Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλαξε γραμματοσειρά το φόρουμ ή εγώ νυστάζω τόσο?

Κάτι άλλαξε πάντως... Σαν να είναι όλα BOLD.

Αυτό μπήκα να ρωτήσω! :D

Άρα κάτι έγινε!

(Δεν είναι και άσχημο πάντως! ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό μπήκα να ρωτήσω! :D

Άρα κάτι έγινε!

(Δεν είναι και άσχημο πάντως! ).

Τα ξαναγυρίσανε στο κανονικό.

Ή τα συνήθισα. Μάλλον το 1ο.

Edit.

Μπανεράκι απο τα lidl :P

http://www.insomnia.gr/topic/453656-insomnia-bugs/?p=55525462

Αστόχησαν ένα strong όταν έβαλαν το banner του διαγωνισμού λογικά.  :P

attachicon.gif toostronk.png

Edit: Το έφτιαξαν.

• Like 1

Έχω πληρώσει δύο κάρτες της εθνικής μέσω alpha web banking από την Κυριακή. Ημερομηνία πληρωμής έλεγε 7/3 αλλά και στις δύο κάρτες στην κατάσταση αναφέρει εντολή έχει αποσταλεί και όχι εκτελεσμένη όπως στις άλλες συναλλαγές. Πότε περίπου θα γίνει η πληρωμή;

Έχω πληρώσει δύο κάρτες της εθνικής μέσω alpha web banking από την Κυριακή. Ημερομηνία πληρωμής έλεγε 7/3 αλλά και στις δύο κάρτες στην κατάσταση αναφέρει εντολή έχει αποσταλεί και όχι εκτελεσμένη όπως στις άλλες συναλλαγές. Πότε περίπου θα γίνει η πληρωμή;

Χθες βραδυ θα επρεπε να ειχε φανει

Για δωστε μου μια ιδεα, τι δωρο να παω σε εγκαίνια φαρμακείου

Οι περισσότεροι νομίζω πάνε λουλούδια αλλά θα μπορούσες να πας κάτι πιο χρήσιμο. Κάτι για τον πάγκο πχ. Σκέφτομαι αυτό που είναι σαν τασάκι για τα λεφτά, κάτι σαν μπολ ή κάποια θήκη για κάρτες. Κάτι που θα το έχουν εκεί και θα το χρησιμοποιούν δηλαδή. Κι αν θες το συνδυάζεις και με λουλούδια.

• Like 1

• Moderators

Για δωστε μου μια ιδεα, τι δωρο να παω σε εγκαίνια φαρμακείου

Κεραμικο/ποερσελανινο ροδι. Υπάρχουν μερικα παρα πολυ designατα.

• Like 2

Για μεταβίβαση αυτοκινήτου από που παίρνω το παράβολο; Και ποιοι οι λογαριασμοί στις οποίους πληρωνω; Τα ΚΕΠ με έστειλαν στην τράπεζα και η τράπεζα δεν ξέρει...

Για μεταβίβαση αυτοκινήτου από που παίρνω το παράβολο; Και ποιοι οι λογαριασμοί στις οποίους πληρωνω; Τα ΚΕΠ με έστειλαν στην τράπεζα και η τράπεζα δεν ξέρει...

Σου κανει κατι Link.png Site: τέτοιο; ;  το πρωτο αποτελεσμα στο google βασικα, δεν κανω διαφημιση! :P

Σε μια ατομικη συμβαση εργασίας, το ημερομήσθιο που αναγράφει στις αποδοχες, είναι το μεικτό ή το καθαρό ;

Πήγα να κάνω κατάθεση από ΑΤΜ και μου έβγαλε παρακράτηση χρημάτων απευθύνθητε στην τράπεζα. Την κάρτα την έβγαλε. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα /να χάσω τα χρήματα? Θα πάω αύριο ήταν κλειστα

Τι κάνουν οι εταιρείες το παλιότερο στοκ που έχουν; Μιλάω για σχεδόν τα πάντα. Αυτοκίνητα, κινητά, ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές κλπ. Να πωλούνται όλα είναι σχεδόν απίθανο, αλλά μετά από ένα διάστημα δεν μπορείς να βρεις τίποτα στην αγορά. Τι τα κάνουν;

(Δεν ξέρω αν είναι για εδώ ή για ξεχωριστό θέμα).

Τα αυτοκίνητα πωλούνται.

Πήγα να κάνω κατάθεση από ΑΤΜ και μου έβγαλε παρακράτηση χρημάτων απευθύνθητε στην τράπεζα. Την κάρτα την έβγαλε. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα /να χάσω τα χρήματα? Θα πάω αύριο ήταν κλειστα

Σε μια περίπτωση μου έβγαλε κάτι αντίστοιχο , νομίζω πως το χαρτονόμισμα θα ελεγχθεί.

Δεν είδε συνέχεια.

Ειδα τα χρήματα κανονικά την άλλη μέρα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...