Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εχει παρει το ματι σας σε κανα σουπερμαρκετ Ελλαδα ανθρακουχο νερο με γευσεις;

Οχι VitaminWater και τοιαυτα, στην Αγγλια πχ υπαρχουν ανθρακουχα εμφιαλωμενα νερα 1,5 λιτρο με γευση λεμονι/πορτοκαλι κτλ. Μπορει να ακουγεται αηδια αλλα με το λεμονι τα εσπαγε.

Anyway, αν το πηρε, let me know

http://www.ab.gr/click2shop/KRASIA-2C-POTA-2C-ANAPsYKTIKA-2C-NERA/NERA/ANThRAKOYChO/ANThRAKOYChO-NERO-LEMONI-KOYTI-4-X-330-ML/p/7092048

Το Perrier εχει επισης σιγουρα και νομιζω και αλλη μια εταιρεια σε κιτρινο κουτακι που δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι πολυ πολυ γνωστο. 

Επισης παιζει και με μαστιχα οπως ειχε παρει καπου το ματι μου. Τuborg.

Τελος, μονο του αυτο με το λεμονι πινεται οκ. Αν το βαλεις ομως σε τεκιλα (ή ο,τι αλλο ποτο πινεις που παει με σοδα) την απογειωνει ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Tuborg με λεμόνι δεν σε καλύπτει?

Μπραβο, κατι τετοιο ψαχνω, απλα δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο.

Δεν ξερω αν ψαχνω λαθος ή αν μονο αυτα υπαρχουν αλλα οπου εψαξα μονο ΗΒΗ και Tuborg βρισκω.

Edit: Thanks και σενα storm, το ψαχνω για να πινω αντι νερου μπας και κοψω την κοκα(!), γι αυτο ψαχνω με πιο mild γευση/αρωμα απο το Tuborg. Αμα αρχισω να βαζω τεκιλες παιζω αλλα λεβελ πλεον :D

• Like 1

Δεν ξερω αν ψαχνω λαθος ή αν μονο αυτα υπαρχουν αλλα οπου εψαξα μονο ΗΒΗ και Tuborg βρισκω.

Edit: Thanks και σενα storm, το ψαχνω για να πινω αντι νερου μπας και κοψω την κοκα(!), γι αυτο ψαχνω με πιο mild γευση/αρωμα απο το Tuborg. Αμα αρχισω να βαζω τεκιλες παιζω αλλα λεβελ πλεον :D

Αυτό είναι με τη μαστίχα που λέει ο storm:

mastiqua-330ml.jpg

To έχω βρει σε Βασιλόπουλο. Εϊναι ωραίο αν και κάπως τσιμπημένο στην τιμή.

• Like 2

παιδια εχω τελειωσει ΙΕΚ , με τον ΑΣΕΠ τι παιζει ? μπορω να κανω και γω καπως αιτηση ή ειναι για ΤΕΙ-ΑΕΙ;

Ο ΑΣΕΠ ειναι για όλη τη γκάμα από ΥΕ (υποχρεωτική εκπαιδευση), έως ΤΕ/ΠΕ.

Οι αποφοιτοι ιεκ υπάγονται στην κατηγορία ΔΕ, δηλαδή δευτεροβάθμια εκπαιδευση, οποτε παρακολουθεις προκυρήξεις που ζητάνε ΔΕ στην ειδικότητα σου. Στα υποψη οτι για συμμετοχή δεν αρκεί η ΒΕΚ, αλλά χρειάζεται η πιστοποιηση. 

Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλα. Αν απλά θέλεις να κόψεις την κόλα, προτείνω νερό και χυμούς. Στην ανάγκη, Haribo cola. :P

• Like 1

Έχει βγει και σουρωτή με λεμόνι (όχι 1,5L) αλλά να σου πω την αλήθεια Πραιτοριανέ εμένα όλα αυτά τα νερά την ίδια άγευστη γεύση (oh boy τι είπα..) σόδας μου βγάζουνε και από λεμόνι τίποτα :/

στην Αγγλια πχ υπαρχουν ανθρακουχα εμφιαλωμενα νερα 1,5 λιτρο με γευση λεμονι/πορτοκαλι κτλ. Μπορει να ακουγεται αηδια αλλα με το λεμονι τα εσπαγε.

Έχεις κανένα link μ' αυτά τα νερά; Ως γνήσιος lemon lover δεν μου ακούγεται καθόλου αηδία :ρ

• Like 1

Πραιτοριανέ εμένα όλα αυτά τα νερά την ίδια άγευστη γεύση (oh boy τι είπα..) σόδας μου βγάζουνε και από λεμόνι τίποτα :/ [...]  Έχεις κανένα link μ' αυτά τα νερά; Ως γνήσιος lemon lover δεν μου ακούγεται καθόλου αηδία

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

Αν θυμάμαι καλά τη μάρκα πρέπει να είναι αυτή, της συνομοταξίας των carbonated flavored water. Ήταν και πάμφθηνα, μιλάμε για μπορούσες-να-αντικαταστήσεις-το-νερό επίπεδα φτήνιας.

Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλα. Αν απλά θέλεις να κόψεις την κόλα, προτείνω νερό και χυμούς. Στην ανάγκη, Haribo cola. :P

Όχι, κυρίως ήταν η γεύση, απλά τα άλλα ήταν παράπλευρα οφέλη. Το νερό μου φαίνεται άγευστο ενίοτε, οπότε καταφεύγω στην κόκα και οι χυμοί, εκτός αν έχω όρεξη να στύβω πρωί-βράδυ ή να πληρώνω κούκους κι αηδόνια, είναι το ίδιο "ανούσια" για τον οργανισμό, κι έχουν και πολύ γλυκιά γεύση.

Haribo cola, τουλάχιστον σε προσωπικό επίεδο, νομίζω συναγωνίζεται σε επίπεδα την πρωινή μπουγάτσα με μίλκο, έχω πάντα ένα σακουλάκι σπίτι για έκτακτες ανάγκες.

Το άλλο ήταν νεράκι του θεού, με λεμόνι, παράδεισος σας λέω <3

• Like 1

Η απορία είναι σοβαρή, please no troll. 

Ένα γυάλινο τραπέζι κουζίνας 8mm έχει ουσιαστικές πιθανότητες αποτυχίας εάν κάτσει πάνω του μία -ελαφριά- κοπέλα; Ναι, ρωτάω για το λόγο που φαντάζεστε, γι αυτό και το "please no troll". Μη πάμε να περάσουμε καλά και καταλήξουμε με κομμένη μηριαία σε κάποιον από τους δύο.

Δεν έχω ιδέα τι φορτία / καταπονήσεις μπορεί να δεχτεί μία τέτοια κατασκευή πριν αστοχήσει. Το γυαλί στηρίζεται σε 4 σημεία (γωνίες) πάνω στο πόδια του τραπεζιού, δε πατάει σε τετράγωνο πλαίσιο. 

Επισκέπτης

^ Σε καμία περίπτωση μην το κάνεις. Όπως είπες και εσύ δεν ξέρεις τι φορτίο μπορεί να αντέξει το γυαλί, πριν γίνει θρύψαλα.

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

Αν θυμάμαι καλά τη μάρκα πρέπει να είναι αυτή, της συνομοταξίας των carbonated flavored water. Ήταν και πάμφθηνα, μιλάμε για μπορούσες-να-αντικαταστήσεις-το-νερό επίπεδα φτήνιας.

Τhanx Praet, θα έχω το νου μου  άμα δω κάτι αντίστοιχο θα σου πω.

Το νερό μου φαίνεται άγευστο ενίοτε

+1000 ;)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...