευταια αρχισα να πληρωνω με καρτα, τις αποδειξεις πρεπει να τις κραταω; ή ολα φαινονται ηλεκτρονικα;

Εχουν πει οτι ολα ΘΑ φαίνονται ηλεκτρονικα.

Διάβασε εδω

• Like 1
Δημοσ.

Για λίγες μέρες είναι οκ (2-3) για παραπάνω δεν ξέρω.

Κάν'το x10 (τουλάχιστον, εδώ το γάλα διατηρείται μια βδομάδα :P), πιστεύω διατηρείται αρκετό καιρό (στο ψυγείο πάντα εννοείται), ok μετά από κάποιες μέρες θα σταματήσει να είναι αφρώδες (αν ο φίλος εννοεί για πόσες μέρες θα είναι αφρώδες ίσως δεν είσαι πολύ μακριά :P) αλλά και πάλι θα πίνεται δεν θα έχει πάθει κάτι

• Like 2
Δημοσ.

Που μπορει να πάει καποιος για τρεξιμο στο ΟΑΚΑ; Με αμαξι θέλω να πάω και κατα προτίμηση εύκολα απο λ. Κηφισίας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...