yolodroid Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εσεις που αγοραζετε προιοντα απο εδω και πληρωνεται με αντικαταβολη αν ζητατε απο το ταχυδρομειο να το ανοιξετε το πακετο μπροστα τους πριν το πληρωσετε για να βεβαιωθειτε αν οντωσ παιρνεται αυτο που αγοραζεται? ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν στο επιτρέπει,πληρώνεις και μετα το ανοίγεις.
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εσεις που αγοραζετε προιοντα απο εδω και πληρωνεται με αντικαταβολη αν ζητατε απο το ταχυδρομειο να το ανοιξετε το πακετο μπροστα τους πριν το πληρωσετε για να βεβαιωθειτε αν οντωσ παιρνεται αυτο που αγοραζεται? ευχαριστω To ταχυδρομειο δεν επιτρέπει να ανοίξεις το δέμα πριν το πληρώσεις. Δεν ξέρω ποιες κούριερ το επιτρέπουν (αν το επιτρέπουν). Κατά καιρούς διαβάζω βέβαια ότι διάφοροι αναφέρουν έλεγχο κατά την παράδοση παρουσία του courier. Αν αγοράζεις κάτι που αρκεί να το δεις για να καταλάβεις ότι είναι αυτό που αγόρασες, καλώς. Αν όμως είναι κάτι που απαιτεί εκτενή έλεγχο, πχ κινητό, ή hardware για τον υπολογιστή, κονσόλες κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο σε ωφελεί ο έλεγχος στην παράδοση. Εγώ προσωπικά, αν ο άλλος έχει αρκετές αξιολογήσεις, κάνω κατάθεση για ευκολία, όπως και ζητάω κατάθεση στις πωλήσεις μου. 4
yolodroid Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 To ταχυδρομειο δεν επιτρέπει να ανοίξεις το δέμα πριν το πληρώσεις. Δεν ξέρω ποιες κούριερ το επιτρέπουν (αν το επιτρέπουν). Κατά καιρούς διαβάζω βέβαια ότι διάφοροι αναφέρουν έλεγχο κατά την παράδοση παρουσία του courier. Αν αγοράζεις κάτι που αρκεί να το δεις για να καταλάβεις ότι είναι αυτό που αγόρασες, καλώς. Αν όμως είναι κάτι που απαιτεί εκτενή έλεγχο, πχ κινητό, ή hardware για τον υπολογιστή, κονσόλες κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο σε ωφελεί ο έλεγχος στην παράδοση. Εγώ προσωπικά, αν ο άλλος έχει αρκετές αξιολογήσεις, κάνω κατάθεση για ευκολία, όπως και ζητάω κατάθεση στις πωλήσεις μου. η αδερφη μου ειχε αγορασει το s7 edge απο skoutz και ηταν ανοιχτο αλλα μεσα καννονικα ηταν ολοκαινουριο ισως σκιστηκε το αυτοκολλητο του πακετου στην μεταφορα... λογο αυτου ομως στην επομενη τησ αγορα που ηταν το ipad pro και αυτο απο σκρουτζ ζητησε να το ανοιξει πρινν το πληρωσει και την αφησαν γιαυτο ρωταω...εχω το δικαιωμα να το κανω ή απαγορευεται κανονικα απο τουσ καννονισμουσ?
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 η αδερφη μου ειχε αγορασει το s7 edge απο skoutz και ηταν ανοιχτο αλλα μεσα καννονικα ηταν ολοκαινουριο ισως σκιστηκε το αυτοκολλητο του πακετου στην μεταφορα... λογο αυτου ομως στην επομενη τησ αγορα που ηταν το ipad pro και αυτο απο σκρουτζ ζητησε να το ανοιξει πρινν το πληρωσει και την αφησαν γιαυτο ρωταω...εχω το δικαιωμα να το κανω ή απαγορευεται κανονικα απο τουσ καννονισμουσ? Τι να σου πω. Κάνε ένα τηλέφωνο στις γνωστές εταιρίες courier και ρώτα. Είχε πάρει το μάτι μου κάπου που διάβαζα, ότι υπάρχει επιλογή στην ACS για έλεγχο κατά την παράδοση. Οπως και να χει πρέπει να το έχει ζητήσει ο αποστολέας να επιτραπεί έλεγχος στην παράδοση. Αν δεν το ζητήσει δεν πρόκεται να σε αφήσουν να ανοίξεις το δέμα.
villasg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Υπαρχει αυτη η επιλογη ανοιγματος και τσεκαρισματος απο την Γενικη Ταχυδρομικη , αρκει να το εχει γραψει ο αποστολεας στα εντυπα αποστολης 1
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εσεις που αγοραζετε προιοντα απο εδω και πληρωνεται με αντικαταβολη αν ζητατε απο το ταχυδρομειο να το ανοιξετε το πακετο μπροστα τους πριν το πληρωσετε για να βεβαιωθειτε αν οντωσ παιρνεται αυτο που αγοραζεται? ευχαριστω Οταν διαβασα το ποστ σου αυτο ενιωσα σαν το icon στο αβαταρ σου... Σκεψου να πας ταχυδρομειο με το δελτιο, περιμενεις κανα μισαωρο τη σειρα σου, δινεις ταυτοτητα, σου δινουν το πακετο και τοτε λες "ανοιξε το να τσεκαρω αν ειναι αυτο που θελω, αν ναι θα σου δωσω το ρευστο, αν οχι κλειστο παλι και στειλτο πισω"
chrispi775 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η ACS το επιτρέπει αρκεί να το γράφει ο πωλητής πάνω στο δεμα πριν το παραδόσει στην κούριερ και φυσικά να ενημερώσει και την κούριερ ότι επιτρέπει να ανοιχθεί το δέμα πριν την πληρωμη. Προσοχή θέλει και προφορικά να αναφέρει ο πωλητής στην κούριερ αλλά και να το γράψει πάνω στο δεμα ότι το επιτρέπει
AngryPidgeotto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από ερώτηση μου και σε γενική ταχυδρομική αλλά και σε acs της περιοχής μου σήμερα, καμία δεν επιτρέπει τον ελεγχο του περιεχομένου του δεματος, καθώς αν το περιεχόμενο χαλάσει απο αυτόν που θέλει να το δει, ο παραλήπτης θα τους κυνηγήσει μετά και δεν θέλουν να εχουν ευθύνη. Παλιά μου είπαν το επετρεπαν.
spyros007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η ACS το επιτρέπει αρκεί να το γράφει ο πωλητής πάνω στο δεμα πριν το παραδόσει στην κούριερ και φυσικά να ενημερώσει και την κούριερ ότι επιτρέπει να ανοιχθεί το δέμα πριν την πληρωμη. Προσοχή θέλει και προφορικά να αναφέρει ο πωλητής στην κούριερ αλλά και να το γράψει πάνω στο δεμα ότι το επιτρέπει ++++++++++++11111111
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Από ερώτηση μου και σε γενική ταχυδρομική αλλά και σε acs της περιοχής μου σήμερα, καμία δεν επιτρέπει τον ελεγχο του περιεχομένου του δεματος, καθώς αν το περιεχόμενο χαλάσει απο αυτόν που θέλει να το δει, ο παραλήπτης θα τους κυνηγήσει μετά και δεν θέλουν να εχουν ευθύνη. Παλιά μου είπαν το επετρεπαν. Λογικό.
chrispi775 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι σας λένε εσάς αλλά πριν 2 ημέρες που έκανα συναλλαγή μέσω ACS και ζήτησα να γίνει έλεγχος κατά την παραλαβή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ο πωλητής έγραψε πάνω στο δεμα ότι επιτρέπει να ανοιχθεί το δέμα και να ελεγχθεί. Τώρα αν κάποια υποκατάστηματα δεν το επιτρέπουν ή κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν αυτό είναι άλλο θέμα. 1
AngryPidgeotto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι σας λένε εσάς αλλά πριν 2 ημέρες που έκανα συναλλαγή μέσω ACS και ζήτησα να γίνει έλεγχος κατά την παραλαβή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ο πωλητής έγραψε πάνω στο δεμα ότι επιτρέπει να ανοιχθεί το δέμα και να ελεγχθεί. Τώρα αν κάποια υποκατάστηματα δεν το επιτρέπουν ή κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν αυτό είναι άλλο θέμα. Όπως βλέπεις άκρη εύκολα κατά καιρούς δεν βγαίνει. http://www.insomnia.gr/topic/565684-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-courier/ Αλλά επειδή όντως το ρίσκο είναι μεγάλο όσον αφορά το άνοιγμα του πακέτου, τόσο για τον αποστολέα, όσο και για την εταιρεία κούριερ, εμμένω στο ότι αυτό δεν γίνεται. Ποιος θα μου εξασφαλίσει εμένα ότι ο κουριεράς δεν είναι γνωστός σου, και σε διευκολύνει στη συναλλαγή επιτρέποντας σου να δεις το προϊόν που αγόρασες προτού πληρώσεις; Ή ποιος θα με αποζημιώσει αν εγώ σου στείλω ένα κινητό για "έλεγχο πριν την αγορά" και εσύ όταν το ανοίξεις σου γλιστρήσει και σου πέσει και σπάσει; Η εταιρεία; Εσύ; Ο κουριεράς; Ή θα το φάω εγώ μιας και θα γυρίσει πίσω αφού πληρώσω εις διπλούν και τα μεταφορικά; Δεν νομίζω καμία εταιρεία να θέλει να μπει σε ένα χαώδες τέτοιο τρυπάκι με τον φόβο πολλαπλών μηνύσεων κλπ από περίεργες συναλλαγές και δύο αντίθετες πλευρές που η καθεμία θέλει το συμφέρον της (αγοραστής-πωλητής). Γιαυτό πολύ απλά δεν το επιτρέπει (πλέον και μετά από τόσα περιστατικά). Η ίσως να γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες από μερικούς (υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης αποποίησης ευθυνών σε περίπτωση ζημιάς από τον αποστολέα για την εταιρεία κούριερ - ειδική χρέωση της υπηρεσίας - ιστορικό αγοραπωλησίας - ταυτότητα κατά την παραλαβή). 1
FarCry Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 παιδια θελω να στειλω κατι σε καποιον με αντικαταβολη δεν θελει να μου κανει καταθεση φοβαμαι ομως οτι μπορει να αρνηθει και να χρεωθω εγω τα εξοδα τι να κανω?
petran91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 παιδια θελω να στειλω κατι σε καποιον με αντικαταβολη δεν θελει να μου κανει καταθεση φοβαμαι ομως οτι μπορει να αρνηθει και να χρεωθω εγω τα εξοδα τι να κανω? Αν δεν σε πειραζει το οτι θα καθυστερήσεις να παρεις τα χρηματα στα χερια σου, του ζητάς καταθεση των μεταφορικών, αλλιως αν δεν εχει και αξιολογησεις και φοβάσαι, απλα βρίσκεις να πουλήσεις αλλου. Edit: Μολις ειδα οτι δεν εχεις αρκετές αξιολογησεις, οποτε ειναι δυσκολο να σε εμπιστευτεί καποιος για καταθεση του ποσού. Αν εισαι εντος Αθήνας/Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να βρεις καποιον απο εκει. Αν δεν γινεται με συνάντηση, δυστυχως πρεπει να συμβιβαστείς κι εσυ και να στειλεις αντικαταβολη. Οταν μαζέψεις κι εσυ αξιολογησεις θα ειναι πιο εύκολο να ζητάς καταθεση. Αν φοβάσαι οτι δεν θα παραλάβει ο αγοραστής, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να επιλέξεις καποιον με αξιολογησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα