zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Άλλαξε γραμματοσειρά το φόρουμ ή εγώ νυστάζω τόσο? Κάτι άλλαξε πάντως... Σαν να είναι όλα BOLD. Αυτό μπήκα να ρωτήσω! Άρα κάτι έγινε! (Δεν είναι και άσχημο πάντως! ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτό μπήκα να ρωτήσω! Άρα κάτι έγινε! (Δεν είναι και άσχημο πάντως! ). Τα ξαναγυρίσανε στο κανονικό. Ή τα συνήθισα. Μάλλον το 1ο. Edit. Μπανεράκι απο τα lidl http://www.insomnia.gr/topic/453656-insomnia-bugs/?p=55525462 Αστόχησαν ένα strong όταν έβαλαν το banner του διαγωνισμού λογικά. toostronk.png Edit: Το έφτιαξαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για δωστε μου μια ιδεα, τι δωρο να παω σε εγκαίνια φαρμακείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έχω πληρώσει δύο κάρτες της εθνικής μέσω alpha web banking από την Κυριακή. Ημερομηνία πληρωμής έλεγε 7/3 αλλά και στις δύο κάρτες στην κατάσταση αναφέρει εντολή έχει αποσταλεί και όχι εκτελεσμένη όπως στις άλλες συναλλαγές. Πότε περίπου θα γίνει η πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έχω πληρώσει δύο κάρτες της εθνικής μέσω alpha web banking από την Κυριακή. Ημερομηνία πληρωμής έλεγε 7/3 αλλά και στις δύο κάρτες στην κατάσταση αναφέρει εντολή έχει αποσταλεί και όχι εκτελεσμένη όπως στις άλλες συναλλαγές. Πότε περίπου θα γίνει η πληρωμή;Χθες βραδυ θα επρεπε να ειχε φανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Χθες βραδυ θα επρεπε να ειχε φανει Γι αυτό ευθύνεται η εθνική ή η άλφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για δωστε μου μια ιδεα, τι δωρο να παω σε εγκαίνια φαρμακείου Οι περισσότεροι νομίζω πάνε λουλούδια αλλά θα μπορούσες να πας κάτι πιο χρήσιμο. Κάτι για τον πάγκο πχ. Σκέφτομαι αυτό που είναι σαν τασάκι για τα λεφτά, κάτι σαν μπολ ή κάποια θήκη για κάρτες. Κάτι που θα το έχουν εκεί και θα το χρησιμοποιούν δηλαδή. Κι αν θες το συνδυάζεις και με λουλούδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για δωστε μου μια ιδεα, τι δωρο να παω σε εγκαίνια φαρμακείου Κεραμικο/ποερσελανινο ροδι. Υπάρχουν μερικα παρα πολυ designατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για μεταβίβαση αυτοκινήτου από που παίρνω το παράβολο; Και ποιοι οι λογαριασμοί στις οποίους πληρωνω; Τα ΚΕΠ με έστειλαν στην τράπεζα και η τράπεζα δεν ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για μεταβίβαση αυτοκινήτου από που παίρνω το παράβολο; Και ποιοι οι λογαριασμοί στις οποίους πληρωνω; Τα ΚΕΠ με έστειλαν στην τράπεζα και η τράπεζα δεν ξέρει... Σου κανει κατι Site: τέτοιο; ; το πρωτο αποτελεσμα στο google βασικα, δεν κανω διαφημιση! Σε μια ατομικη συμβαση εργασίας, το ημερομήσθιο που αναγράφει στις αποδοχες, είναι το μεικτό ή το καθαρό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το έχω δει αλλά δεν είναι κάτι επίσημο και επιπλέον μου έκαναν εντύπωση που δεν ήξεραν στην τράπεζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasia82 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πήγα να κάνω κατάθεση από ΑΤΜ και μου έβγαλε παρακράτηση χρημάτων απευθύνθητε στην τράπεζα. Την κάρτα την έβγαλε. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα /να χάσω τα χρήματα? Θα πάω αύριο ήταν κλειστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τι κάνουν οι εταιρείες το παλιότερο στοκ που έχουν; Μιλάω για σχεδόν τα πάντα. Αυτοκίνητα, κινητά, ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές κλπ. Να πωλούνται όλα είναι σχεδόν απίθανο, αλλά μετά από ένα διάστημα δεν μπορείς να βρεις τίποτα στην αγορά. Τι τα κάνουν; (Δεν ξέρω αν είναι για εδώ ή για ξεχωριστό θέμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τα αυτοκίνητα πωλούνται. Πήγα να κάνω κατάθεση από ΑΤΜ και μου έβγαλε παρακράτηση χρημάτων απευθύνθητε στην τράπεζα. Την κάρτα την έβγαλε. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα /να χάσω τα χρήματα? Θα πάω αύριο ήταν κλεισταΣε μια περίπτωση μου έβγαλε κάτι αντίστοιχο , νομίζω πως το χαρτονόμισμα θα ελεγχθεί.Δεν είδε συνέχεια. Ειδα τα χρήματα κανονικά την άλλη μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το ταχυδρομείο πόσο κάνει να στείλει απλό γράμμα ? Μου ήρθε σήμερα γράμμα από δημόσια υπηρεσία με ημερομηνία 22/2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις