pavlos1908 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, σημερα "βρηκα" σε ενα στυλο με την δεξια πλευρα του οχηματος μου και ο καθρεφτης κρεμασε. Για να μην τα πολυλογω, τα καλωδια δεν νομιζω οτι εχουν καποιο προβλημα, ο καθρεφτης ειναι ηλεκτρικος και δεν φανηκε να εχει κοψει καποιο καλωδιο. Εχω ενα Citroen C5 το οποιο ειναι σαν αυτο: Και ο καθρεφτης ειναι σαν αυτον, ηλεκτρικα ρυθμιζομενος, και ετσι οπως εσπασε δεν εσπασε καποιο μεταλλικο μερος αλλα το πλαστικο η βαση του που ειναι μαυρη οπως φαινεται και στην παρακατω εικονα: Αυτην την στιγμη εχω "κουμπωσει" τον καθρεφτη στην βαση του και δεν πεφτει, οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης, υπαρχει περιπτωση αν δεν εχουν πειραχθει τα ηλεκτρονικα του (τζαμακι κλπ ειναι κομπλε) να γινεται καπως να "κολλησει" στην βαση του ωστε να μην παω για αλλαγη καθρεφτη; Δευτερα θα το παω στο συνεργειο να ρωτησω αλλα ηθελα να ρωτησω κι εδω μηπως ξερει καποιος κατι.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Κόλλα δύο συστατικων και είσαι οκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα