doug2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπορείτε να μου πείτε πως θα γίνει ο κώδικας στο παρακάτω UML η κλάση C είναι interface? η κλάση B extends A και implements C? η κλάση Α υλοποιεί το mycollection? http://s28.postimg.org/e4ban7y6l/uml.png
makisvisual Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν η κλάση C ειναι interface πως λες τοτε δεν θα περιέχει καθόλου πεδίασυνεπώς το String name που εχεις στην φωτο δεν στέκει... η C θα έτσι: public interface C { public String getName(); } η Β public class B implements C extends A{ private int value; public String getName() { return null; } } (με το createC δεν καταλαβαινω τι εννοεί...αφου η C ειναι interface) η Α public class A { private D mycollection; public void dostuff() { } } οταν λες εφαρμόζει την mycollection τι εννοείς? υπάρχει σχέση συσχέτισης?
doug2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν η κλάση C ειναι interface πως λες τοτε δεν θα περιέχει καθόλου πεδίασυνεπώς το String name που εχεις στην φωτο δεν στέκει... η C θα έτσι: public interface C { public String getName(); } η Β public class B implements C extends A{ private int value; public String getName() { return null; } } (με το createC δεν καταλαβαινω τι εννοεί...αφου η C ειναι interface) η Α public class A { private D mycollection; public void dostuff() { } } οταν λες εφαρμόζει την mycollection τι εννοείς? υπάρχει σχέση συσχέτισης? η C δεν ξέρω αν είναι interface υποθέτω. η διακεκομμένη γραμμή τι σημαίνει που πάει απο την Β στην C καθώς και η γραμμή στην B που πάει απο (value int στο create C(some int):C
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 B exntends A A has a D property B ----> C Τώρα για το βελάκι ----> Αυτό είναι Dependence Relationship αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το dependece ακριβώς , νομίζω ότι ο constructor του B θα φτιάχνει ένα νέο instance του C. Για να ήταν Interface το C έπρεπε το βελάκι στο τέλος να ήταν γεμάτο και όχι άδειο όπως στο δικό σου. Όσον αφορά το B με την γραμμή που καταλήγει στον εαυτό της, με κάθε επιφύλαξη επειδή δεν το έχω δουλέψει μάλλον είναι Reflexive Association που πιστεύω ότι θέλει να σου πεί ότι η createC θα φτιάχνει ένα νέο instance της C και θα καλεί την getName() Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω αν έχεις όρεξη εξηγεί τα πάντα για UML για JAVA https://www.csd.uoc.gr/~hy252/references/UML_for_Java_Programmers-Book.pdf
doug2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 B exntends A A has a D property B implements C (οπότε ναι η C είναι Interface) Όσον αφορά το B με την γραμμή που καταλήγει στον εαυτό της, με κάθε επιφύλαξη επειδή δεν το έχω δουλέψει μάλλον είναι Reflexive Association που πιστεύω ότι θέλει να σου πεί ότι η createC θα φτιάχνει ένα νέο instance της C και θα υλοποιεί την getName() Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω αν έχεις όρεξη εξηγεί τα πάντα για UML για JAVA https://www.csd.uoc.gr/~hy252/references/UML_for_Java_Programmers-Book.pdf B implements C επειδη η γραμμή ειναι διακεκομμένη?
tsofras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έκανα update το ποστ μου, για ρίξε ένα βλέφαρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα