Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Λαμπρό παράδειγμα ερώτησης που δεν είναι για αυτό το νήμα. Πώς το βλέπετε, θα συνεννοηθούμε καμιά ώρα ή θα το κλειδώσω, να ησυχάσουμε όλοι μας; Σας γράφω ξεκάθαρα, όταν ζητάτε γνώμες (απολύτως θεμιτό) ανοίξτε ξεχωριστό νήμα. Θα μπαίνει τώρα εδώ ο καθένας να λέει την άποψή του και τι θα γίνει, δηλαδή; Ούτε "Μικρή Απορία" είναι το ποια εταιρία ταχυμεταφορών να προτιμήσω, ούτε "Σύντομη Απάντηση" επιδέχεται.
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πόσο καιρό πριν τη λήξη του μπορώ να ανανεώσω το διαβατήριο; Η καινούρια ημερομηνία λήξης είναι καποια ετη από την ημερομηνια ανανεωσης σωστα;
Anorymous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Στο taxibeat τα 10 ευρώ δώρο είναι για διαδρομή έως 10 ευρώ ή σου αφαιρούν 10 ευρώ απο την διαδρομή που κάνεις.
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Στο taxibeat τα 10 ευρώ δώρο είναι για διαδρομή έως 10 ευρώ ή σου αφαιρούν 10 ευρώ απο την διαδρομή που κάνεις. συνηθως ειναι 2*5€ τα 10 που λενε, αφορουν ειτε μεγαλύτερη διαδρομη που αφαιρείται απο το ποσο, είτε καλύπτουν τη διαδρομη που εκανες (δηλαδη αν κανεις την ελαχιστη 3.5 δε θα σου μεινουν τα ρεστα, τα χανεις) Ερωτηση και απο εμενα: Υπαρχει καμια συσκευη/gadget/πατεντα για να γεμιζει τα αυτόματα ρολόγια οταν δεν φοριούνται;; 1
doctorkostis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ερωτηση και απο εμενα: Υπαρχει καμια συσκευη/gadget/πατεντα για να γεμιζει τα αυτόματα ρολόγια οταν δεν φοριούνται;; Ναι. Ψάξε ίντερνετ (αμαζον π.χ.) για automatic watch winder.
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Ψάξε ίντερνετ (αμαζον π.χ.) για automatic watch winder. ευχαριστω, σε κατι σε λογική τιμη; (γιατι βλέπω κατι 100αρια)
top904 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θα παω να κανω αντικατασταση ταυτοτητας λογο φθορας. Μετα θα πρεπει να παω σε δημοσιες υπηρεσιες να δηλωσω την αλλαγη ταυτοτητας;
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ αρκετές ταινίες στο σινεμά. Έχω παρατηρήσει ότι οι καινούριες ταινίες βγαίνουν πάντα Πέμπτη. Ξέρουμε για ποιο λόγο;
doctorkostis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω, σε κατι σε λογική τιμη; (γιατι βλέπω κατι 100αρια) Αγγλικό ebay παίζουν αρκετά μεταξύ 25-40 λίρες. Gearbest από 50 ντολαρς περίπου. Δεν έχω όμως αγοράσει τέτοιο τζιβιτζιλικι για να σε βοηθήσω με λεπτομέρειες 1
kalogeros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θα παω να κανω αντικατασταση ταυτοτητας λογο φθορας. Μετα θα πρεπει να παω σε δημοσιες υπηρεσιες να δηλωσω την αλλαγη ταυτοτητας; Ναι και εκτός από τις δημόσιες υπηρεσίες, θα πρέπει να τη δηλώσεις και στις τράπεζες που έχεις λογαριασμούς. 1
Valerie_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Στο taxibeat τα 10 ευρώ δώρο είναι για διαδρομή έως 10 ευρώ ή σου αφαιρούν 10 ευρώ απο την διαδρομή που κάνεις.Αφαιρούν τα 10 ευρώ από τη διαδρομή.
Haldol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση τα ΕΛΤΑ να μου γυρίσουν πίσω επιστολή που έστειλα η οποία έχει τιμολογηθεί χαμηλότερα από λάθος του υπαλλήλου; Έστειλα ένα συστημένο (εξωτερικό) και το κατέταξαν στα "μεγάλα" αντί για τα "ακανόνιστα" που έπρεπε (μεγάλα είναι έως 20mm πάχος, το δικό μου ήταν 25mm). Συνεπώς πλήρωσα 5,80€ αντί για 6,30€ που έπρεπε. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα σημασία, μετά θυμήθηκα ότι έπρεπε να δώσω 6,30€ σύμφωνα με την εφαρμογή των ΕΛΤΑ. Δε θέλω να μου 'ρθει ειδοποίηση να πάω να το πάρω πίσω.
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στο Σχιστό ή σε κάποιον δήμο που μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για τις ανάγκες των προσφύγων ώστε να κάνει κάποια δωρεά? Δεν βρίσκω τίποτα και δεν θέλω να πάω εκεί και να φωνάζω "θέλει κανείς γάλατααααα?"
scullyist Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση τα ΕΛΤΑ να μου γυρίσουν πίσω επιστολή που έστειλα η οποία έχει τιμολογηθεί χαμηλότερα από λάθος του υπαλλήλου; ῀ [...] Δε νομίζω. Σε δική μου περίπτωση, το πακέτο άλλαζε κλίμακα βάρους για +6-7 γραμμάρια, και όχι από λάθος, αλλά με δική της πρωτοβουλία η υπάλληλος το κοστολόγησε στην κατώτερη, ώστε να μην φεσωθώ +7€ για τόσο μικρή διαφορά. Αν κρίνω από αυτό, σιγά μην ασχοληθούν καν με το δικό σου... 2
Chrisgs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι ειναι οι 3 τελιτσες που φαίνονται κάτω από το προφίλ μου στα ποστ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις