Reith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και από μένα! Συμπάσχω και εγώ με πολλούς εδώ μέσα και θα ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη τηλεόραση..Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung UE49KU6400 αλλά στα ίδια λεφτά πιστεύω η LG και παραπάνω ιντσες είναι και είναι καλύτερη στα comparison που έχω κάνει..Πιο πολύ με ενδιαφέρει για ταινίες και gaming γιατί θα κουμπώσω ένα ps4 pro σε λίγο καιρό... Ήδη έχω ανέβει budget και δεν θέλω να ανέβω άλλο στα 700 εκει γύρω είμαι καλα.. Τι λέτε?
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ουτε κατα με σφαιρες δεν ειναι καλυτερη, ειδικα για τη χρηση που θες. Διαβασε στα υπολοιπα θεματα (οπου λεει ku6000 επισης σου κανει) εδω για περεταιρω λεπτομεριες. Googlare επισης "lg fake 4k tvs".
Rebel21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και από μένα! Συμπάσχω και εγώ με πολλούς εδώ μέσα και θα ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη τηλεόραση..Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung UE49KU6400 αλλά στα ίδια λεφτά πιστεύω η LG και παραπάνω ιντσες είναι και είναι καλύτερη στα comparison που έχω κάνει..Πιο πολύ με ενδιαφέρει για ταινίες και gaming γιατί θα κουμπώσω ένα ps4 pro σε λίγο καιρό... Ήδη έχω ανέβει budget και δεν θέλω να ανέβω άλλο στα 700 εκει γύρω είμαι καλα.. Τι λέτε? Αν και η ku6400 είναι αρκετά μέτρια τηλεόραση δεν χωράει σύγκριση.είναι πολύ καλύτερη από την LG.επίσης οι συγκεκριμένες lg έχουν τεράστιο lag με το ps4 pro.
Reith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Οοοοοοοκ άρα σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογη είναι η 49ku6400..Πιστεύω είναι καλύτερα από το να θυσιάσω ποιότητα για ιντσες ας πούμε αν πάω προς 6000 σειρά με 55 ιντσες
Reith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Επίσης ποια η γνώμη σας για αυτήν? https://www.skroutz.gr/s/9777771/Sony-KD-55XD7005.html#specs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα