Age4Greeks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, για όποιον θέλει μια οικονομική 55άρα Full HD και δεν τον χαλάει ότι είναι μοντέλο 2015 είναι μια χαρά επιλογή. Από όσο γνωρίζω είναι και 100Hz. Στα 549 και με 24 άτοκες...not bad at all. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/55-65-intses/Samsung-TV-55inches-UE55J6200-UE55J6200AWXXH.htm Στο skroutz είχε πέσει πριν καιρό μέχρι τα 620. https://www.skroutz.gr/s/6884324/Samsung-UE55J6200.html?keyphrase=55j6200 1
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Όταν οι καινούργιες σφραγισμένες βγάζουν αυτά που βγάζουν δεν θα πλησίαζα σε "Εκθεσιακές " Κανονικά όχι σημαίνει ότι έπρεπε να υπάρχει καινούργια στο κατάστημα αλλά τελικα μπορεί να είναι και used
Age4Greeks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εκθεσιακες μονο... Δε ξέρω αν το "μόνο σε καταστήματα" σημαίνει μόνο εκθεσιακά κομμάτια...το έχεις διασταυρώσει; 1
orck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το οτι δεν ειναι 4Κ αφορα μονο το 1% των πελατων. Θες 4Κ για να βλεπεις τις ειδησεις;
drade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το οτι δεν ειναι 4Κ αφορα μονο το 1% των πελατων. Θες 4Κ για να βλεπεις τις ειδησεις; Θες 55αρα για να βλέπεις τις ειδήσεις; 7
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εκθεσιακές= δυνατό ταρακουνημα από γέρους να δουν αν "αντέχουν" Λάδια από σουβλάκια και αλλα στα χέρια και πάτημα κουμπιών και πασπατεμα τηλεόρασης 300 στριψιματακια την μέρα να δουν τι θύρες κ.α έχει από πίσω,πλάι κτλπ και ωχ εγδαρα την βάση καταλάθος οπότε BB και παρόμοιες καταστάσεις 4
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σε δύο καταστήματα τη βγάζει διαθέσιμη μόνο.
cpgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 αναλυσεις και ιντσες εχουν να κανουν καθαρα με την αποσταση που καθεται ο παρατηρητης ..ολα τα αλλα ειναι μαρκετινγκ και ημιμαθεια...καλο ντιλ παντως αν και για κυρια τιβι σπιτιου καλο θα ηταν να επερνες του κουτιου..
kavouras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πριν λίγο καιρό πήρα την 60j6200 στα 699 με δωρεάν μεταφορικά απο πλαίσιο. Πολύ καλή τηλεόραση, ειδικά για ταινίες που τη θέλω άψογη. Προσέξτε μόνο να μην έχει ανοιχτεί το κουτί της: Κοιτάξτε προσεκτικά οτι υπάρχει μόνο ενα χοντρό σελοτέιπ γύρω της και δεν υπάρχει δεύτερο απο πάνω του. Επίσης κοντά στη βάση του κουτιού έχει δυο μαύρα πλαστικά στηρίγματα απο τη μία πλευρά και δυο απο την άλλη. Όταν πρωτοανοίγεις το κουτί πρέπει να τα τραβήξεις με δύναμη για βγούν, αν είναι χαλαρά τοποθετημένα σημαίνει οτι έχει ανοιχτεί το κουτί. Τέλος μέσα θα δείτε δαχτυλιές ή σκόνη ή θα λείπει η προστατευτική ζελατίνα που καλύπτει περιμετρικά τα πλαστικό πλαίσιο. Καλές θεάσεις! 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πριν 5-6 χρονια που ειχα αγορασει τελευταια φορα απο το Πλαισιο, ειχα παρει κατι που ηταν "διαθεσιμο μονο σε καταστημα", ηταν τελευταιο κομματι, δεν ηταν εκθεσιακο και ηταν 100% σφραγισμενο χωρις καμια παραβιαση στην κουτα. Οποιος εχει κατι περα απο υποθεσεις θα βοηθουσε νομιζω περισσοτερο οσους διαβαζουν. 1
Thatsall Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όταν λένε διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα, το λένε γιατί δεν μπορούν να ξέρουν την κατασταση του εκεί. Μου έχει τύχει απο επεξεργαστής που παίζει σε demo μηχάνημα και μου ζητάνε να περάσω σε 2 ώρες για να τον έχουν βγάλει, μέχρι να υπάρχουν 3 σφραγισμένα κινητά στο κατάστημα Μαγούλας.. Επιπλέον, πολλά είναι πρώην demo που στα βγάζουν απο κάποιο χαμηλό ντουλάπι "σφραγισμένα" λες και είναι ο χαμένος θησαυρός!! Εκει η έκπτωση σπάνια αξίζει το ρισκο. Αν με ενδιαφέρει κάτι, πάντα καλώ το κατάστημα και ρωτάω αν ήταν demo ή όχι
germants Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πέρσι που είχα βρει κάτι ηλεκτρονικό σε έκπτωση που φαίνονταν διαθέσιμο σε συγκεκριμένα καταστήματα, από το τηλέφωνο που πήρα να τους ρωτήσω μου είπαν ότι αφορούσε εκθεσιακό προϊόν. Οπότε οι εμπειρίες απ' οτι φαίνεται ποικίλουν. Ας καλέσει όποιος ενδιαφέρεται την Δευτέρα να το διευκρινίσει
Lefteris235 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν είναι πάντα εκθεσιακές Έχω πάει και ρωτήσει δύο φορές και ήταν κανονικά σφραγισμένες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα