Lioner Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω το iPhone 5s και η αδελφή μου το galaxy a3. Θελουμε να τα αλλάξουμε μεταξύ μας και στα δυο κινητά στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει λόγος χώρος διαθέσιμος. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον τα αρχεία του καθενός ; φωτογραφίες και επαφές τα αλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ευχαριστώ πολυ
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω το iPhone 5s και η αδελφή μου το galaxy a3. Θελουμε να τα αλλάξουμε μεταξύ μας και στα δυο κινητά στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει λόγος χώρος διαθέσιμος. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον τα αρχεία του καθενός ; φωτογραφίες και επαφές τα αλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ευχαριστώ πολυ πας market και στο app store και κατεβάζεις την εφαρμογή συνδέεις τα κινητά με wifi και επιλέγεις τι θα μεταφέρεις και από ποιο(ios) κινητό σε ποιο (android) και αντίστροφα
Lolarikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Για τις επαφές κάνεις αντιγραφή από το τηλέφωνο στην SIM. Για τα υπόλοιπα αρχεία, πολλοί τρόποι, δηλαδή Bluetooth, PC ή μέσω εφαρμογής κτλ.
ice25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Για τις επαφές κάνεις αντιγραφή από το τηλέφωνο στην SIM. Για τα υπόλοιπα αρχεία, πολλοί τρόποι, δηλαδή Bluetooth, PC ή μέσω εφαρμογής κτλ. Σε καλύπτει ακόμα η μέθοδος αυτή?? Ελληνικούς χαρακτήρες δεν έχεις στις επαφές σου?πολλαπλά τηλεφωνά ή καρτέλες στο ίδιο όνομα? η άπλα σε καλύπτει αν τα αντιγράψει πετσοκομμένα
geo1st487 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο θελω να κανω και εγω με τον αδερφο μου που εχουμε συσκευες ios και android. Βλεπω ομως οτι γινεται μονο μεσω router και οχι απευθειας οπως εχω κανει με 2 android συσκευες μεσω WiFi direct χωρις μεσολαβηση του router. Υπαρχει αλλη εφαρμογη που να μεταφερει αρχεια αναμεσα σε συσκευη ios και android απευθειας χωρις συνδεση στο router;
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό εδώ http://www.xender.com/ Πρέπει να το έχουν και τα δύο κινητά
geo1st487 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό εδώ http://www.xender.com/ Πρέπει να το έχουν και τα δύο κινητά Γινεται να στειλεις αρχεια απο το ενα κινητο στο αλλο χωρις να συνδεθεις στο internet; Οπως γινεται στο bluetooth δηλαδη.
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γινεται να στειλεις αρχεια απο το ενα κινητο στο αλλο χωρις να συνδεθεις στο internet; Οπως γινεται στο bluetooth δηλαδη.Τα πάντα έχω στείλει και χωρις internet200 φορές γρηγορότερο από το Bluetooth ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα