kost90 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να αγοράσω τα windows για έναν σταθερό υπολογιστή που έχω συναρμολογήση με διάφορα κομμάτια. Ποια windows να αγοράσω και από που;;
villasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βασικα τι σηκωνει αυτο το μηχανημα που εφτιαξες? Εαν σηκωνει 10αρια βαλτα Για αγορα φτηνα δες εδώ USD $14.15 @GamesDeal Αλλα Τσαμπα και νομιμα εδω : https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade **απο την στιγμη που μενουμε/ζουμε ακομα στην Ελλαδα ολο και καποια αναπηρια θα εχουμε ! ! ! ! ** ή παρε απο τον γερμανο , με 7€ , [ 1831 κλειδια για 10αρια εχει δωσει ο τυπος και ειναι ακομα στο ebay me 99.8% feedback ] εχω παρει για φιλο που του εβαλα σε ενα λαπτοπ και ειναι ΟΚ ( δεν ξερω για ποσο ομως ) . Ειχα παρει 2 , αλλα τελικα το ενα δεν χρειάστηκε γιατι ενεργοποιηθηκαν απο μονα τους χωρις να βαλω κωδικο . Ηταν λαπτοπακι που εσκασε ο δισκος , του εβαλα δισκο ( ειχε win 8 πριν ) του περασα τα windows 10 και αυτα ενεργοποιηθηκαν μονα τους , δεν ξερω πως ..... Anyway τωρα εχω ενα κλειδι εαν το θες ( απο τον γερμανο Windows 10 Professional ( win 10 pro)32/64 Bits OEM Product Key )
kost90 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Βασικά θέλω να τα αγοράσω από ελληνικό αξιόπιστο μαγαζί. Μπορείται να μου προτείνετε;;
villasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=catspan&keyphrase=windows+10
georgeγ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=catspan&keyphrase=windows+10 αν καταλαβα καλα οι παραπανω σου δινουν ενα link απο οπου θα κατεβασεις τα windows και ενα κλειδι ενεργοποιησης και ολα αυτα νομιμα με 40-50 ευρω ποια η διαφορα με τα windows10 pro ας πουμε που σε αλλο μαγαζι θα τα αγορασεις 165 ευρω σε dvd?
georgeγ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 το εψαξα λιγο και την βρηκα την απαντηση πρακτικα η μονη διαφορα που βρηκα ειναι οτι τα φτηνα των 50 ευρω εκδοση pro ειναι στα αγγλικα ενω οι εκδοσεις των 165 ευρω στα ελληνικα
villasg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Retail για τον υπολογιστη σου.DSP μαζι με κομματι hardware.OEM προεγκατεστημενο με ετοιμο pc.Retail=φουλ συσκευασια, ακριβοτερο απο ολα.DSP=σκετο cd και ετικετουλα, πιο φτηνο, παντα μαζι με αγορα hardwareOEM=σκετο cd και ετικετουλα, ''καμια επιβαρυνση'', συμπεριλαμβανεται στην αγορα νεου υπολογιστη (προεγκατεστημενο) και δεν απευθυνεται σε εσενα τωρα.
coffeex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Retail για τον υπολογιστη σου. DSP μαζι με κομματι hardware. OEM προεγκατεστημενο με ετοιμο pc. Retail=φουλ συσκευασια, ακριβοτερο απο ολα. DSP=σκετο cd και ετικετουλα, πιο φτηνο, παντα μαζι με αγορα hardware OEM=σκετο cd και ετικετουλα, ''καμια επιβαρυνση'', συμπεριλαμβανεται στην αγορα νεου υπολογιστη (προεγκατεστημενο) και δεν απευθυνεται σε εσενα τωρα. Στα χαρτιά πάντα εγώ τα αγόρασα (DSP) κανονικά με την συσκευασία τους χωρίς την αγορά hardware.
villasg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εγω απλα εξηγω τι σημαίνει το καθε αρκτικόλεξο . Απο εκει και περα πως τα διαθετει ο καθενς ειναι αλλο ( πχ στο Skroutz στα dsp δεν λεει μαζι με κατι πχ μητρικη ) . Πχ αμα θελει ( που δεν θελει στους ιδιωτες και γιαυτο υπαρχει ανοχη ) σε πιθανο προβλημα , αναβαθμιση κλπ σου ζηταει αντιγραφο της αποδειξης να στειλεις ( πχ εμενα μου ζητησε οταν αλλαξα motherboard και επειδη δεν μπορουσε να κανει αυτοματα την επανεργοποιηση τους πηρα τηλεφ την αποδειξη του motherboard να στειλω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα