Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα του ρολογιού στα ελληνικά; Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα από ρολόγια, και το χρειάζομαι για μια μετάφραση. (Ξέρω μόνο ότι στα γερμανικά λέγεται Unruh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το εξάρτημα του ρολογιού στα ελληνικά; Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα από ρολόγια, και το χρειάζομαι για μια μετάφραση. (Ξέρω μόνο ότι στα γερμανικά λέγεται Unruh) Μπαλανσιέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ΟΚ, ελληνικότατο Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θελω 2 εισητηρια για rainair. Αν τα κλεισω ξεχωριστα αλλα το ενα μετα το αλλο με διαφορα λιγων λεπτων, γινεται να κατσουμε σε διπλανη θεση; Ή πρεπει να τα κλεισω ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θελω 2 εισητηρια για rainair. Αν τα κλεισω ξεχωριστα αλλα το ενα μετα το αλλο με διαφορα λιγων λεπτων, γινεται να κατσουμε σε διπλανη θεση; Ή πρεπει να τα κλεισω ταυτοχρονα; Μα και ταυτοχρονα να τα κλεισεις ενδεχεται να μην ειναι διπλανες θεσεις. Εκτος κι αν αγορασεις θεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θελω 2 εισητηρια για rainair. Αν τα κλεισω ξεχωριστα αλλα το ενα μετα το αλλο με διαφορα λιγων λεπτων, γινεται να κατσουμε σε διπλανη θεση; Ή πρεπει να τα κλεισω ταυτοχρονα; Αν κάνεις κράτηση δύο εισιτήρια μαζί κατά 99.9% θα είναι σε διπλανές θέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν κάνεις κράτηση δύο εισιτήρια μαζί κατά 99.9% θα είναι σε διπλανές θέσεις. Εμενα μου εχει τυχει το 0.1% . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου εχει τυχει το 0.1% . Άρα κάτι ήξερα και δεν έγραψα 100%! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Άρα κάτι ήξερα και δεν έγραψα 100%! Ναι αλλα θα αρχισω να ανησυχω κατα 99.9% για την τυχη μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλα θα αρχισω να ανησυχω κατα 99.9% για την τυχη μου!! Τι να σου πω, το έχω κάνει πολλές φορές και πλέον το θεωρώ δεδομένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Επεσε το youtube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σε 'μένα ανοίγει κανονικά(mobile όμως). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κανονικά και σε μένα σε desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Απο κινητο και γω , ακομα οχι. Θα δοκιμασω αλλο browser.. ,Μεχρι πριν μια ωρα εμπαινα κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πριν κάτι μέρες είχαν στείλει από την σελίδα hawkers ένα διαφημιζόμενο site με ρολόγια για και καλά την ημέρα του Βαλεντίνου. Έχει κανείς το link γιατί διέγραψα το mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις