Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω προβλημα με ενα παλικάρι που είχαμε μια συναλλαγή πριν 24 μερες οπου και ολοκληρωθηκε μετα απο 24 μερες αποφάσισε οτι δεν το ήθελε αλλο και ήθελε τα λεφτα του πισω  και άρχισε τα τηλεφωνά πμ και αρχισε να απειλεί ωσπου μου έκανε αρνητική αξιολόγηση μετα την θετικη εκανα αναφορά η ομάδα απο εδω έσβησε την αξιολόγηση την δικιά του και την δεύτερη και μετα απο μια ωρα μου εκανε ξανα εκτοτε εκανα 3 αναφορες και το insomnia  δεν εχει καν την ευχέρεια να απάντηση καπω σε κατι απλα αφήνει τον καθένα να κάνει οτι να ναι εδω μεσα κρίμα γιατι ο κόσμος το σηκώνει αυτο το μέρος και στο κόσμο δεν φέρονται και με τον καλύτερο τροπο . Θα ηθελα μια απάντηση απο την ΔΧΟ του γιατι απλα με αγνοεί και αφήνει τον καθένα εδω να φέρεται όπως θέλει 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

Όροι χρήσης, σημείο Ε.

Δημοσ.

σε ποιον ? και πως ουτε ξερω ποιος ειναι ο διαχειριστης που ειδε την αναφορα μου ουτε πως να του στειλω πμ και γιατι ολη αυτη η συμπεριφορα ειναι δυνατον να επιβραβευετε και να στηριζεται συμπεριφορες τετοιες μετα απο 24 μερες να θελει ο αλλος τα λεφτα του πισω και να αφηνεται τετοιες συμπεριφορες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...