alfeios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το ταχυδρομείο πόσο κάνει να στείλει απλό γράμμα ? Μου ήρθε σήμερα γράμμα από δημόσια υπηρεσία με ημερομηνία 22/2 Εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος που το συνεταξε, και εβαλε ημερομηνια 22/02 το εδωσε για υπογραφη στον προϊσταμενο την ιδια μερα, το φακελωσε και το πηγε ταχυδρομειο αμεσα ; Μπορει να το εκανε και 15 μερες μετα, Σε μενα, ολες οι επιστολες και μικρα δεματακια, φθανουν απο Αθηνα σπιτι μου την μεθεπόμενη εργασιμη. Δηλαδη αποστολη Δευτερα, παραλαμβανω τεταρτη πρωι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος που το συνεταξε, και εβαλε ημερομηνια 22/02 το εδωσε για υπογραφη στον προϊσταμενο την ιδια μερα, το φακελωσε και το πηγε ταχυδρομειο αμεσα ; Μπορει να το εκανε και 15 μερες μετα, Σε μενα, ολες οι επιστολες και μικρα δεματακια, φθανουν απο Αθηνα σπιτι μου την μεθεπόμενη εργασιμη. Δηλαδη αποστολη Δευτερα, παραλαμβανω τεταρτη πρωι Μπορεί να ισχύει αυτό που λες γιατί και εμένα δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί τόσο γράμμα από δημόσια υπηρεσία. Μπορώ να μάθω από το Ταχυδρομείο πότε παραληφθεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Σε μενα, ολες οι επιστολες και μικρα δεματακια, φθανουν απο Αθηνα σπιτι μου την μεθεπόμενη εργασιμη. Δηλαδη αποστολη Δευτερα, παραλαμβανω τεταρτη πρωι Σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπορείτε να μου πείτε πως στην ευχή κατεβάζουν τα φουσκωτα με τις εξωλέμβιες και τα jet ski από εκεί πάνω χωρίς γερανό και εν πλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Η κανονική τους θέση πρέπει να είναι χαμηλά, στο επίπεδο της θάλασσας. Εκεί, λόγικα μπήκαν για άλλο λόγο μέχρι να αρχίσει το πλοίο να κάνει ταξίδια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι παίζει τελικά με το αφορολόγητο και τις αγορές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα; Έχει οριστικοποιηθεί κάτι; Εαν ναι, εγώ πέρσι είχα δουλέψει μόνο έναν μήνα (ανεργία γαρ) με βασικό μισθό 586 μικτά / 490 καθαρά, δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομά μου και δηλώνομαι φιλοξενούμενος στο σπίτι των γονιών μου (ιδιόκτητο σπίτι), πρέπει να μαζέψω κάποιο ποσό σε αγορές με κάρτα; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μα δεν έχει άλλο χώρο να μπουν. Κάποιος γιωτάς που ξέρει; ... εννοώ yachtας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το ταχυδρομείο πόσο κάνει να στείλει απλό γράμμα ? Μου ήρθε σήμερα γράμμα από δημόσια υπηρεσία με ημερομηνία 22/2 Πάνω από 3-4 μέρες ποτέ δεν μου έχει κάνει. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψε ο alfeios. Δες στο φάκελο μήπως έχει σφραγίδα για να δεις πότε παραδόθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μα δεν έχει άλλο χώρο να μπουν. Κάποιος γιωτάς που ξέρει; ... εννοώ yachtας καθονται απανω και περιμενουν να βουλιάξει το yacht , win ! :P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μάλλον πριν αποπλεύσει τα κατεβάζουν με γερανό και τα έχουν ρυμουλκούμενα στο νερό μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Όχι, το γιότ που βλέπουμε είναι ΟΥΚάδων, όταν χρειαστεί θα πάρουν το φουσκωτό στους ώμους για να το ρίξουν στη θάλασσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Πάνω από 3-4 μέρες ποτέ δεν μου έχει κάνει. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψε ο alfeios. Δες στο φάκελο μήπως έχει σφραγίδα για να δεις πότε παραδόθηκε. Έχει μια σφραγίδα και λεει 24/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ξέρει κανείς τι εννοούμε με τη λέξη "φραζάρισμα" όταν μιλάμε για ένα μουσικό έργο; edit: αστο, το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Έχει μια σφραγίδα και λεει 24/2 Τότε είναι θέμα ταχυδρομείου, ο υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας το έστειλε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τότε είναι θέμα ταχυδρομείου, ο υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας το έστειλε κανονικά. Που μπορώ να κάνω παράπονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις