pc_master_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα, αγορασα απο ενα μελος καπιους δισκους ως πακετο . με "βαθμολογια" απο το sentinel 100 % και δυο απο αυτους στο 95. μολις παρελαβα, οι 3 απο αυτους ηταν στο 0% , 7 και 9% .. μιλωντας με το παιδι μου λεει αστους να δουλεψουν λιγο και θα φτιαξουν και κατι τετοια .. τελος παντων, αφους τους εκανα διαφορα τεστ οι δισκοι ειναι αχρηστοι .. σημερα τον καλω ολη μερα, και δεν απανταει , ενω βλεπω οτι στο ινσομνια μπενει κανονικα .. επισης του στειλα sms αλλα και εδω στο ινσομνια , και απαντηση καμια .. επειδη δεν ειμαι περιεγος ανθρωπος θα περιμενω κανα δυο μερες , μηπως οντως εχει καποιο θεμα και δεν απανταει . αν και δεν νομιζω... ψαχνοοντας με τα στοιχεια του στο ιντερνετ ειδα οτι οντως ειναι δικα του τα στοιχεια που μου εδωσε , οτι το τηλεφωνο του του ανηκει ας πουμε ... οποτε τι προτεινετε να κανω ( ωστε να βρεθει λυση ) σε περιπτωση που ειναι μη συνεργασιμος ? το σεντινελ να πω επισης οτι βρισκει στον καθε ενα πανω απο 1000 bad sectors... ξεχασα να πω πως επισης μου ειπε οτι επειδη ειναι για λογαριασμο φιλου του , δεν ειναι η αγγελια απο το δικο του account , κατι που μου ειπε μετα την παραλαβη φυσικα ...
pc_master_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι να μην φτασουμε σε ακραια φαινομενα , μιας και τουλαχιστοον εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.. αλλα σιγουρα θα υπαρχει τροπος μεσω των moderator να βρουμε και το πραγματικο του account , αλλα και απο αλλους που ισως εχουν βρει λυσεις σε τετοια θεματα με πιο απλους τροπους .. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από pc_master_
nbtz89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Για ένα περίεργο λόγο όλοι θέλουν να αγοράσουν/πουλήσουν για λογαριασμό φίλο τους..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, ως συντονιστές, είναι να ελέγξουμε αν υπάρχει διπλός λογαριασμός κτλ. Από εκεί και πέρα, στοιχεία το insomnia δίνει αποκλειστικά και μόνο εφόσον ζητηθούν από αρμόδια αρχή. Σε πρώτη φάση αναφορά της αγγελίας, να δούμε αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε επίπεδο τήρησης πολλαπλών λογαριασμών.
pc_master_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 επισης ο λογαριασμος που ειχε τωρα που πουλησε ηταν οντως παλιος.. 4-5 χρονια εγραφη εχει , ισως και παραπανω δεν θυμαμαι . τι να πω .. δεν θα κακολογισω γιατι 1% μπορει να υπαρχει θεμα και να μην απανταει .. αν και δεν το νομιζω.... αλλα θα ειναι ασχημο να πω κακα λογια για καπιον αν δεν ειμαι σιγουρος.. απλα προετοιμαζομαι για τα χειροτερα που πιθανον θα υσχισουν αυτο εννοοω σνοομπ , αν οντως εχει κιαλα ακουντ , δεν ζητησα πρωσοπικα στοιχεια γιατι τα επαλυθευσα ηδη απο χθες για να ειμαι σιγουρος .. ωστε να ξερουμε τουλαχιστον αν στο δικο του account ειναι ενταξει
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 0 / 7 /9 υγεία λες να ειναι τυχαίο ? δεν νομίζω! το πολύ πολύ να τον μπαναρουν αν έχει πολλους λογαριασμούς, αυτό δεν θα αλλάξει όμως το οτι εσύ έπεσες σε απατεώνα κ έχασες τα λεφτά σου! και όχι, δεν ειναι τυχαίο που δεν απαντάει ! 3
corsair04 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 επισης ο λογαριασμος που ειχε τωρα που πουλησε ηταν οντως παλιος.. 4-5 χρονια εγραφη εχει , ισως και παραπανω δεν θυμαμαι . τι να πω .. δεν θα κακολογισω γιατι 1% μπορει να υπαρχει θεμα και να μην απανταει .. αν και δεν το νομιζω.... αλλα θα ειναι ασχημο να πω κακα λογια για καπιον αν δεν ειμαι σιγουρος.. απλα προετοιμαζομαι για τα χειροτερα που πιθανον θα υσχισουν αυτο εννοοω σνοομπ , αν οντως εχει κιαλα ακουντ , δεν ζητησα πρωσοπικα στοιχεια γιατι τα επαλυθευσα ηδη απο χθες για να ειμαι σιγουρος .. ωστε να ξερουμε τουλαχιστον αν στο δικο του account ειναι ενταξει και τι ακριβώς θα του κάνεις? Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν χαλασμένοι και ότι δεν τους χάλασες εσύ για πάρεις τα λεφτά σου πίσω γιατί μετάνιωσες ή να χτυπήθηκε κατά την μεταφορά καλώς ή κακώς οι αγγελίες είναι ρίσκο μπορεί να πάρεις καλό πράγμα αλλά μπορείς να χάσεις και χρήματα σου. Εγώ σε καταλαβαίνω γιατί δυο φορές την πάτησα και μου έφαγαν χρήματα και όταν τον κάλεσα μου είπε ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή τσακωθήκαμε και τον χαρακτήρισα. Τελικά συμβιβαστήκαμε γιατί έξοδα για δικαστήρια και δικηγόρους δεν είχα μου έγινε μάθημα πλέον και αγοράζω μόνο από άτομα με πολλές θετικές και παλιά μέλη . Αξιολόγηση για να μην την πατήσουν και άλλοι 1
pc_master_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 δεν ειπα οτι θα κανω κατι , απλα ειμαι της αποψης πως η αδιαφορια σε τετοοια θεματα μονο θετικη για τον αλλον ειναι , δεν μιλαω για την συγκεκριμενη αγγελια γιατι ξανα λεω μπορει να μην συμβαινει κατι .. γιαυτο και δεν εχω ονομασει κανεναν ουτε εχω μιλησει ασχημα για κανεναν .. απλα ανεφερα ενα περιστατικο που μπορει στο τελος να ειναι ολα καλα.. το οτι τους πηρα και τους χαλασα δεν θα μπορουσε να ισχυει γιατι αν δεν τους ηθελα δεν αθ τους παραλαμβανα και δεν θα πληρωνα και τιποτα... η υπογραφη παραλαβης εγινε 10 λεπτα πριν το τηλεφωνημα που εκανα για το οτι οι δισκοι ηταν σε κακη κατασταση .. θα ειμουν τρελος αν απλα αλαζα γνωμη μεσα σε 10 λεπτα αφου τους περιμενα τοσες μερες και μαλιστα πληρωθηκαν αντικαταβολη.. ελπιζω να ειναι κατανοοητος ο τροπος που τα γραφω γιατι ωρες ωρες ουτε εγω δεν βγαζω νοημα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πολλαπλοί λογαριασμοί. Έγινε ένα πρώτο ξεκαθάρισμα, θα χρειαστεί και άλλο ψάξιμο. Γενικά, μην αγοράζετε όταν κάποιος γράφει ότι ανεβάζει αγγελία για τρίτο (φίλο, αδερφό, μπατζανάκη κτλ.) Πέραν του ότι απαγορεύεται από τους όρους χρήσης η ανάρτηση αγγελιών για λογαριασμό τρίτων, αν δεν είναι εκ του πονηρού παράκαμψη του ορίου των δύο αγγελιών (συχνά αυτό είναι) και πράγματι κάποιος, από άγνοια ή ό,τι άλλο ανεβάζει για φίλο, γνωστό κτλ. αγγελία, έτσι και (ανθρώπινα και φυσιολογικά) στραβώσει κάτι, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί άκρη. Για όποια άλλη διευκρίνιση για τη συγκεκριμένη περίπτωση, με pm.
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερα να μάθει ο TS τον κανονικό λογαριασμό του πωλητή (αν έγινε μπαν ο άλλος) για να βάλει αξιολόγηση, μην ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Aυτό προϋποθέτει ότι α) θα βρεθούν και άλλοι λογαριασμοί και β)θα εξακολουθούν να είναι ενεργοί μετά το τέλος της διαδικασίας. Αλλά, και να βρεθούν, δεν μπορεί να μπει αξιολόγηση στον "κανονικό" λογαριασμό. Σε ποια αγγελία θα μπει η αξιολόγηση;
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Σωστό αλλά αυτό μας αφήνει στον αέρα για περιπτώσεις "Κάνω πατατιά και πουλάω σκάρτα απο 2ο λογαριασμό, τρώει μπαν γιατί είναι 2ος, και ο πρώτος είναι καθαρός. Δεν με απασχολεί, την δουλειά μου την έκανα, και βγαίνω με ψηλά το κεφάλι". Γιατί καλώς ή κακός αν βρεθούν πολλαπλοί λογαριασμοί δεν σβήνονται όλοι αλλά μένει ένας. Το έχω κάνει αναφορά πολλές φορές και το έχω δει. Απλά επισημαίνω την πιθανότητα εδώ. 2
nikos1982 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Σωστό αλλά αυτό μας αφήνει στον αέρα για περιπτώσεις "Κάνω πατατιά και πουλάω σκάρτα απο 2ο λογαριασμό, τρώει μπαν γιατί είναι 2ος, και ο πρώτος είναι καθαρός. Δεν με απασχολεί, την δουλειά μου την έκανα, και βγαίνω με ψηλά το κεφάλι". Γιατί καλώς ή κακός αν βρεθούν πολλαπλοί λογαριασμοί δεν σβήνονται όλοι αλλά μένει ένας. Το έχω κάνει αναφορά πολλές φορές και το έχω δει. Απλά επισημαίνω την πιθανότητα εδώ. ποσες φορες εχω δει αυτο το πραγμα ακριβως.οι οροι το λενε καθαρα που εχουνε βαλει οι διαχιρηστες δεν βλεπω ομως να γινεται.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ με τον Sheogorath. Αφού έχει διαπιστωθεί ότι έχει πολλαπλούς λογαριασμούς πιστεύω ότι κατ'εξαίρεση πρέπει να μπει αξιολόγηση στον κύριο λογαριασμό του (εκτός αν σβηστεί κι αυτός). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις