LigiSovarotita Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν απαντησω σε αυτο θα προσβληθεις οποτε....Θα σου πω να σκεφτεις λιγο καλυτερα αυτο που λες και αν οντως σε ικανοποιει... τοτε τι να πω.... Ο καθενας κανει τις επιλογες του.
panosveto12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι είπε τώρα το άτομο . Τα κατεβάζουν για να τα έχουν αλλά δεν τα παίζουν ...
billkar13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης σε αυτό το φόρουμ 1
mecp2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 billkar13 δε μπορώ να πάρω αυτοκίνητο. Έρχομαι να παρω το δικό σου. Α... μαζί και τη γυναίκα... χαχα 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν και ποτε δεν ημουν gamer το Myst και το Syberia ηταν τα αγαπημενα μου και το Myst ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του. Ειχα χαρει οταν ειχα μαθει οτι θα βγαλουν το Syberia the movie αλλα με την χαρα εμεινα. 1
menthol1979 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν και ποτε δεν ημουν gamer το Myst και το Syberia ηταν τα αγαπημενα μου και το Myst ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του. Ειχα χαρει οταν ειχα μαθει οτι θα βγαλουν το Syberia the movie αλλα με την χαρα εμεινα. Syberia 3 έρχεται Q1 2017 φίλε μου, έχει και preorder το Steam (εννοείται το έχω κάνει!)
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Syberia 3 έρχεται Q1 2017 φίλε μου, έχει και preorder το Steam (εννοείται το έχω κάνει!) Για την ταινια λεω ειχα πει οτι θα βγει ταινια. Ισως να ηταν και φημες.
Kraken Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Myst, Riven και Amerzone ήταν φανταστικά παιχνίδια.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Η συνεχεια του myst Riven ειναι ειναι το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι ολων των εποχών για εμενα. Τοσο ρεαλιστική και απολαυστική σύμπλεξη υπόθεσης, ατμόσφαιρας και γρίφων δεν εχει ξαναεπιτευχθεί. Μακαρι να βγει και αυτο στο android να το απολαύσουν όσο το δυνατό περισσοτεροι και απο νεότερες γενιές. Η δημιουργός εταιρία εκανε και comeback φέτος με το εξαιρετικό obduction. 2
PlasmaPool Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το realMyst εχει κυκλοφορησει για pc γυρω στο 2000. Aπο τα πιο ομορφα και ατμοσφαιρκα παιχνιδια της περιοδου αυτης . Εχω χασει το μετρημα ποσα χρονια περιμενα για το αντιστοιχο realRiven αλλα δεν ηρθε ποτε . 2
bazinga13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά το απόλαυσα χωρίς βοήθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Πρεπει να επαιζεις; κατι τρισκεκατομυρια δευτερολεπτα ε? :-) 1
fingolfingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα να δεις σύμφωνα με αρκετές έρευνες τουλάχιστον το 85% αυτών που κατεβάζουν πειρατικά δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν 70 για κονσόλες η 10 για παιχνίδια κινητών δηλαδή απλά δεν θα τα έπαιζαν άρα δε τους στερω κάτι έτσι κι αλλιώς τους περισεουν Να κατεβασεις ένα arcade ή μια εφαρμοφή..... ισως να το δικαιολογίσω. Αλλα για rpg / adventure.... Όχι. 1ον) γιατί με τις ώρες που θα φας θα βγάλει τα λεφτα του με το παραπάνω 2ον) Γιατί αν στην σπασμενη εκδοση υπαρχει καποιο κολλημα, απλά θα εχεις χασει την ώρα σου ΥΓ: Είχα κατεβασει Adventures of mana για να θυμηθώ τις εποχές του game boy. Επαιζα για 2 ώρες και εφτασα σε ένα σημείο όπου επρεπε να αγοράσω κατι, ενώ η εκδοση αυτή (η σπασμένη) τα είχε όλα θεωριτικά τσαμπα. Και για αυτό δεν εδινε και gold στα mobs. Οπότε αδιεξοδο. 2 ώρες χαμένες. Ποτέ ξανα. Από τότε έχω αγοράσει Chrono trigger, FF6, Secret of mana και σκεφτομαι σοβαρα για FF7 και FF9.
bilis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το realMyst εχει κυκλοφορησει για pc γυρω στο 2000. Aπο τα πιο ομορφα και ατμοσφαιρκα παιχνιδια της περιοδου αυτης . Εχω χασει το μετρημα ποσα χρονια περιμενα για το αντιστοιχο realRiven αλλα δεν ηρθε ποτε . Ισως καποια στιγμη.. http://www.starryexpanse.com/
sinistargr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το παιχνίδι είναι φοβερό και έχει εκπληκτικούς γρίφους, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν τότε που το πήρα στο 3DO, αλλα δεν μπορούσα να το τελειώσω, επειδή είχε στο τέλος ένα bug, οποτε το τελειωσα στο pc και μετά στην amiga, πάντως εγώ θα το τιμήσω και στο android χαλάλι του όσα και να κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα