Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι παίζει τελικά με το αφορολόγητο και τις αγορές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα; Έχει οριστικοποιηθεί κάτι; Εαν ναι, εγώ πέρσι είχα δουλέψει μόνο έναν μήνα (ανεργία γαρ) με βασικό μισθό 586 μικτά / 490 καθαρά, δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομά μου και δηλώνομαι φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονιών μου (ιδιόκτητο σπίτι), πρέπει να μαζέψω κάποιο ποσό σε αγορές με κάρτα;

Για τα εισοδήματα του 2016, δεν χρειάζονται αποδείξεις
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι παίζει τελικά με το αφορολόγητο και τις αγορές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα; Έχει οριστικοποιηθεί κάτι; Εαν ναι, εγώ πέρσι είχα δουλέψει μόνο έναν μήνα (ανεργία γαρ) με βασικό μισθό 586 μικτά / 490 καθαρά, δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομά μου και δηλώνομαι φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονιών μου (ιδιόκτητο σπίτι), πρέπει να μαζέψω κάποιο ποσό σε αγορές με κάρτα;

Για τα εισοδήματα του 2016, δεν χρειάζονται αποδείξεις

Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος, σκεφτόμουν την φετινή φορολογική δήλωση. Φέτος τελικά τι ισχύει για την φορολογική δήλωση του 2018; Πρέπει να κάνουμε αγορές με κάρτα; και αν ναι, πόσες αγορές πρέπει να κάνουμε με κάρτα φέτος για την φορολογική δήλωση που θα κάνουμε του χρόνου; Όπως ανέφερα δεν έχω περιουσιακά στοιχεία, και προς το παρόν φέτος δεν έχω βρει κάποια δουλειά. Υποθέτω ότι υπολογίζουμε τεκμαρτό εισόδημα 3.000 ευρώ; Σε περίπτωση δηλαδή που δεν βρω κάποια δουλειά και βγάλω περισσότερα. Εν το μεταξύ κάπου διάβασα ότι για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ πρέπει να κάνουμε το 10% σε αγορές με κάρτα, οπότε στις 3.000 πρέπει να κάνουμε αγορές 300 ευρώ σε όλο το έτος;

2000 η 2001 νομίζω γυρίζαμε από πενταήμερη Θεσσαλονίκη στην Κρητη και είχαμε σταματήσει σε ένα luna park στο Φάληρο αν θυμάμαι καλά, το οποίο είχε roller coaster και τρενάκι του τρομου. Μήπως θυμάται κάποιος ακριβως σε ποιο σημείο ήταν , και αν έχει απομείνει τίποτα σημερα;

2000 η 2001 νομίζω γυρίζαμε από πενταήμερη Θεσσαλονίκη στην Κρητη και είχαμε σταματήσει σε ένα luna park στο Φάληρο αν θυμάμαι καλά, το οποίο είχε roller coaster και τρενάκι του τρομου. Μήπως θυμάται κάποιος ακριβως σε ποιο σημείο ήταν , και αν έχει απομείνει τίποτα σημερα;

Συγνωμη, αλλα ειλικρινα δεν θυμασαι ποια χρονια πήγες πενταήμερη ;

Μπορείτε να μου πείτε πως στην ευχή κατεβάζουν τα φουσκωτα με τις εξωλέμβιες και τα jet ski από εκεί πάνω χωρίς γερανό και εν πλω;

Μήπως με παλάγκο?

Από όσο γνωρίζω μέχρι τώρα το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα για άνεργο και ελεύθερο (όχι παντρεμένο) ήταν 3.000 ευρώ. Ψάχνοντας κάποια άλλα πράγματα κάπου διάβασα ότι το 2018, εκτός από το τεκμήριο διαβίωσης (3,000) θα μας πιάνει και το τεκμήριο κατοικίας το οποίο θα είναι επιπλέον 2.000, δηλαδή σύνολο 5,000. Ξέρει τελικά κανείς τι ισχύει; Να σημειώσω ότι δεν έχω δικό μου σπίτι (ούτε άλλη περιουσία) και δηλώνομαι φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονέων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να μαζέψουμε και 10% σε αποδείξεις, για ανέργους είναι που είναι δύσκολο να κάνουν αγορές έστω και 300 ευρώ, αν πάει 500 θα είναι ακόμη ποιο δύσκολο.

Νομιζω λες αυτο που ηταν διπλα σχεδον στο Καραισκακη κοντα (?) στο δελτα Φαληρου! Εκεινη την εποχη ημουν μικρος βέβαια αλλα πηγαιναμε σε αυτο το λουνα παρκ απο μπεμπης ακομα.. τελευταια φορα είχαμε παει (αν θυμαμαι κ εγω καλα) το 2003 , με πάσα επιφυλαξη.. εδω κ χρονια παντως δεν εχω δει καν κάποιο απομέναρι, οι γονείς μου είπαν οτι εκλεισε τοτε..

σόρρυ αλλά δεν το βρίσκω πουθενά, πώς μπορώ να ενσωματώσω ένα βίντεο από youtube σε ποστ?

Κάνεις απλά paste το URL στον κειμενογράφο.

Νομιζω λες αυτο που ηταν διπλα σχεδον στο Καραισκακη κοντα (?) στο δελτα Φαληρου! Εκεινη την εποχη ημουν μικρος βέβαια αλλα πηγαιναμε σε αυτο το λουνα παρκ απο μπεμπης ακομα.. τελευταια φορα είχαμε παει (αν θυμαμαι κ εγω καλα) το 2003 , με πάσα επιφυλαξη.. εδω κ χρονια παντως δεν εχω δει καν κάποιο απομέναρι, οι γονείς μου είπαν οτι εκλεισε τοτε..

92f387f73a892b70de3783ab9e594c90.jpg

Στο Φάληρο υπήρχε επί δεκαετίες το Tivoli αλλά δεν θυμάμαι να είχε roller coaster ούτε τρενάκι του τρόμου. Σήμερα πλέον είναι πάρκιγκ και δεν έχει απομείνει τίποτα.

Την ίδια εποχή υπήρχε ένα άλλο Λούνα Πάρκ στην παραλία της Γλυφάδας, ίσως εννοείς αυτό. Αλλιώς αν θες οπωσδήποτε Λούνα Παρκ με roller coaster και τρενάκι του τρόμου, μάλλον γύρισες από πενθήμερη το 1980/81 και πέρασες από το Ροντέο στον Άλιμο, κοντά στο (παλαιό) Φάληρο

Κάνεις απλά paste το URL στον κειμενογράφο.

α οκ! ευχαριστώ πολύ!

2000 η 2001 νομίζω γυρίζαμε από πενταήμερη Θεσσαλονίκη 

μάλλον γύρισες από πενθήμερη το 1980/81 και πέρασες από το Ροντέο στον Άλιμο, κοντά στο (παλαιό) Φάληρο

Αν γυρισε απο πενθημερη το 2000 ή το 2001 οπως λεει, τότε το 1980/81 δεν θα ειχε γεννηθει .....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...