Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν σε μια τηλεόραση που δεν είναι 3D βαλω ταινία 3D και παρω μαι γυαλιά γίνεται τίποτα;

Σε τηλεόραση που δεν είναι 3D μπορείς να προβάλεις μόνο το "κόκκινο-μπλε" 3D (με τα αντίστοιχα γυαλιά), το οποίο οκ, είναι λίγο αισχρό. Οπότε ναι, μπορείς να δεις 3D (κατά μία ευρύτερη έννοια) αλλά μη νομίζεις ότι θα το απολαύσεις κιόλας. Δεν έχει καμία σχέση με το 3D του σινεμά ή με το 3D μίας τηλεόρασης με active shutter γυαλιά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πληρωμες με καρτα πχ σουπερ μαρκετ βενζιναδικα, εχουν πάντα προμηθεια; και ποσο ειναι αυτη;

Όπως είπε και ο storm, δεν έχεις καμία προμήθεια αν είσαι πελάτης.

Δηλαδη λεει στο ταμειο 50€, δινω την καρτα μου, χρεωνεται 50€ μονο, χωρις πχ 0,50λεπτα εξοδα συναλλαγης.

Εγω στην καρτα ειχα 150€, μετα θα χω 100€ αν καταλαβα σωστα

• Like 2

Δηλαδη λεει στο ταμειο 50€, δινω την καρτα μου, χρεωνεται 50€ μονο, χωρις πχ 0,50λεπτα εξοδα συναλλαγης.

Εγω στην καρτα ειχα 150€, μετα θα χω 100€ αν καταλαβα σωστα

Σωστα καταλαβες, αλλα μαλλον δεν το εχεις πιστεψει. Ετσι ειναι

• Like 3

Γνωστός μου οδηγάει αρκετές ώρες και χρειάζεται μια συσκευή για να μιλάει άνετα κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Είναι κατάλληλη συσκευή τo bluetooth headset; Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Δικιά μου απορία - ευκολάκι.

Πόσο κοστίζει πάνω - κάτω ένας χαρταετός; Πριν πέρασα μπροστά από 15 αετοπώληδες, δε μου 'ρθε να ρωτήσω να μου φύγει η απορία. Τώρα δε ξαναβγαίνω.

Γνωστός μου οδηγάει αρκετές ώρες και χρειάζεται μια συσκευή για να μιλάει άνετα κατά τη διάρκεια της δουλειάς.
Είναι κατάλληλη συσκευή τo bluetooth headset; Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Η καταλληλότερη. Τα ασύρματα hands-free προτιμώνται και από τα καλωδιάτα λόγω του ότι δε μπορούν να μπλεχτούν στα χέρια. Βέβαια καλό θα ήταν να περιορίσει όσο είναι δυνατόν τις συνομιλίες, διότι ακόμα και με hands-free, η προσοχή σου στο δρόμο αποσπάται. Άμα είναι δηλαδή για να μιλάει με τη γκόμενα μη το κάνει. Να το κάνει μόνο αν πρέπει να μιλάει.

Η καταλληλότερη. Τα ασύρματα hands-free προτιμώνται και από τα καλωδιάτα λόγω του ότι δε μπορούν να μπλεχτούν στα χέρια. Βέβαια καλό θα ήταν να περιορίσει όσο είναι δυνατόν τις συνομιλίες, διότι ακόμα και με hands-free, η προσοχή σου στο δρόμο αποσπάται. Άμα είναι δηλαδή για να μιλάει με τη γκόμενα μη το κάνει. Να το κάνει μόνο αν πρέπει να μιλάει.

Καμία σχέση με γκόμενες κ.λ.π. Το χρειάζεται στη δουλειά, αποκλειστικά για τη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,θα ψάξω να του προτείνω bluetooth handsfree επομένως.

Καμία σχέση με γκόμενες κ.λ.π. Το χρειάζεται στη δουλειά, αποκλειστικά για τη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,θα ψάξω να του προτείνω bluetooth handsfree επομένως.

Αν ειναι δικο του το αυτοκινητο και εχει παλιο ή χαλασμενο ραδιοκασετοφωνο, αν σκεφτει αν αγορασει αλλο να κοιταξει να εχει αυτο bt. Εχω εγω και με βολευει πολυ

• Moderators

Aν το θελει αποκλειστικα και μονο για το αυτοκινητο, θα προτεινα κατι οπως το παρακατω. Υποθετω θα υπαρχουν και απο αλλες εταιρειες, απλως τα parrot ειναι απο τα πιο αξιοπιστα απ'οσο μπορω να γνωριζω.

https://www.parrot.com/us/car-kits#discover-car-kits

Αν ειναι δικο του το αυτοκινητο και εχει παλιο ή χαλασμενο ραδιοκασετοφωνο, αν σκεφτει αν αγορασει αλλο να κοιταξει να εχει αυτο bt. Εχω εγω και με βολευει πολυ

Δυστυχώς το όχημα δεν είναι δικό του.

Aν το θελει αποκλειστικα και μονο για το αυτοκινητο, θα προτεινα κατι οπως το παρακατω. Υποθετω θα υπαρχουν και απο αλλες εταιρειες, απλως τα parrot ειναι απο τα πιο αξιοπιστα απ'οσο μπορω να γνωριζω.

https://www.parrot.com/us/car-kits#discover-car-kits

Κυρίως για το αυτοκίνητο το θέλει.Θα το κοιτάξω και αυτό.

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο!

• Like 1

Σε τι διαφερουν 

4 μπαταρίες ΑΑ επαναφορτιζόμενες Λιθίου 3000 mA 1,2V και

4 μπαταρίες ΑΑ επαναφορτιζόμενες Λιθίου 3000 mA 3,7 V

Οι δευτερες, αν μπουν σε φωτογραφικη μηχανη που ειχε τις πρωτες, θα δημιουργησουν προβλημα ;

Σε τι διαφερουν 

Οι δευτερες, αν μπουν σε φωτογραφικη μηχανη που ειχε τις πρωτες, θα δημιουργησουν προβλημα ;

Δεν μου είχε τύχει να δω 3,7Volt AA.

3,7x4 = 14.8 Volts.

Λογικά θα την κάψει.

Σε τι διαφερουν 

Σίγουρα είναι λιθίου (Li-Ion ή LiPo) οι πρώτες; Διότι μπαταρίες λιθίου στο 1,2V δε κυκλοφορούν. Μήπως είναι NiMH;

Οι δεύτερες, αν μπουν σε συσκευή που είχες τις πρώτες, πολύ πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ανάλογα το κύκλωμα της συσκευής, μπορεί είτε να μην ανάψει, ή ακόμα και να καεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...