stelios18120 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς καμιά γνώμη ή άποψη για το τι παίζει με την εταιρία digital minds που προωθεί άτομα με κανάλια στο youtube και παίρνει ποσοστά? Δεν βάζω λινκ μην θεωρείται και διαφήμιση. Είναι κομπλε; Είναι τίποτα το περίεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Χαρτοσήμο για γαμο μπορει καποιος να βγαλει μέσω του Taxis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα μπήκα στο neewsfeed του Facebook και μου βγάζει αυτό γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 @rus όχι, αλλά με πολλές επανεγγραφές, που αναλαμβάνουν προγράμματα πχ darik's boot and nuke. δηλαδη το cut paste αφηνει ιδιο ιχνος σαν να εγινε delete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα μπήκα στο neewsfeed του Facebook και μου βγάζει αυτό γιατί ? Και μένα έτσι μου το έδειχνε το πρωί. Τώρα που μπήκα, όμως, είναι εντάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bapel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 πως μπορούμε να έχουμε κάθετο κείμενο σε ένα κελί στο excel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 δεξι κλικ στο κελι format cells alignment και τοτε θα δεις ενα κουτακι που λεει text orientation. εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bapel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φίλη μου δεν μπορεί να μπει στη σελίδα του Outlook από το λαπτοπ της, δέχεται τον κωδικό, φορτώνει αλλά δεν μπαίνει. Από το κινητό της μπαίνει κανονικά, και εγώ από τον υπολογιστή μου μπαίνω κανονικά στο mail της. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Tempered glass από Κίνα με παραγγελία στις 07/02 και άφιξη στο Βενιζέλος στις 15/02 είναι φυσιολογικό να μην έχει φτάσει ακόμα; Αθήνα μένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν κάποιος είναι τριτεγγυητής σε δάνειο που έχει μπει στο νομό Κατσέλη τι γίνεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν στα διόδια (συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν τα Αθηνών-Πατρών) μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ανέπαφη ή έστω με pin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μπορώ από ενα βίντεο YouTube απο android να κανω stream μονο τον ηχο και όχι το βίντεο; Θέλω να γλιτωνω δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν στα διόδια (συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν τα Αθηνών-Πατρών) μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ανέπαφη ή έστω με pin? Ειχα ρωτησει αρχες του χρονου και μου χαν πει ΘΑ το δεχτουν συντομα ισως απο Μαρτιο που παραδιδονται οι δρομοι.. Βεβαια απο Σεπτεμβρη του 16 διαβαζα οτι συντομα θα δεχοντια καρτες μπλα μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ξερει κανεις αν για την ιδρυση ιδιωτικης επιχειρήσης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (εταιρεια security) πρεπει να εχουν οι μετοχοι και ο νομιμος εκπροσωπος την αδεια εργασιας προσωπικου ασφαλειας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις