Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σε cu καρτοκινητό (φοιτητικό), ο χρόνος ομιλίας που δεν ξοδεύω, παραμένει για τους επόμενους μήνες. Στην εικόνα φαίνονται τα λεπτά προς CU αριθμούς που πέρνω κάθε μήνα αλλά δεν μηδενίζονται όταν τελειώνει ο μήνας. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Nαι, ισχύει κανονικά και σε άλλους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, οι δύο "παχιές" γραμμές θα πρέπει να είναι το +/- της μπαταρίας. Στην καλωδιοταινία δεν είναι εκτεθειμένος ο χαλκός όμως για να μετρήσεις από 'κει; Έτσι φαίνεται. Πετυχα ενα βινετακι με τη μπαταρια απο iPhone Και ηταν αυτο που φανταστηκα οτι μετρας στη μεσα μερια, το ενα αριστερα και το αλλο δεξια.
alfeios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αγορασαμε ενα συστημα σιδερωματοε Philips . Γραφει στις οδηγιες "Αδιαστε το δοχειο νερου μετα το σιδερωμα" Δηλαδη καθε φορα που σιδερωνουμε δυο ρουχαλακια πρεπει να βαζουμε καινουριο νερο και μετα να υο αδειαζουμε;
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν πρόκειται να σιδερώσεις σύντομα, μη το βγάζεις, αλλά το μήνυμα ειναι για αυτούς που βάζουν νερο και μετά χρησιμοποιυν πάλι σίδερο οταν το νερο εχει γίνει πράσινο. Επισης μπορεις να κάνεις το άλλο. Αφου θες δυο ρουχαλάκια βάζει λιγοτερο νερο, μη γεμιζεις το δοχείο.
alfeios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν πρόκειται να σιδερώσεις σύντομα, μη το βγάζεις, αλλά το μήνυμα ειναι για αυτούς που βάζουν νερο και μετά χρησιμοποιυν πάλι σίδερο οταν το νερο εχει γίνει πράσινο. Επισης μπορεις να κάνεις το άλλο. Αφου θες δυο ρουχαλάκια βάζει λιγοτερο νερο, μη γεμιζεις το δοχείο.Λογικα μιλας. Αυτο θα κανω
panosno1com Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε cu καρτοκινητό (φοιτητικό), ο χρόνος ομιλίας που δεν ξοδεύω, παραμένει για τους επόμενους μήνες. Στην εικόνα φαίνονται τα λεπτά προς CU αριθμούς που πέρνω κάθε μήνα αλλά δεν μηδενίζονται όταν τελειώνει ο μήνας. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Ναι διοτι τα λεπτα προς cu κ τα ΜΒ ανανεώνονται αυτοματα καθε μηνα και ετσι προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το κουμπάκι που λέει 'WPS' στο Cosmote wifi router που έχω σπίτι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το κουμπάκι που λέει 'WPS' στο Cosmote wifi router που έχω σπίτι; nope. 1
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς στο περίπου χρεώσεις για μεταφορά μεγάλου δέματος από Αγγλία στην Ελλάδα; Πάει με το κυβικό μέτρο ή με το βάρος; Μιλάμε για περίπου 2 κυβικά μέτρα και 1 τόνο+ βάρος. Έχω στείλει email σε κάποιες μεταφορικές απλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα στο περίπου αν γνωρίζει κάποιος!
barca10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς στο περίπου χρεώσεις για μεταφορά μεγάλου δέματος από Αγγλία στην Ελλάδα; Πάει με το κυβικό μέτρο ή με το βάρος; Μιλάμε για περίπου 2 κυβικά μέτρα και 1 τόνο+ βάρος. Έχω στείλει email σε κάποιες μεταφορικές απλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα στο περίπου αν γνωρίζει κάποιος! Σε ευρωπαλετα είναι;
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευρωπαλετα είναι; Λογικά παλέτα αλλά θα περισσεύει, δεν θα είναι ακριβώς. Ή πιθανόν να είναι σε δύο παλέτες ενωμένες (δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό).
barca10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά παλέτα αλλά θα περισσεύει, δεν θα είναι ακριβώς. Ή πιθανόν να είναι σε δύο παλέτες ενωμένες (δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό). Παλέτες ενωμένες ξέχνα το. Δεν γίνεται. Έχω καιρό να φέρω από Αγγλία πράγματα. Στο περίπου εως 300ευρω τη παλέτα υπολόγιζε στη χειρότερη περίπτωση. 1
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παλέτες ενωμένες ξέχνα το. Δεν γίνεται. Έχω καιρό να φέρω από Αγγλία πράγματα. Στο περίπου εως 300ευρω τη παλέτα υπολόγιζε στη χειρότερη περίπτωση. Σ'ευχαριστώ! Αν ξέρεις, σε περίπτωση που δεν χωράει σε μια παλέτα το κόστος είναι πάλι παρόμοιο; Δηλαδή αν είναι μια συσκευασία - κουτί έχει τον όγκο δύο παλετών χρεώνεται σαν δύο παλέτες;
rus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Kανοντας cut-paste ένα αρχειο απο ένα δισκο σε εναν άλλο, ειναι ενας τροπος για να μη μενουν ιχνη στο δισκο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις