Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρετε πόσο είναι η φορολόγηση σε bonus? Απ' ότι έμαθα επηρεάζεται από τον μικτό  μισθό, οπότε θα υπάρχει κάποια συνάρτηση που να το υπολογίζει

Επεξ/σία από drikoudis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

Αν θυμάμαι καλά τη μάρκα πρέπει να είναι αυτή, της συνομοταξίας των carbonated flavored water. Ήταν και πάμφθηνα, μιλάμε για μπορούσες-να-αντικαταστήσεις-το-νερό επίπεδα φτήνιας.

Όχι, κυρίως ήταν η γεύση, απλά τα άλλα ήταν παράπλευρα οφέλη. Το νερό μου φαίνεται άγευστο ενίοτε, οπότε καταφεύγω στην κόκα και οι χυμοί, εκτός αν έχω όρεξη να στύβω πρωί-βράδυ ή να πληρώνω κούκους κι αηδόνια, είναι το ίδιο "ανούσια" για τον οργανισμό, κι έχουν και πολύ γλυκιά γεύση.

Haribo cola, τουλάχιστον σε προσωπικό επίεδο, νομίζω συναγωνίζεται σε επίπεδα την πρωινή μπουγάτσα με μίλκο, έχω πάντα ένα σακουλάκι σπίτι για έκτακτες ανάγκες.

Το άλλο ήταν νεράκι του θεού, με λεμόνι, παράδεισος σας λέω <3

Γιατί δεν φτιάχνεις μόνος σου;

πχ http://www.lecker.de/wasser-mit-geschmack-7-neue-rezeptideen-68864.html

• Like 1

Καλησπέρα.

Θέλω να στείλω ενα laptop + φορτιστή, με ΕΛΤΑ. Καμία ιδέα πως να το συσκευασω safe?

Καταρχάς, να είναι έτσι συσκευασμένο που να μην αφήνεις περιθώριο να πηγαίνουν τα πράγματα δεξιά - αριστερά. Κατόπιν, θα μπορούσες να βάλεις ως βάση φελιζόλ, από πάνω τα πράγματα, αφού τα έχεις τυλίξει πολύ καλά με bubble wrap, και από πάνω τους πάλι φελιζόλ για έξτρα προστασία.

Και σχετική ενημέρωση πως πρόκειται για εύθραυστο περιεχόμενο.

• Like 2

Καταρχάς, να είναι έτσι συσκευασμένο που να μην αφήνεις περιθώριο να πηγαίνουν τα πράγματα δεξιά - αριστερά. Κατόπιν, θα μπορούσες να βάλεις ως βάση φελιζόλ, από πάνω τα πράγματα, αφού τα έχεις τυλίξει πολύ καλά με bubble wrap, και από πάνω τους πάλι φελιζόλ για έξτρα προστασία.

Και σχετική ενημέρωση πως πρόκειται για εύθραυστο περιεχόμενο.

Thanks!! που και πως βρισκεις φελιζολ ρε ? 

Η απορία είναι σοβαρή, please no troll. 

Ένα γυάλινο τραπέζι κουζίνας 8mm έχει ουσιαστικές πιθανότητες αποτυχίας εάν κάτσει πάνω του μία -ελαφριά- κοπέλα; Ναι, ρωτάω για το λόγο που φαντάζεστε, γι αυτό και το "please no troll". Μη πάμε να περάσουμε καλά και καταλήξουμε με κομμένη μηριαία σε κάποιον από τους δύο.

Δεν έχω ιδέα τι φορτία / καταπονήσεις μπορεί να δεχτεί μία τέτοια κατασκευή πριν αστοχήσει. Το γυαλί στηρίζεται σε 4 σημεία (γωνίες) πάνω στο πόδια του τραπεζιού, δε πατάει σε τετράγωνο πλαίσιο. 

Με την ταλάντωση θα παραχθούν μεγαλύτερα φορτία, ίσως και ίσα με 1.7-1.8 φορές το βάρος του ατόμου, οπότε σε καμία περίπτωση.

Εναλλακτικά δοκίμασε το πλυντήριο ρούχων, κατα προτίμηση σε λειτουγία στυψίματος :ph34r:  ;)

Υπάρχουν και calculators για την αντοχή (σε imperial μεγέθη δυστυχώς) https://elitecustomglass.com/glass-weight-calculator/ αλλά φυσικά αναφέρονται σε στατικά φορτία.

• Like 1

Thanks!! που και πως βρισκεις φελιζολ ρε ? 

Φαντάζομαι σε μαγαζιά με χρώματα, οικοδομικά υλικά κλπ.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη, αν τους έχει μείνει τίποτα στην αποθήκη, από τυχόν άνοιγμα προϊόντων που θα 'χουν κάνει.

Ο ΑΣΕΠ ειναι για όλη τη γκάμα από ΥΕ (υποχρεωτική εκπαιδευση), έως ΤΕ/ΠΕ.

Οι αποφοιτοι ιεκ υπάγονται στην κατηγορία ΔΕ, δηλαδή δευτεροβάθμια εκπαιδευση, οποτε παρακολουθεις προκυρήξεις που ζητάνε ΔΕ στην ειδικότητα σου. Στα υποψη οτι για συμμετοχή δεν αρκεί η ΒΕΚ, αλλά χρειάζεται η πιστοποιηση. 

αρα δεν μπορω να κανω και αιτηση, μιας και δεν ειχα παρει πιστοποιηση. Βγηκαν κατι θεσεις για ΔΕΥΑ με ολες τις ειδικοτητες και αναρωτιομουν.

thanks @isay. 

Καλησπέρα.

Θέλω να στείλω ενα laptop + φορτιστή, με ΕΛΤΑ. Καμία ιδέα πως να το συσκευασω safe?

Οτι σου ειπε η αστροσυννεφο. Για υλικά δες πρακτικερ, τζαμπο και τα συναφή ή σε μαγαζι με οικοδομικά. Εγω παντως θα το τυλιγα πρώτα με αεροπλαστ και μετά θα θα εβαζα χαρτόνι ή φαλιζολ για να μην κουνιέται μεσα στο κουτί. 

• Like 1

Με την ταλάντωση θα παραχθούν μεγαλύτερα φορτία, ίσως και ίσα με 1.7-1.8 φορές το βάρος του ατόμου, οπότε σε καμία περίπτωση.

Εναλλακτικά δοκίμασε το πλυντήριο ρούχων, κατα προτίμηση σε λειτουγία στυψίματος :ph34r:  ;)

Υπάρχουν και calculators για την αντοχή (σε imperial μεγέθη δυστυχώς) https://elitecustomglass.com/glass-weight-calculator/ αλλά φυσικά αναφέρονται σε στατικά φορτία.

^ Σε καμία περίπτωση μην το κάνεις. Όπως είπες και εσύ δεν ξέρεις τι φορτίο μπορεί να αντέξει το γυαλί, πριν γίνει θρύψαλα.

Οκ, απορρίπτεται άμεσα η ιδέα (της). Thanks guys!  :P

Μου έκανε (θετικότατη) εντύπωση το ότι κατάφερα και πήρα 2 κανονικές απαντήσεις και 0 trollαρίσματα σε τέτοια απορία για να πω και τη μαύρη αλήθεια.

• Like 4

Γιατι ενω εχω δημιουργησει εναν δευτερο λογαριασμο admin στα windows 10 δεν με αφηνει να κανω log in στην αρχη σε αυτον τον δευτερο admin λογαριασμο παρα μονο στον πρωτο administrator λογαριασμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...