nekos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα,Σάββατο βράδυ και εγώ καμμένος στο να ψάχνω! Όσοι πιστοί απαντήστε άμα γνωρίζετε Ποιος είναι καλύτερος σε απόδοση? ποιός θα αντέξει στο μέλλον 5-6 χρόνια από σήμερα?Ποιόν θα προτείνατε? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 1
artshadows Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 http://ark.intel.com/products/93805/Intel-Xeon-Processor-E5-4669-v4-55M-Cache-2_20-GHz τσεκαρε τιμη
chris_g92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πάρε ένα i3 . Η ιντελ είναι σαν τον στρατό όσο πιο μικρό Ι τόσο πιο καλό
nekos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 http://ark.intel.com/products/93805/Intel-Xeon-Processor-E5-4669-v4-55M-Cache-2_20-GHz τσεκαρε τιμη Δεν αναφέρομαι τόσο σε μοντέλο του 2016 αλλά περισσότερο σε 2-3χρονα που έχουν καμια 270€ 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οι παλιοί xeon είναι φθηνοί, αν τρέχεις σε multythread, θα πας σε Χ79 και 8/16 με κανα 400άρι σύνολο. 4
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εγώ που θέλω να τρέχω google chrome 20-30 tab και να κάνω export ταινίες από movie maker, sony vegas πάω σε xeon?
Pokemon640 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εγώ που θέλω να τρέχω google chrome 20-30 tab και να κάνω export ταινίες από movie maker, sony vegas πάω σε xeon?Πρώτα απ όλα θα σου πρότεινα από Sony vegas να πας κατευθείαν σε Adobe premiere cc 2017. Το vegas δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 5ετία. Εκτός μόνο αν έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά σε plugins. Που και πάλι τα ίδια plugins τα βρίσκεις πλέον στο premiere, και αξιοποιεί καλύτερα το hardware. Στο premiere κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά, λίγο να ασχοληθείς. Θα δεις αμέσως ότι μόνο που θα πας σε καλύτερο software, θα κερδίσεις απίστευτο χρόνο στο render/export !
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 γεια σου man μου- είχα βάλει το demo και το έβγαλα- σερνόταν θα βάλω auto που λες να πάρω το paid version λες? δεν είμαι pro editor αλλα από τι βλέπω με το movie maker σέρνεται το PC σε exporting Πρώτα απ όλα θα σου πρότεινα από Sony vegas να πας κατευθείαν σε Adobe premiere cc 2017.Το vegas δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 5ετία. Εκτός μόνο αν έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά σε plugins.Που και πάλι τα ίδια plugins τα βρίσκεις πλέον στο premiere, και αξιοποιεί καλύτερα το hardware. Στο premiere κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά, λίγο να ασχοληθείς.Θα δεις αμέσως ότι μόνο που θα πας σε καλύτερο software, θα κερδίσεις απίστευτο χρόνο στο render/export !
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα, Σάββατο βράδυ και εγώ καμμένος στο να ψάχνω! Όσοι πιστοί απαντήστε άμα γνωρίζετε Ποιος είναι καλύτερος σε απόδοση? ποιός θα αντέξει στο μέλλον 5-6 χρόνια από σήμερα? Ποιόν θα προτείνατε? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Χρηση δεν γραφεις που προοριζεται ο επεξεργαστης,απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα μια απο τα ιδια,για τι χρηματα μιλαμε ουτε αυτο,και το καλυτερο ολων δεν αναφερεις καν ποια συγκεκριμενα μοντελα αναφερεις. Intel Xeon e5 ξεκιναει απο 150ευρω και φθανει στα 3500ευρω και μια απο τα ιδια και στους i7? Να βγαλουμε την κρυσταλλινη σφαιρα για να προβλεψουμε τα αυτονοητα? 2
nekos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χρηση δεν γραφεις που προοριζεται ο επεξεργαστης,απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα μια απο τα ιδια,για τι χρηματα μιλαμε ουτε αυτο,και το καλυτερο ολων δεν αναφερεις καν ποια συγκεκριμενα μοντελα αναφερεις. Intel Xeon e5 ξεκιναει απο 150ευρω και φθανει στα 3500ευρω και μια απο τα ιδια και στους i7? Να βγαλουμε την κρυσταλλινη σφαιρα για να προβλεψουμε τα αυτονοητα? Ανάλυση δεδομένων εκτελέσει γραφικών παραστάσεων μιλαω για ογκο δεδομένων αρκετα μεγαλο καθως προερχονται απο μετρησεις ... Επιπλεον πιστευω οτι να χτισω εναν σταθερο-κουτι 600€ γτ δεν λεει να επενδύσω παλι σε λαπτοπ που σε μια 5ετια θα ξανααγορασω καινουργιο ενω στο κουτι θα αγορασω ενα καλο κουτι μικρο ενα καλο τροφοδοτικο και επεξεργαστή και ταμαμ θα αλλαζω καθε 5 χρονια κατι μικρο και οχι ολοκληρο το σύστημα...αναφερω για τον xeon που ειναι περιπου στα 300 λιγα μοντελα στα <=300 εχει στο eshop τωρα ειμαι απο κινητό και δεν μπορω να ψάχνω το μοντελο αλλα θα κανω update σε λιγες ωρες... Απλα κοιταω εναν ι7 στα 300€ απο εναν xeon 300€... Και με ενα σοκετ 2011-3 ελεγα για xeon αυτα προς το παρων... Για κάτι αλλο ρωτα να ψαχτω και εγω Υ.Γ κανείς δεν σας είπε να μπείτε και να ασχοληθείτε με το θέμα που άνοιξα, συγγνώμη κιόλας που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε και μπήκατε και πετάξατε 10' από το χρόνο σας περισσότερο να μου την πείτε για να ικανοποιήσετε τον κύριο/α από τον οποίο πήρατε και το λαικ... Εάν δεν είστε ικανός να εξυπηρετήσετε αφήστε κάποιον άλλον δεν χρειάζεται να γίνεστε επιθετικός και να πιάνετε το κοσμάκι που δεν ξέρει πολλά πράγματα από τον λαιμό. Ευχαριστώ καλή συνέχεια και άμα δεν μπείτε στον κόπο να απαντήσετε για να βοηθήσετε μην απαντάτε καθόλου θα το ήταν το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσατε να κάνετε! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2017 από nekos
nekos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Οι παλιοί xeon είναι φθηνοί, αν τρέχεις σε multythread, θα πας σε Χ79 και 8/16 με κανα 400άρι σύνολο. σε χ99 θα μπορούσα να πάω? Τι ακριβώς θα κέρδιζα αν μπορώ να πάω?
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εάν δεν είστε ικανός να εξυπηρετήσετε αφήστε κάποιον άλλον δεν χρειάζεται να γίνεστε επιθετικός και να πιάνετε το κοσμάκι που δεν ξέρει πολλά πράγματα από τον λαιμό. Ευχαριστώ καλή συνέχεια και άμα δεν μπείτε στον κόπο να απαντήσετε για να βοηθήσετε μην απαντάτε καθόλου θα το ήταν το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσατε να κάνετε! Να εξυπηρετησω?Δεν ειμαστε σε καταστημα αγαπητε,ουτε πληρωνομαστε για αυτο που κανουμε. Πως ακριβως ζητας/απαιτεις βοηθεια χωρις να παρεχεις στους αλλους επαρκεστατες πληροφοριες γυρω απο την αγορα που κοιτας? Τελος υποδειξεις σε αλλους οταν δεν εχουμε καν δικιο καλο ειναι να αποφευγονται. Καλη συνεχεια. 2
nekos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Να εξυπηρετησω?Δεν ειμαστε σε καταστημα αγαπητε,ουτε πληρωνομαστε για αυτο που κανουμε. Πως ακριβως ζητας/απαιτεις βοηθεια χωρις να παρεχεις στους αλλους επαρκεστατες πληροφοριες γυρω απο την αγορα που κοιτας? Τελος υποδειξεις σε αλλους οταν δεν εχουμε καν δικιο καλο ειναι να αποφευγονται. Καλη συνεχεια. Έγινε κύριε την επόμενη φορά που ένας άνθρωπος στο δρόμο θα σας ζητήσει οδηγίες για μια οδό που θα τύχει να γνωρίζεται πείτε του τα ίδια: "Να εξυπηρετησω?Δεν ειμαστε καταστημα (gps co., 11880 etc.) αγαπητε,ουτε πληρωνομαστε για να σας απαντάμε/βοηθάμε." (έχετε πλάκα!) Σας είπα κιόλας ότι "κανείς δεν σας είπε να μπείτε και να ασχοληθείτε με το θέμα που άνοιξα, συγγνώμη κιόλας που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε και μπήκατε και πετάξατε 10' από το χρόνο σας περισσότερο να μου την πείτε ...." Δεν σας έκανα κάπου tag για να πάρω τη προσωπική σας γνώμη με συγχωρείτε κιόλας! Θα μπορούσατε να ρωτήσετε και εσείς όμορφα και ευγενικά σαν άνθρωπος και να σας απαντούσα αμέσως ότι έγραψα και πιο πάνω. Νομίζω όμως ότι στη τελική μπουκάρατε στο θέμα μου περισσότερο να χαλάσετε την συζήτηση γιατι προφανώς δεν άρεσε στον φίλο σας ότι δεν είμαι τρολλ και δεν πάω κόντρα σε κάποιον από τους κανόνες του φορουμ. Να αναλάβω ευθύνη ότι από αμάθεια δεν ανάρτησα σωστά ένα ποστ, αλλά όχι κύριε να βγείτε και από πάνω όταν μπουκάρετε και ειρωνεύεστε. Όπως τόνισα και πριν "άμα δεν μπείτε στον κόπο να απαντήσετε για να βοηθήσετε μην απαντάτε καθόλου θα ήταν το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσατε να κάνετε!" Υ.Γ τουλάχιστον δείξτε ένα στοιχειώδη σεβασμό στον άγνωστο συνομιλητή σας, αλλά η παιδεία μάλλον είναι μορφή/είδος προς εξαφάνιση, τι και αν βρισκόμαστε στο 2017?! ["Να εξυπηρετησω?Δεν ειμαστε σε καταστημα αγαπητε,ουτε πληρωνομαστε για αυτο που κανουμε.] απάντηση "ανθρώπου". Τελικά ίσως και να μην μας φταίνε πάντα οι "ξένοι"! τωρα τι εχεις cpu ram m/b? καλησπέρα, Προσπαθώ να χτίσω κάτι νέο δεν έχω τίποτα παρά ένα λάπτοπ αλλά δεν θέλω να επενδύσω πάλι σε λαπτοπ! Εάν ρωτάς για το λάπτοπ είναι βλέπεις 5ετιας μια 4GB RAM είναι το μόνο που αξίζει εσωτερικά! και αφού δεν αναβαθμίζεται ο επεξεργαστής επειδή το έψαξα αρκετά θα πρέπει να πάω σε κάτι καινούργιο λογικά και νομίζω ότι με επιτραπέζιο θα κάνω τη δουλειά μου άνετα! και θα αφήσω το λάπτοπ απλά για κάποια απλά πραγματάκια
artshadows Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 παιζουνε και πολυ καλα λαπτοπ κατα καιρους προσφορα, καποια λαπτοπ παιρνουνε upgrade στην cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα