Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο φόρουμ έχω κάνει μια βλακεία στον υπολογιστή από διακοπή ρεύματος μού κ μετά άνοιξα τον υπολογιστή κ μου έβγαλε δύο επιλογές η μια ήταν επαναφορά συστήματος κ η άλλη ήταν διαγραφή δεδομένων Εγώ χωρίς να γνωριγνωρίζω πήρα το Ρίσκο κ πάτησα διαγραφή δεδομένων Κ τώρα δεν μου ανήγει την κεντρική οθόνη δεν έχω ούτε το cd τον Windows για να το κάνω φορμάτ ρώτησα κάποια άτομα μέσα από σελίδες κ μου έχουμε πει διάφορα να βγάλω την μπαταρία κ να την βάλω ξανά όπως να πατήσω το f8 ή το f6 κ.τ.λ αλλά με όλα αυτά δεν έγινε κ δεν άλλαξε κάτι υπάρχει Κάποιος άλλος τρόπος να επαναφέρω το pc όπως ήταν χωρίς το cd Windows μου ειβαιείναι αρκετά δύσκολο να να πάω σε κάποιο ίντερνετ καφέ διότι μένω σε χωριό της Χαλκιδικής κ δεύτερον τα οικονομικά μου δεν είναι σε κατάσταση να το κάνω φορμάτ αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου κάνει μια εξυπηρέτηση η αν γνωρίζει φυσικά ποιές άλλες εκδοχές Υπάρχουν ώστε να φτιάξω τον υπολογιστή μου Ευχαριστώ εκ Τον προτέρων

Δημοσ.

Ποια windows είναι;

Πιστεύω ότι κάπου θα μπορέσεις να βρεις ένα δισκάκι για να προσπαθήσεις να επιδιορθώσεις τον υπολογιστή αν είναι εφικτό τώρα.

Κάποιος χωριανός σου με γνώσεις μη διστάζεις ρώτησε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...