Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity II: Deadfire (Obsidian)

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, Bagerisu είπε

Backer και γω της καμπάνιας, θα το ξεκινήσω σοβαρά σε δύο βδομάδες μιας και τώρα παίζω God of War.

Χα ακριβώς το ίδιο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο απίστευτο παιχνίδι είναι το Gow. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Δε μου κάνετε τότε :P

κάποιος που να το παίζει;

βρίσκω 47€ την obsidian..το θέμα είναι ότι μέχρι να βγουν τα DLC θα φάμε μήνες

Το λιώνω εγώ. Είχα σηρίξει φιγκ και πήρα μετά και το σίζον πας.

Ωραία πραγματάκια στο παιχνίδι.

Dc2eCyQVwAAQY3H.jpg:large

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά ..μετά απο pillars 1 και divinity που δε κατάφερα να τα τελειώσω λόγο βαρεμάρας , αξίζει να επενδύσω; Γουστάρω γενικότερα, αλλά η αληθεια είναι πως με κουράζουν μετά απο καμιά 20αριά ώρες.Το κυριώς πρόβλημα μου είναι οτι τα αφήνω καιρό και όταν επιστρέφω δεν θυμάμε τίποτα σχεδόν απο την ιστορία και δε βρίσω ενδιαφέρων να τα συνεχίσω.

Επεξ/σία από shadowlike

διαβασα πως βελτιωσαν αρκετα πραγματα παντως,εγω το πρωτο το χα σταματησει γιατι με ειχαν ξενισει καποια πραματακια,ωστοσο θα του δωσω και αυτου μια ευκαιρεια σε καποια φαση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να χωθώ για obsidian δηλαδή;

απλώς σε μισό μήνα ξεκινάει η εξεταστική και το σκέφτομαι..

ο κολλητός σας έτοιμος πάντως:

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Tελικά δεν κρατήθηκα και αφιέρωσα μερικές ώρες.

Πρώτες εντυπώσεις

Αρκετά καλά γραφικά, κυρίως τα εφέ. Η ιστορια ειναι ακομα στην αρχή οποτε δεν εχω αποψη. Κάποια voice over ειναι παρα πολυ καλα, ενώ κάποια άλλα τραγικα και ίσως θα ταν καλύτερα να μην υπήρχαν καθως χαλανε την ατμοσφαιρα. Αν και αρχή, μου φάνηκε αρκετα ευκολο στο κανονικο επιπεδο δυσκολίας. Εχει πάρα πολλές επιλογές και καποια στιγμή νιώθεις λίγο χαμένος. Με ψιλοεκνεύρισε που κάποιες περιοχές ειναι στα 60fps ενώ κάποια αλλες στα 30.  Είχα αρκετα frame drops στα 15-20fps χωρις λογο και αιτια, χωρις να γινεται κάτι σημαντικο στην οθονη,  και το afterburner εδειχνε cpu-gpu στο 60% περιπου. Είχα και κάτι άκαιρα flickering σε 1-2 σημεια στιγμιαια.

6 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Tελικά δεν κρατήθηκα και αφιέρωσα μερικές ώρες.

Πρώτες εντυπώσεις

Αρκετά καλά γραφικά, κυρίως τα εφέ. Η ιστορια ειναι ακομα στην αρχή οποτε δεν εχω αποψη. Κάποια voice over ειναι παρα πολυ καλα, ενώ κάποια άλλα τραγικα και ίσως θα ταν καλύτερα να μην υπήρχαν καθως χαλανε την ατμοσφαιρα. Αν και αρχή, μου φάνηκε αρκετα ευκολο στο κανονικο επιπεδο δυσκολίας. Εχει πάρα πολλές επιλογές και καποια στιγμή νιώθεις λίγο χαμένος. Με ψιλοεκνεύρισε που κάποιες περιοχές ειναι στα 60fps ενώ κάποια αλλες στα 30.  Είχα αρκετα frame drops στα 15-20fps χωρις λογο και αιτια, χωρις να γινεται κάτι σημαντικο στην οθονη,  και το afterburner εδειχνε cpu-gpu στο 60% περιπου. Είχα και κάτι άκαιρα flickering σε 1-2 σημεια στιγμιαια.

Χαχαχα, ακριβώς τα ίδια είπα στον xtrm. Πλέον το καίω παράλληλα με το GoW.

Μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα που λες. Αν και με το pc του προλετάριου που διαθέτω δεν είμαι σε θέση να πω πολλά για τα γραφικά, παίζω στα low με το ζόρι,  είναι εμφανώς ανωτέρα του πρώτου. Το ίδιο ισχύει και για τα animation. Όσο για frame drops κτλ.  κοιτάξτε παραπάνω 😊

Τα voice over είναι επί το πλείστον εξαιρετικά και προσθέτουν στην ατμόσφαιρα. Χαρακτήρες με ωραία χροιά και προφορά. Μοναδικό αγκάθι, στην αρχική περιοχή,  η προσπάθεια να πετύχουν την ιταλική προφορά. Δεν τους βγαίνει με τίποτα.

Οι μάχες όντως είναι ευκολότερες και ένα κλικ πιο αργές.  Ευχάριστη προσθήκη το pickpocket (επιτέλους), οι dual class χαρακτήρες, η μικρή αλλαγή στο stealth, οι περισσότερες επιλογές στους διαλόγους και μια δυο προσθήκες στις μάχες. Για το story ούτε γω μπορώ να πω πολλά, σίγουρα το γράψιμο είναι υψηλού επιπέδου. 

Αυτή η κίνηση στο χάρτη μου θυμίζει κάτι από jrpg. Χωρίς τα ηλίθια random encounters...

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά από ότι λέτε σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ κι εγώ.

Μου άρεσαν τα έγχρωμα γραφικά  σε κάτι video που είδα (μου θύμισαν τα πρώτα diablo αλλά με πολλή περισσότερη λεπτομέρεια).

Υποψιάζομαι και το gameplay θα έχει αντίστοιχο βάθος, κάτι που με τραβάει. Προσπάθησα το dark souls III αλλά απογοητεύτηκα από τα γκρίζα γραφικά και τα controller buttons παντού 👎.

Επεξ/σία από nik5163

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...