Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το iPhone 5s και η αδελφή μου το galaxy a3. Θελουμε να τα αλλάξουμε μεταξύ μας και στα δυο κινητά στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει λόγος χώρος διαθέσιμος. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον τα αρχεία του καθενός ; φωτογραφίες και επαφές τα αλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το iPhone 5s και η αδελφή μου το galaxy a3. Θελουμε να τα αλλάξουμε μεταξύ μας και στα δυο κινητά στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει λόγος χώρος διαθέσιμος. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον τα αρχεία του καθενός ; φωτογραφίες και επαφές τα αλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ευχαριστώ πολυ

πας market και στο app store  και κατεβάζεις την εφαρμογή συνδέεις τα κινητά με wifi και επιλέγεις τι θα μεταφέρεις και από ποιο(ios) κινητό σε ποιο (android) και αντίστροφα 

Δημοσ.

Για τις επαφές κάνεις αντιγραφή από το τηλέφωνο στην SIM. Για τα υπόλοιπα αρχεία, πολλοί τρόποι, δηλαδή Bluetooth, PC ή μέσω εφαρμογής κτλ.

Δημοσ.

Για τις επαφές κάνεις αντιγραφή από το τηλέφωνο στην SIM. Για τα υπόλοιπα αρχεία, πολλοί τρόποι, δηλαδή Bluetooth, PC ή μέσω εφαρμογής κτλ.

Σε καλύπτει  ακόμα η μέθοδος αυτή?? Ελληνικούς χαρακτήρες δεν έχεις στις επαφές σου?πολλαπλά τηλεφωνά ή καρτέλες στο ίδιο όνομα? η άπλα σε καλύπτει αν τα αντιγράψει πετσοκομμένα

Δημοσ.

Αυτο θελω να κανω και εγω με τον αδερφο μου που εχουμε συσκευες ios και android. Βλεπω ομως οτι γινεται μονο μεσω router και οχι απευθειας οπως εχω κανει με 2 android συσκευες μεσω WiFi direct χωρις μεσολαβηση του router. Υπαρχει αλλη εφαρμογη που να μεταφερει αρχεια αναμεσα σε συσκευη ios και android απευθειας χωρις συνδεση στο router;

Δημοσ.

Γινεται να στειλεις αρχεια απο το ενα κινητο στο αλλο χωρις να συνδεθεις στο internet; Οπως γινεται στο bluetooth δηλαδη.

Τα πάντα έχω στείλει και χωρις internet

200 φορές γρηγορότερο από το Bluetooth ειναι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...