Θεkλα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μπορώ από ενα βίντεο YouTube απο android να κανω stream μονο τον ηχο και όχι το βίντεο; Θέλω να γλιτωνω δεδομενα. Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ακριβώς, απλά ξέρω ότι αν κάνεις μεταφορά σε κάποιον στην ίδια τράπεζα μπορεί την ίδια στιγμή να πάρει τα χρήματα. Είναι σα να του τα καταθέτεις στο γκισέ. Τώρα τι να σου, ίσως κάτι μου διαφεύγει ή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ρωτάς. Kαταλαβες μεν τι ακριβως ρωταω, αλλα δε ξερεις τι ειναι η valeur. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Kαταλαβες μεν τι ακριβως ρωταω, αλλα δε ξερεις τι ειναι η valeur τελικά τι αποφάσισες; Θα τα στείλεις με τηλεφωνική επιταγή ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Οι αιματολογικες εξετάσει που σου γράφει ένας γιατρός : 1) Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν από την μέρα που γράφτηκαν. 2) Αν οι εξετάσεις γραφτούν όταν υπάρχει ασφαλιστική ικανότητα αλλά όταν γίνουν δεν υπάρχει τι γίνεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κανείς; Μήπως αυτό κάνει αυτό που ζητάς? δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djit.apps.stream&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Οι αιματολογικες εξετάσει που σου γράφει ένας γιατρός : 1) Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν από την μέρα που γράφτηκαν. 2) Αν οι εξετάσεις γραφτούν όταν υπάρχει ασφαλιστική ικανότητα αλλά όταν γίνουν δεν υπάρχει τι γίνεται ? Γράφουν πάνω ημερομηνία λήξης.Νομίζω είναι κάπου ενα , ενάμιση μήνα μετά. Εφόσον είναι μέσα στην ημερομηνία λήξης δεν νομίζω να έχεις θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ψαχνω να βρω χρυσο οδηγο ετους 2000-2004 σε εντυπο η ηλεκτρονικο αρχειο. εχει κανεις καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως αυτό κάνει αυτό που ζητάς? δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djit.apps.stream&hl=el Οχι οχι, το ειχα δοκιμάσει. Αυτό που ζητούσα είναι να ακουω το youtube (streaming και οχι κατεβασμα) αλλα να μην κατεβαζω το βιντεο. Οπως και να χει ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει φορητότητα καρτοκινητού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει φορητότητα καρτοκινητού; Εννοείς να αλλάξεις εταιρεία καρτοκινητού και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό? Ασφαλώς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εννοείς να αλλάξεις εταιρεία καρτοκινητού και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό? Ασφαλώς... Thanks, αυτό εννοώ ναι. Είχα για κάποιο λόγο την εντύπωση ότι γίνεται μόνο σε συμβόλαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εστω οτι ειμαι ταξιδι σε ευρωπαικη χωρα με ευρω (πχ γερμανια), υπαρχει περιπτωση αν εξαντληθει το μηνιαιο οριο των τραπεζων, να μην μπορω να χρησιμοποιησω την πιστωτικη/χρεωστικη σε συναλλαγες? Επισης αναληψη απο ατμ στο εξωτερικο εχει χρεωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εστω οτι ειμαι ταξιδι σε ευρωπαικη χωρα με ευρω (πχ γερμανια), υπαρχει περιπτωση αν εξαντληθει το μηνιαιο οριο των τραπεζων, να μην μπορω να χρησιμοποιησω την πιστωτικη/χρεωστικη σε συναλλαγες? Επισης αναληψη απο ατμ στο εξωτερικο εχει χρεωση? οχι ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μπορω να συνδεσω usb stick ή εξωτερικο σκληρο με ταμπλετα; Η ταμπλετα εχει μονο μινι θυρα usb. Τι θα χρειαστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αντάπτορα usb. Υπάρχουν και usb που είναι για μίνι θύρες. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnycBsFkyV-5moYfB48tx3SE4rbuFwPB1fBQI2irYe14V1OFb0cg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις