Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ταχυδρομείο πόσο κάνει να στείλει απλό γράμμα ?

Μου ήρθε σήμερα γράμμα από δημόσια υπηρεσία με ημερομηνία 22/2

Εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος που το συνεταξε, και εβαλε ημερομηνια 22/02 το εδωσε για υπογραφη στον προϊσταμενο την ιδια μερα, το φακελωσε και το πηγε ταχυδρομειο αμεσα ;

Μπορει να το εκανε και 15 μερες μετα,

Σε μενα, ολες οι επιστολες και μικρα δεματακια, φθανουν απο Αθηνα σπιτι μου την μεθεπόμενη εργασιμη. Δηλαδη αποστολη Δευτερα, παραλαμβανω τεταρτη πρωι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος που το συνεταξε, και εβαλε ημερομηνια 22/02 το εδωσε για υπογραφη στον προϊσταμενο την ιδια μερα, το φακελωσε και το πηγε ταχυδρομειο αμεσα ;

Μπορει να το εκανε και 15 μερες μετα,

Σε μενα, ολες οι επιστολες και μικρα δεματακια, φθανουν απο Αθηνα σπιτι μου την μεθεπόμενη εργασιμη. Δηλαδη αποστολη Δευτερα, παραλαμβανω τεταρτη πρωι

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες γιατί και εμένα δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί τόσο γράμμα από δημόσια υπηρεσία.

Μπορώ να μάθω από το Ταχυδρομείο πότε παραληφθεί ?

Σωστο.

Μπορείτε να μου πείτε πως στην ευχή κατεβάζουν τα φουσκωτα με τις εξωλέμβιες και τα jet ski από εκεί πάνω χωρίς γερανό και εν πλω;

post-62297-0-95759100-1489198089_thumb.jpg

Η κανονική τους θέση πρέπει να είναι χαμηλά, στο επίπεδο της θάλασσας. Εκεί, λόγικα μπήκαν για άλλο λόγο μέχρι να αρχίσει το πλοίο να κάνει ταξίδια κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παίζει τελικά με το αφορολόγητο και τις αγορές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα; Έχει οριστικοποιηθεί κάτι; Εαν ναι, εγώ πέρσι είχα δουλέψει μόνο έναν μήνα (ανεργία γαρ) με βασικό μισθό 586 μικτά / 490 καθαρά, δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομά μου και δηλώνομαι φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονιών μου (ιδιόκτητο σπίτι), πρέπει να μαζέψω κάποιο ποσό σε αγορές με κάρτα;

Επεξ/σία από gokuthelegend

Το ταχυδρομείο πόσο κάνει να στείλει απλό γράμμα ?

Μου ήρθε σήμερα γράμμα από δημόσια υπηρεσία με ημερομηνία 22/2

Πάνω από 3-4 μέρες ποτέ δεν μου έχει κάνει. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψε ο alfeios. Δες στο φάκελο μήπως έχει σφραγίδα για να δεις πότε παραδόθηκε.

Μα δεν έχει άλλο χώρο να μπουν.

Κάποιος γιωτάς που ξέρει;

... εννοώ yachtας :-D

καθονται απανω και περιμενουν να βουλιάξει το yacht , win ! :P :P :P

• Like 3

Όχι, το γιότ που βλέπουμε είναι ΟΥΚάδων, όταν χρειαστεί θα πάρουν το φουσκωτό στους ώμους για να το ρίξουν στη θάλασσα! :mrgreen: :lol:

• Like 1

Πάνω από 3-4 μέρες ποτέ δεν μου έχει κάνει. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψε ο alfeios. Δες στο φάκελο μήπως έχει σφραγίδα για να δεις πότε παραδόθηκε.

Έχει μια σφραγίδα και λεει 24/2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...