isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 αρα δεν μπορω να κανω και αιτηση, μιας και δεν ειχα παρει πιστοποιηση. Βγηκαν κατι θεσεις για ΔΕΥΑ με ολες τις ειδικοτητες και αναρωτιομουν. thanks @isay. Δεν ξέρω τι ειδικότητες ειναι και τι χαρτιά απαιτουνται. Αν δεν απαιτείται ειδικό χαρτί απο ιεκ τοτε παίρνεις μερος ως αποφοιτος λυκείου. Ετσι κι αλλιώς απόφοιτοι ιεκ και απλου σχολείου υπάγονται στη ΔΕ και απλα οι αποφοιτοι ιεκ παιρνουν παραπανω μορια. Τεσπα, κατεβασε το φεκ και διαβασε το, εκει αναγράφει ολα τα απαιτουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Οκ, απορρίπτεται άμεσα η ιδέα (της). Thanks guys! Μου έκανε (θετικότατη) εντύπωση το ότι κατάφερα και πήρα 2 κανονικές απαντήσεις και 0 trollαρίσματα σε τέτοια απορία για να πω και τη μαύρη αλήθεια. Δοκίμασε το πλυντήριο, λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πόσο καιρό πριν τη λήξη του μπορώ να ανανεώσω το διαβατήριο; Η καινούρια ημερομηνία λήξης είναι καποια ετη από την ημερομηνια ανανεωσης σωστα; Ένα χρόνο πριν. Μου έτυχε πρόσφατα, θα έληγε κατά τη διάρκεια παραμονής μου σε ξένη χώρα εκτός Ευρώπης. Παιδες οποτε αναβω τον θερμοσιφωνα πεφτει ο γενικος. Εχω αποσυνδεσει ολες τις συσκευες απο το ρευμα και παλι τα ιδια κανει... Εδω να πω οτι τελευταια κανει κατι περιεργα ο θερμοσιφωνας, του στυλ αργει να ζεσταθει το νερο και το ζεστο κραταει λιγο. Τα εφτυσε εντελως? Αντίσταση το δεύτερο που ρωτάς (γεμίζει άλατα και δεν αποδίδει όπως πρέπει), άρα αντικατάσταση. Διαρροή (μπορεί κάποιο κύκλωμα - ηλεκτρολογικό, όπως αυτό νοείται στις κτηριακές εγκαταστάσεις - να έχει πάρει υγρασία πχ) ή δεν έχει γείωση. Φώναξε ηλεκτρολόγο να το δει πάντως, αν σου ρίχνει το ρελέ διαρροής (που λογικά θα πρέπει να έχεις). 'Εχω εντοιχιζόμενη εστία στην κουζίνα και είχε κολλήσει ελαφρώς πάνω μια κατσαρόλα. 'Ετσι όπως πήγα να την βγάλω, σηκώθηκε η εστία ολόκληρη γυρω στους 3-5 πόντους, όπου ξαφνιάστηκα και την άφησα πάλι κάτω. 'Ετσι είναι αυτές, τις σηκώνεις για πλάκα? Δεν είναι κολλημένες στον πάγκο? Να κάνω κάτι ή το ξεχνάω?Ακουμπισμένες όπως σωστά λες ή έχουν κάτι γωνίες για να βιδωθούν με ξυλόβιδες στην έσω παρειά του περιβάλλοντος τμήματος του πάγκου. Περιμετρική τσιμούχα στεγανότητας είναι συνήθως ενσωματωμένη στο πλατό. Θέλω να ανοίξω παράθυρο στον τοίχο του δωματίου μου, θα έχω πρόβλημα με τον νόμο ?Να σου απαντήσω λοιπόν : θα έχεις ναι, για οποιαδήποτε μεταβολή παρεκκλίνουσα από την αρχική οικοδομική άδεια, που επιφέρει αλλαγές στις κυρίες όψεις της πολυκατοικίας. Για το εσωτερικό, είναι άλλο καπέλο.Για τα στατικά δεν θα αναφερθώ, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έχει βγει και σουρωτή με λεμόνι (όχι 1,5L) αλλά να σου πω την αλήθεια Πραιτοριανέ εμένα όλα αυτά τα νερά την ίδια άγευστη γεύση (oh boy τι είπα..) σόδας μου βγάζουνε και από λεμόνι τίποτα :/ Έχεις κανένα link μ' αυτά τα νερά; Ως γνήσιος lemon lover δεν μου ακούγεται καθόλου αηδία :ρ Μια χαρά καταλαβαίνεις τη γεύση του λεμονιού και στη σόδα και στη σουρωτή ρε συ! Χθες σε Βασιλόπουλο είδα ακόμα ένα νερό με μαστίχα αλλά δε θυμάμαι μάρκα, πρέπει να ήταν και ελαφρώς φτηνότερο από το mastiqua. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πραιτωριανε , δοκιμασε (οπως ειπαν κι οι προηγουμενοι) τη Σουρωτη με λεμονι! Εμεις την αγοραζουμε απο σκλαβενιτη (νομιζω λεει 100 χρονια σουρωτη σε ασημενιο κουτάκι) . Προσωπικά τη λατρευω διοτι μου αφηνει την αισθηση λεμονιου , εστω και ως.. εσάνς να το πω , βεβαια εχω κοψει (ή εστω περιορισει σε παρα πολυ μεγαλο ποσοστο) τη ζαχαρη γενικως . Μπορει γι αυτο να φαινεται ωραια σε εμενα ,επισης μου θυμιζει ανεπαισθητα 7up χωρις ζαχαρη φαντασου ! Εχω ενα γνωστο και μου χει πει το ιδιο , ομως η παρεα μου (που δεν εχει κομμενη τη ζαχαρη) μου λενε ολοι μπααα μια σοδα και τιποτα αλλο μοιαζει. Anyway give it a try ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Θέλω να συνδέσω τον λογαριασμό μου με paypal, έβαλα το iban μετά τι κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Θέλω να συνδέσω τον λογαριασμό μου με paypal, έβαλα το iban μετά τι κάνω ? τι θες να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 τι θες να κάνεις; Να πληρώνω μέσω PayPal από τα λεφτά που έχω στον λογαριασμό της τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Να πληρώνω μέσω PayPal από τα λεφτά που έχω στον λογαριασμό της τράπεζας. Χρεωστικη καρτα πρεπει να προσθεσεις για αυτο που θελεις. οχι λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Να πληρώνω μέσω PayPal από τα λεφτά που έχω στον λογαριασμό της τράπεζας. Χρεωστικη καρτα πρεπει να προσθεσεις για αυτο που θελεις. οχι λογαριασμό. Ακριβώς. Το iban το βάζεις για να στέλνεις χρήματα απο το paypal balance στην τραπεζα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ακριβώς. Το iban το βάζεις για να στέλνεις χρήματα απο το paypal balance στην τραπεζα σου α οκ, χρειάζεται να πάω στην τράπεζα ή γίνεται online ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 α οκ, χρειάζεται να πάω στην τράπεζα ή γίνεται online ? Γινεται online αλλα δεν χρειαζεται να το κανεις αμεσα για να προχωρησεις σε αγορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Έχω παρατηρήσει ότι η Microsoft εκτός από το Windows Insider έχει και το Office Insider. Αν γραφτώ στο πρόγραμμα Office Insider παίρνω το office δωρεάν (beta εκδόσεις φυσικά αλλά δεν με πειράζει) σαν δοκιμαστής; Ρωτάω γιατί στο Windows Insider είχα γραφτεί και είχα πάρει τα Windows 10 χωρίς να τα έχω αγοράσει εκ των προτέρων και τα έχω δωρεάν (φυσικά σαν δοκιμαστής παίρνω beta εκδόσεις). Θέλω να πάρω το office αλλά αυτή την περίοδο λόγω ανεργίας δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εχω vodafonecu μεσα εχει 0,96€ τωρα, αλλα οταν παω να κανω αναπαντητη βγαινει η εξυπηρετηση και μου λεει το υπόλοιπο του λογαριασμού σου δεν επαρκεί γι αυτη την κληση... ποσο την πηγανε την ελαχιστη χρεωση μια κλησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μπραβο, κατι τετοιο ψαχνω, απλα δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο. Δεν ξερω αν ψαχνω λαθος ή αν μονο αυτα υπαρχουν αλλα οπου εψαξα μονο ΗΒΗ και Tuborg βρισκω. Edit: Thanks και σενα storm, το ψαχνω για να πινω αντι νερου μπας και κοψω την κοκα(!), γι αυτο ψαχνω με πιο mild γευση/αρωμα απο το Tuborg. Αμα αρχισω να βαζω τεκιλες παιζω αλλα λεβελ πλεον Η schweppes εχει αρκετες γευσεις σε ανθρακουχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις