Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Adventure-πρωτοπόρος παιχνίδι, για πολλά άλλα που ακολούθησαν. Το 'παιξα με την έκδοση "στατικών" εικόνων που άλλαζαν όταν προχωρούσες (πατούσες και άλλαζε η εικόνα, σαν να μεταφέρθηκες πιο κάτω).

Οι τορινοί πιτσιρικάδες θα το βρουν βαρετό, αφού αν θυμάμαι δεν είχε ΔΙΟΛΟΥ animation σε τίποτα. Αλλά, ήταν και θα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΡΙΦΟ-ADVENTURE όλων των εποχών, για πραγματικά "τζιμάνια" (μυαλά) άτομα.

Με "ξεπάτωσε", θυμάμαι. Ουκ ολίγες φορές μου 'χε σπάσει τα νεύρα και το 'χα παρατήσει... αλλά "κάτι" με έκανε και δεν το απεγκαθιστούσα. Τελικά... το τέλειωσα, με χίλια βάσανα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω παίξει και λατρέψει σε pc στην εποχή του. Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει περισσότερες από μια εκδόσεις. Εκπληκτικό puzzle game.

Δημοσ.

Πρεπει να επαιζεις; κατι τρισκεκατομυρια δευτερολεπτα ε? :-) :-) :-)

Ναι, μου άρεσε πολύ τότε και το κατανάλωνα σιγά σιγά, σα να τρώω λουκούμι :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

Myst, syberia & όλα τα Tomb raider με την άπεχτη για την τότε εποχή EIDOS.. 1998, το pc ήταν ένα παλικάρι Pentium II με 64ΜΒ ram και 32Gb HDD, τα γραφικά τότε τα έσπαγε μια ΑΤΙ 64αρα και τα χαρακτηριστικά τότε πρωτοκυκλοφόρησε και το DVD player, όχι recorder! Όμορφα χρόνια...Το Syberia ήρθε πολύ αργότερα έτσι, μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!!!  :)

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι... τί σχέση έχουν μεταξύ τους τα "Myst" "Syberia" & "Tomb Raider";;;;

Το ένα είναι αποκλειστικό παζλ-στατικό-adventure. Το δεύτερο είναι point 'n click adventure. Το τρίτο είναι "γιούργια ορμάμε και σκοτώνουμε ό,τι κινείται στη πίστα και λέμε κι ότι κάνουμε κι εξερεύνηση"...

Όταν το θέμα/άρθρο αφορά το "Myst", λέμε για παιχνίδια ΤΥΠΟΥ-"Myst". Άλλο αν λες ότι αυτά τα παραπάνω 3 σου άρεσαν. Αλλά, όταν τα βάζεις μαζί, είναι σαν να τα συγκρίνεις - και συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...