drmanakias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας insomniacs ,θέλω να την εξής ερώτηση , γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα πληντήριο αυτοκινήτων self service στην Θεσσαλονίκη ? Παραπλήσιο το ΛΑΜΠΙΚΟ της Αθήνας ? Ευχαριστώ .Ή εάν γνωρίζετε κανένα πλυντήριο που να στο πλένουν αυτοί αλλα να είναι προσεκτικοί και να ΜΗΝ το κάνουν με την ΣΚΟΥΠΑ όπως οι υπόλοιποι?
normal40 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας insomniacs ,θέλω να την εξής ερώτηση , γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα πληντήριο αυτοκινήτων self service στην Θεσσαλονίκη ? Παραπλήσιο το ΛΑΜΠΙΚΟ της Αθήνας ? Ευχαριστώ . Ή εάν γνωρίζετε κανένα πλυντήριο που να στο πλένουν αυτοί αλλα να είναι προσεκτικοί και να ΜΗΝ το κάνουν με την ΣΚΟΥΠΑ όπως οι υπόλοιποι? Έχει ένα, όπως γυρνάς από το cosmos μετά τα ΚΤελ Χαλκιδικής έχει έναν παράδρομο μπες εκεί μέσα και θα το δεις.. 1
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πριν το ικέα ( όπως πας από κέντρο) από τη δεξιά πλευρά έχει πλυντήριο self service. Δεν το λες και φτηνό πάντως. 1
Stavmitsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αξίζει θεωρώ το self service, ειδικά για εξωτερικό. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να φάω σύνολο λιγότερο απο 7€ και στο πλυντήριο που το πάω πλέον μου παίρνουν 10 και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αν συνυπολογίσεις το κόστος για διάφορα καθαριστικά ποιότητας αντίστοιχης με αυτά του πλυντηρίου, σίγουρα δεν αξίζει. 1
drmanakias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά σας υπερευχαριστω για τον χρόνο και τις πληροφορίες...θα πάω τώρα κιόλας να δοκιμάσω ...φίλε μου Stavmitsos δεν με πειράζει και τόσο το οικονομικό για 2-3 διαφορά, όντος αυτοί έχουν καλύτερο εξοπλισμό και το κάνουν καλύτερα αλλά επειδή έχω άσχημες εμπειρίες από φίλους δεν θέλω να το δώσω σε κάποιον που δεν ξέρω...Στην Αθήνα το πλενω μόνο στο Λαμπικο 0.5 € / λεπτό και έχει πρόγραμματα , σαπουναδα με ζεστό νερό, ξεβγαλμα , κερί και απιονισμενο νερό για να μην σκουπιζεις και με 3-5€ πάντα έκανε καλή δουλειά, στην Σέρρες το πηγαίνω σε πλυντήριο όπως λες 10€ μέσα έξω και το κάνουν άγνωριστο αλλά εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχω Εμπειρία και είμαι επιφιλακτικοσ. Και πάλι ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αξίζει θεωρώ το self service, ειδικά για εξωτερικό. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να φάω σύνολο λιγότερο απο 7€ και στο πλυντήριο που το πάω πλέον μου παίρνουν 10 και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αν συνυπολογίσεις το κόστος για διάφορα καθαριστικά ποιότητας αντίστοιχης με αυτά του πλυντηρίου, σίγουρα δεν αξίζει. Είτε το κάνεις (πάρα πολύ) αργά, ή είναι ακριβό το πλυντήριο που δοκίμασες. Κάθε 'βδομάδα το αμάξι γυαλίζει (μέσα - έξω - ζαντολάστιχα - θόλοι) με... 3,5€. Χωρίς να ακουμπήσει ξένο χέρι, που συνήθως μου έκαναν και μικρο-ζημιές. Όταν πρωτοξεκίνησα να πλένω self-service μπορεί να 'φαγα και 4-5 ευρώ τις πρώτες φορές. Μετά βρήκα τον σωστό τρόπο και "γεια σας".
drmanakias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είτε το κάνεις (πάρα πολύ) αργά, ή είναι ακριβό το πλυντήριο που δοκίμασες. Κάθε 'βδομάδα το αμάξι γυαλίζει (μέσα - έξω - ζαντολάστιχα - θόλοι) με... 3,5€. Χωρίς να ακουμπήσει ξένο χέρι, που συνήθως μου έκαναν και μικρο-ζημιές. Όταν πρωτοξεκίνησα να πλένω self-service μπορεί να 'φαγα και 4-5 ευρώ τις πρώτες φορές. Μετά βρήκα τον σωστό τρόπο και "γεια σας". +1... Αυτές οι ζημιές είναι που φοβάμαι ... Φίλε Haldol Θεσσαλονίκη είναι το Self που το πας ?
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 +1... Αυτές οι ζημιές είναι που φοβάμαι ... Φίλε Haldol Θεσσαλονίκη είναι το Self που το πας ? Δεν μένω Θεσσαλονίκη, απλά απάντησα στον Stavmitsos. Κρήτη είμαι. 1
1988panos2171 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι καθώς θέλω προτάσεις για self service πλυντήριο. Ουσιαστικά μόνο το πιεστικό με ενδιαφέρει, όχι προγράμματα με ζεστό νερό σαπουνάδες κλπ αλλά αν είναι με απιονισμένο δε θα πω όχι. Θέλω να πηγαίνω με τα δικά μου σαμπουάν, σφουγγάρια, κουβάδες κλπ. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από 1988panos2171
drmanakias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Επανέρχομαι καθώς θέλω προτάσεις για self service πλυντήριο. Ουσιαστικά μόνο το πιεστικό με ενδιαφέρει, όχι προγράμματα με ζεστό νερό σαπουνάδες κλπ αλλά αν είναι με απιονισμένο δε θα πω όχι. Θέλω να πηγαίνω με τα δικά μου σαμπουάν, σφουγγάρια, κουβάδες κλπ. Ξέχασα να αναφέρω ότι άνοιξε πλυντήριο παραπλήσιο του λαμπίκο της Αθήνας . Προέκτασή Μακρυγιάννη, στον Εύοσμο μετα από το Μελι Μελι … Για τα προγράμματα που λες δεν θα συμφωνήσω, χωρίς ζεστό νερό με σαπουνάδα , αλλά με το κοινό κρύο δεν κατάφερα ποτέ να καθαρίσω το αυτοκίνητο … πάντα έμενε μια πούδρα βρομάς που εν τελεί κατέληγε να την παίρνει το πανί στο τέλος και να ξύνει όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο . Σε αυτό με το απιονισμενο στο τέλος , βγαίνεις κεντρικό το πατάς λίγο και δεν θέλει ούτε σκούπισμα .. και το κερί κανείς όντος πολύ καλεί δουλειά . Απαγορεύετε το σφουγγάρι και ο κουβάς ( για μένα δεν υπάρχει και λόγος να φας ταλαιπωρία να κάθεσαι με βούρτσα και να τρως 30λεπτα απτή ζωή σου ) Κόστος 0.5Ε = 1Μ … 2Ε=4Μ …. 3Ε μια μάρκα = 7Μ …. Συνήθως μου βγαίνει 4-5Ε με κέρωμα. https://goo.gl/maps/N8KSRoC1EV4obEzv6 Αν για δικούς σου λόγους θες σφουγγάρι και κουβά , έχει ένα βενζινάδικο που έχει πιεστικά , αυτό που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω , πήγαινα για αρκετό καιρό πριν ανοίξει το Thessπλισιμο , είναι 1Ε η μάρκα για 7λεπτα νμζ … αλλά δεν τρελάθηκα πολύ χάλια υποδομές. https://goo.gl/maps/gHqxSUqSyNFx3Q4c6 1
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μι που το λέτε Βόρεια προάστια αττικης τι υπάρχει που να αξίζει; Τα 7€ που ζητάνε μόνο για απέξω είναι ληστεία και εμένα από μέσα μενει καθαρό πάνω από 20 μέρες όποτε θέλει μόνο απέξω συχνά. Θα με βόλευε με 2€ ξέρω γω να το φρεσκάρω
drmanakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, paylidis είπε Μι που το λέτε Βόρεια προάστια αττικης τι υπάρχει που να αξίζει; Τα 7€ που ζητάνε μόνο για απέξω είναι ληστεία και εμένα από μέσα μενει καθαρό πάνω από 20 μέρες όποτε θέλει μόνο απέξω συχνά. Θα με βόλευε με 2€ ξέρω γω να το φρεσκάρω Λένορμαν 103, η πας Θησειο Πειραιώς 103,, ( Λαμπίκο ) Για self service της προκοπής . Αλλα άν ειναι πολύ βρόμικο θελεις 5Ε οπότε και καποιο πλυντηριο με τα ανάλογα δεν κακο Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από drmanakias
mp123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Τηλέφωνο παίρνω έρχονται τα παιδιά το παίρνουν το αυτοκίνητο και μετά το φέρνουν το βάζουν και στο γκαράζ.10 ευρώ κόστος μέσα έξω. φυσικά σε Έλληνες.ποτε σε πακια . Τωρα να κάτσω να πάω στο self service μεσα στην ζεστη η μεσα στο κρυο οχι. ποτε . Ts βρες ένα σωστό πλυντήριο αυτοκινήτων.τωρα για 5 ευρώ κάθε 2 3 εβδομάδες δεν αξίζει. 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Βασικά εγώ θέλω να έιναι πάντα καθαρό. Σε κάποιες περιοχές στα δυτικά έχω βρει απέξω πλύσιμο με 2-3€ αλλά στα βόρεια δε παίζει, στην καλύτερη 6 σε μηχάνημα. Το να πάρω ένα πλυστικο και να δώσω Κανα 2 ευρώ να το πλύνω μια Κυριακή δε μου είναι κάτι ούτως ή άλλως μόνο σκόνη έχει άντε και καμία κουτσουλιά. Εάν είχα μονοκατοικία θα έπαιρνα ένα πλυστικο να το κάνω μόνος μου αλλά στην οικοδομή δε λέει... κατα τα αλλά μέσα έξω δίνω 12€ Μια φορά το μήνα σε πρατήριο με σωστό προσωπικό και το κάνουν κούκλα με κερί κλπ 4 ώρες πριν, drmanakias είπε Λένορμαν 103, η πας Θησειο Πειραιώς 103,, ( Λαμπίκο ) Για self service της προκοπής . Αλλα άν ειναι πολύ βρόμικο θελεις 5Ε οπότε και καποιο πλυντηριο με τα ανάλογα δεν κακο Μακριά μου πέφτουν. Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα